Få barna tilbake i svingen med å lære med morsomme vitenskapsaktiviteter på PestWorldForKids.org


Juniorentomologer utforsker insekters og andre smådyrs verden i et sikkert digitalt miljø

FAIRFAX, VA (11. august 2017) – Mens familier forbereder barna sine på det nye skoleåret, ønsker National Pest Management Association (NPMA) å hjelpe barn med å riste sommerhjernetåken med gratis og morsomme læringsaktiviteter på PestWorldForKids.org. PestWorldForKids.org er designet for elever i klasse K-8, og er fylt med insektbiologi, spill, kunst og håndverk og andre læringsaktiviteter som garantert både vil utdanne og underholde. Nettstedet har leksjonsplaner som lærere også kan inkludere i klasserommet.

“Barnenettstedet vårt gir et morsomt og trygt miljø for læring, enten det er i hjemmet, ute i naturen eller i klasserommet,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Vi oppfordrer foreldre til å hente PestWorldForKids.org på iPaden, smarttelefonen eller bærbar PC, slik at barna deres kan teste feilkunnskapen deres mens de spiller annonsefrie spill eller kanalisere sine indre artister ved å konstruere et kreaturhåndverk. Barn kan også bli aktive utendørs ved å bruke vår skadedyrveiledning for å hjelpe med å identifisere forskjellige insekter som finnes rundt i hagen og oppdage hva de spiser, hvor de sover og hva som gjør dem til skadedyr når de kommer inn i hjemmet.»

De ulike aktivitetene og læringsopplevelsene på PestWorldForKids.org støtter utdanningsstandarder fra National Science Teachers Association og National Council of Teachers of English. Noen få favorittfunksjoner inkluderer:

  • Lær om egenskapene til ulike skadedyr, inkludert maur og kakerlakker, med skadedyrveiledningen
  • Lag kunst- og håndverksprosjekter med insekttema som et humlebokmerke eller marihønekrone
  • Følg med på en episode av Pest Quest og ha det gøy med yngre forskere
  • Følg med Millie, en aspirerende entomolog, i NPMAs illustrerte e-bokserie for barn, “The Pest Detectives”
  • Ta en interaktiv quiz eller spill Bug Builder, Sort the Bugs eller Pest Detective i spillsenteret vårt
  • Ta på en junior entomologhatt og start et eksperiment ved å bruke delen Science Fair Kits på nettstedet

For mer informasjon om hvordan du kan utforske den ville og eksotiske verdenen av insekter, edderkoppdyr og små dyr, besøk PestWorldForKids.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 7000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller Lik PestWorld på Facebook.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 1 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...