Få barna tilbake i svingen med å lære med morsomme vitenskapsaktiviteter på PestWorldForKids.org

[ad_1]

Juniorentomologer utforsker insekters og andre smådyrs verden i et sikkert digitalt miljø

FAIRFAX, VA (11. august 2017) – Mens familier forbereder barna sine på det nye skoleåret, ønsker National Pest Management Association (NPMA) å hjelpe barn med å riste sommerhjernetåken med gratis og morsomme læringsaktiviteter på PestWorldForKids.org. PestWorldForKids.org er designet for elever i klasse K-8, og er fylt med insektbiologi, spill, kunst og håndverk og andre læringsaktiviteter som garantert både vil utdanne og underholde. Nettstedet har leksjonsplaner som lærere også kan inkludere i klasserommet.

“Barnenettstedet vårt gir et morsomt og trygt miljø for læring, enten det er i hjemmet, ute i naturen eller i klasserommet,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Vi oppfordrer foreldre til å hente PestWorldForKids.org på iPaden, smarttelefonen eller bærbar PC, slik at barna deres kan teste feilkunnskapen deres mens de spiller annonsefrie spill eller kanalisere sine indre artister ved å konstruere et kreaturhåndverk. Barn kan også bli aktive utendørs ved å bruke vår skadedyrveiledning for å hjelpe med å identifisere forskjellige insekter som finnes rundt i hagen og oppdage hva de spiser, hvor de sover og hva som gjør dem til skadedyr når de kommer inn i hjemmet.»

De ulike aktivitetene og læringsopplevelsene på PestWorldForKids.org støtter utdanningsstandarder fra National Science Teachers Association og National Council of Teachers of English. Noen få favorittfunksjoner inkluderer:

  • Lær om egenskapene til ulike skadedyr, inkludert maur og kakerlakker, med skadedyrveiledningen
  • Lag kunst- og håndverksprosjekter med insekttema som et humlebokmerke eller marihønekrone
  • Følg med på en episode av Pest Quest og ha det gøy med yngre forskere
  • Følg med Millie, en aspirerende entomolog, i NPMAs illustrerte e-bokserie for barn, “The Pest Detectives”
  • Ta en interaktiv quiz eller spill Bug Builder, Sort the Bugs eller Pest Detective i spillsenteret vårt
  • Ta på en junior entomologhatt og start et eksperiment ved å bruke delen Science Fair Kits på nettstedet

For mer informasjon om hvordan du kan utforske den ville og eksotiske verdenen av insekter, edderkoppdyr og små dyr, besøk PestWorldForKids.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 7000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller Lik PestWorld på Facebook.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top