Fjern irriterende skadedyr fra pantryet ditt

[ad_1]

Raske og enkle tips for å unngå at insekter forurenser feriegodbiter

FAIRFAX, VA (21. november 2017) – Ferien er snart her, og det betyr at familiene skal bake for fullt. Siden mange lager handlelistene sine – og sjekker dem to ganger – minner National Pest Management Association (NPMA) travle bakere om å ta ekstra forholdsregler når det kommer til skadedyr i pantry. Fordi ingen vil ha en buggy overraskelse i julekaker, kaker eller paier!

“Pantry-skadedyr, ellers kjent som skadedyr i lagret produkt som indiske måltidsmøll, snutebiller og handelskornbiller, har evnen til å raskt angripe maten i skapene våre,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Ferieforberedelser bør også inkludere riktig håndtering og oppbevaring av ingredienser for å sikre at bakevarer forblir deilige – og viktigst av alt – fri for insekter.”

Mannes anbefaler å beskytte pantryvarer mot sultne skadedyr denne høytiden med disse enkle tipsene:

Inspiser varer i butikken

Mange pantry-skadedyr blir brakt hjem i gjenstander som allerede er angrepet, for eksempel mat i kompromittert papiremballasje og ulukkede poser. I butikken, inspiser alle varer nøye og passer alltid over alle som viser selv de minste tegn på skade. Hvis du bestiller dagligvarer på nett, er det også viktig å inspisere leveranser og pakker før du bringer dem innendørs, da dette kan bidra til å redusere risikoen for å bringe inn andre insekter, for eksempel kakerlakker.

Forsegl alt

Riktig matoppbevaring kan bidra langt for å forhindre skadedyrangrep i pantry. Når pakkene er åpnet, flytt ingrediensene over i forseglede glass- eller Tupperware-beholdere med sikre lokk før du oppbevarer dem i pantryet eller skapet. Merk utløpsdatoene et sted på beholderne slik at du vet når de har passert sin tid.

Sjekk datoer

Husk å sjekke utløpsdatoene på ingrediensene før bruk. De fleste pantry-skadedyr foretrekker korn, mel, frokostblandinger, sjokolade og til og med tørket frukt og nøtter. Sorter med jevne mellomrom gamle ting i pantryet, og kast ut alt som har vært lagret lenge. Og ikke glem å sjekke Fidos mat også. Selv om du aldri ville brukt den til baking, kan tørr kjæledyrfôr også tiltrekke seg skadedyr i lagret produkt.

Rengjør ofte

Tørk umiddelbart opp eventuelle smuler eller søl fra benkeplater, bord, gulv og hyller, og kast søppel regelmessig. Tøm skapene med jevne mellomrom og rengjør dem med såpe og vann for å bli kvitt rester og alt som kan skjule seg inni.

For flere råd om hvordan du holder skadedyr borte fra hjemmet ditt eller for å finne en skadedyrbekjemper som kan hjelpe med et eksisterende problem, besøk PestWorld.org. Følg @PestWorld på Facebook for flere nyttige tips.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top