Er alle edderkopper farlige? | Blogg

[ad_1]

Været blir kjøligere. Bladene faller. Critters feter opp og leter etter varme, tørre flekker for å stuve bort i løpet av de lange vintermånedene fremover. De mest skumle kryper (edderkopper) gjør sitt tilstedeværelse veldig Vel kjent – akkurat i tide til Halloween.

Er alle edderkopper farlige?

Vi får dette spørsmålet hele tiden. Det er ikke overraskende. Ved siden av slanger frykter folk edderkopper over andre skadedyr der ute. Er alle edderkopper farlige?

Du kan finne ro i sjelen når du vet at av alle edderkoppene vi møter rundt husene våre, utgjør bare noen få arter av tusenvis alvorlige trusler mot mennesker.

Biter alle edderkopper?

Edderkopper er naturlige rovdyr. De er naturlig farlige for byttet deres. Og nesten alle arter av edderkopper er giftige. Men de fleste edderkopptenner er ikke sterke nok til å stikke hull på menneskelig hud, enn si levere en dødelig mengde gift på menneskestørrelse.

Edderkoppers byttedyr består vanligvis av små fluer eller knott eller insekter som finner veien til nett. Edderkopper kommer ikke til å gå over en menneskelig arm og plutselig finne mennesker deilige. Hvis det skjedde, er hele næringskjeden vår i trøbbel lol. Hvis edderkopper blir forstyrret eller føler seg truet, kan visse arter reagere med et bitt som ligner på et myggstikk. Det er sjeldent, men det skjer.

Typer edderkopper

La oss se på noen av de vanligste edderkoppene vi ser i vårt område. Utdanning er alltid det beste forsvaret mot ethvert skadedyrproblem. Så la oss gå gjennom noen raske edderkoppfakta for å hjelpe deg å overvinne noe av frykten din.

Kjelleredderkopp

Kjelleredderkopper, også kjent som “pappas lange ben”, finnes ofte på fuktige, mørke steder som kjellere eller kjellere. Med en tynn kroppsform, ofte sett på som blek gulaktig, lysebrun eller grå, kan denne edderkoppens utseende skremme hvem som helst, men ingen grunn til å frykte! Kjelleredderkopper er ikke kjent for å bite mennesker. De vil imidlertid drepe og spise nesten alle insekter.

Ulveedderkopp

Ulveedderkopper finnes i naturen under tre, blader, steiner og annet naturlig bladavfall. Men når den er innendørs, foretrekker ulveedderkoppen å reise langs vegger, gjemme seg under møbler og i kjellere hvor det er andre insekter å spise på. Den mørkebrungrå ulveedderkoppen med stripete markeringer på bena har en tendens til å være hårete og skumle, men de er egentlig ikke en skadelig edderkopp for oss. Ulveedderkopper er ikke aggressive, og biter bare mennesker hvis de føler seg truet.

Orb Weaver

Orb-vevere, bedre kjent som hageedderkopper, biter sjelden og gjør det bare når de føler seg truet. De har et lyst fargerikt mønster og bygger store, komplekse nett over natten. Disse edderkoppene har en tendens til å bo i områder der byttet deres ofte besøker, for eksempel tregrener, ugress eller høyt gress. Orb-vevere henger opp ned i nettet. De har en tendens til å ha store underliv, noe som kan få dem til å se ut som skremmende gravide skapninger, men disse gutta er flinke. Hagens voktere, om du vil. 🙂

Det ville også vært veldig rart å finne en av disse inne i huset ditt. De foretrekker hager. Mye snacks der. Edderkoppsnacks. Ikke menneskelig snacks.

Hoppende edderkopp

Vanlige forveksles med svarte enkeedderkopper på grunn av deres svarte utseende, hoppende edderkopper får navnet sitt fra deres imponerende evne til å hoppe når de fanger byttet. Hoppende edderkopper er ikke aggressive og ufarlige for mennesker. Du kan følge alle slags kontoer på instagram og tik tok av folks hoppende edderkoppdyr. De er faktisk ganske søte.

Hvorfor har jeg så mange edderkopper i huset mitt?

redd for edderkopper

Edderkopper er vanligvis der fordi det er mye de kan spise. De spiser andre insekter. Hvis du eliminerer matkilden deres og deres komfortable evne til å bygge nett over hele huset ditt, vil du eliminere populasjonene av edderkopper.

Å skyve edderkopptrykk tilbake utenfor der de hører hjemme, fjerne spindelvev og hindre edderkopper i å bygge nett på utsiden av huset ditt er alle en del av fordelene med vår kvartalsvise tjeneste, Healthy Home Maintenance Program. Spør oss om en gratis tilbud i dag![ad_2]

Kilde

Scroll to Top