Feil på kjøkkenet? På tide med en dyp rengjøring.

Ferien har kommet og gått. Vi er SÅ FERDIGE med matlaging, besøk, vertskap. Det er på tide å ta det treet ned. Pakk favorittpyntene dine for et nytt år. Nullstille. Det nye året er en fin tid for å starte på nytt, rydde opp, organisere og sørge for at ting oppbevares riktig. Å ha disse tingene i sjakk kan nesten garantere ingen feil på kjøkkenet og ingen uønskede husgjester (og vi snakker ikke om de som kan ha overholdt sin velkomst for noen uker siden LOL.)

Vi har noen gode tips til deg. Sjekk det ut.

Feil på kjøkkenet? På tide å rengjøre grundig.

rengjør for å unngå insekter på kjøkkenet

Rekk opp hånden hvis du har bakt eller laget noe i ferien!!! Hvis du er noe som meg, lager du rot når du lager mat. Det er bare det som skjer. Og uansett hvor godt vi synes vi har ryddet opp, er det fortsatt ting vi mangler.

Hvordan ser pantry- og skaphyllene dine ut i disse dager? Er det sølt en haug med krydder under alle krydderflaskene dine? Når var siste gang du tok ut kjøleskapet eller komfyren og støvsugde alle smulene under dem? Matrester tiltrekker skadedyr til hjemmet. Å se en av noe kan være et lykketreff. Men hvis du ser feil på kjøkkenet av noe slag og det er mer enn noen få, er det på tide å ringe en profesjonell. Det er det vi er her for!

Fullblåste angrep skjer raskt i insekt- og gnagerverdenen. Ikke ignorer det. Kast søppel regelmessig, ryd opp skittent oppvask og tørk ned disker. Sørg for at bakeingredienser, som mel og havre, oppbevares i lufttette beholdere eller i det minste plastposer med glidelås.

Oppbevar feriedekorasjoner riktig.

img-3

Ta den tiden du trenger. Ikke spar på hvordan du pakker feriedekorasjoner. De fleste oppbevarer sesongdekorasjoner i kjellere, loft, garasjer og skap. Vet du hva alle disse områdene har til felles? Det er ikke mye menneskelig aktivitet i noen av disse områdene. Og der det ikke er mennesker, vil skapninger bosette seg.

Hva slags skapninger?! Mus elsker stoff, papir og naturgjenstander som kongler for hekkematerialer. Sølvfisk vil gli inn i kriker og kroker du ikke engang kan se. Edderkopper vil nett opp stedet og legge egg i tingene dine. EKKELT. Hvis du har kunstverk fra barndommen, håndlagde dekorasjoner, ornamenter eller dukker, velg holdbare plastbeholdere med tette lokk for å holde disse i. Critters vil ikke bryte en god holdbar plastbeholder med lokk.

Tett opp sprekker og sprekker

forhindre insekter i huset ved å tette sprekker

Hvis du er i stand til å se lys eller føle trekk rundt vinduer eller dører, er det et mulig inngangspunkt for skadedyr. Mus er som de fleksible pannekakene i gnagerverdenen. Det er utrolig hva de kan flate seg inn i for å presse seg gjennom mellomrom. Du kan lese mer om deres egenskaper her hvis du er interessert i det.

Den gode nyheten er caulk og dørsveis er ganske billige gjenstander du kan hente for å lappe eventuelle sprekker eller hull som gir adgang til hjemmet ditt. Dørfeier og ny gummitetning vil eliminere hull mellom gulvet og dørene i hjemmet ditt. Vær nøye med ytterdører, garasjeporter og rundt vinduer. De fleste insekter og gnagere kryper fra grunnen. Vindusbrønner blir ofte glemt. Ta en runde rundt fundamentet og sørg for at ting er i tipp toppform før hvite ting samler seg på bakken.

Lagre ved borte fra hjemmet

forhindre mus ved å lagre ved borte fra huset

Bål er så koselige og er virkelig den perfekte atmosfæren for en natt i. Trehusdyr tar seg lett innendørs på tømmerstokker. Vær oppmerksom og bare sørg for å inspisere veden du skal ta inn. Børst av edderkopper, pass på at du ikke tar med eggeposer eller muserede inn i huset. Fuglereir, maurkolonier, kjedelige biller … jeg mener listen fortsetter og fortsetter med hva som kan leve i eller på tømmerstokker. Ikke engang få meg i gang med sopp.

Skadedyrsikker hagen din

rydde opp i hagen din

Å kaste det tørkede juletreet i hagen for å få det ut av huset er et flott første skritt for å forhindre et skadedyrproblem. Bare ikke la den ligge der i flere dager, ellers vil den bli et hjem for flere skapninger enn du kan forestille deg. Det er en god praksis å fjerne døde busker, greiner og fallne løv fra eiendommen din hele året som kan gi hekke- eller gjemmesteder for skadedyr. Selv om mygg ikke er en bekymring før temperaturen begynner å stige, ta en vane med å redusere tykk børste og samle vann der de kan formere seg. Varmere milde våte temperaturer vil få mygglarver til å klekkes.

Hvis du føler at du har tatt alle disse handlingene og du fortsatt finner noen skadedyr som dveler rundt, ring din profesjonelle skadedyrkontrolltjeneste for å få hjelp.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

12 + 9 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...