Hold pantry-skadedyr ute av matlagringsområder denne høytiden


National Pest Management Association deler tips for å forhindre at vanlige pantry-skadegjørere ødelegger julebakeoppskriftene dine

FAIRFAX, VA (12. november 2019) – Med høytiden over oss, knyter bakerne på seg forklærne sine, tørker støv av kjevlene og deler ut favorittoppskriftene sine. Imidlertid kan ferieglede raskt bli ødelagt når du finner nødvendige ingredienser ødelagt av pantry-skadedyr. De Nasjonalt skadedyrbekjempelsesforbund (NPMA) sier at visse insekter kan infisere og forurense mat i spiskammers og kan bli vanskelig å kontrollere.

«De vanligste skadedyrene i spiskammeret er Indisk måltid møll og handelskornbiller. Disse spesielle skadedyrene kan reprodusere seg raskt og bli en uønsket plage for huseiere i høytiden, sier Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Panry-skadedyr kalles også skadedyr i lagret produkt og angriper tørre ingredienser som mel, korn og frokostblandinger. De kan infisere produkter under produksjonsprosessen, i dagligvarebutikker og kan spre seg til andre produkter i pantryet ditt.”

NPMA anbefaler følgende tips for å forhindre uønskede pantrybesøkende denne høytiden:

  • Oppbevar ingredienser og snacks riktig i plast- eller glassbeholdere med en lufttett forsegling for å forhindre at skadedyr kommer inn.
  • Inspiser esker og poser for skader eller hull i matbutikken før du kjøper for å unngå å ta med deg skadedyr hjem.
  • Sjekk utløpsdatoene på ingrediensene dine før bruk og kast alt som er lagret i en lengre periode.
  • Rydd opp eventuelle smuler eller søl fra benkeplater, bord, gulv og hyller, og kast søppel regelmessig i en forseglet beholder.

Hvis du oppdager et skadedyrangrep i huset ditt, kast alle forurensede gjenstander og kontakt a lisensiert skadedyrspesialist for hjelp til å behandle problemet.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 7 =

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...

Bli kvitt stokkmaur på en effektiv måte

Bli kvitt stokkmaur på en effektiv måte

Stokkmaur er en type maur som ofte finnes i skogområder og rundt tømmerstokker. De er kjent for å bygge store kolonier og kan forårsake skade på treverk. Stokkmaur er også kjent for å være svært utholdende og kan være vanskelige å bli kvitt. Det er viktig å ta tak i...