arida pro s19 avfukter

Arida Pro S19 luftavfukter: En liten revolusjon innen fuktighetskontroll som sparer deg for penger

Oktober 2023 har brakt oss en nyhet som vil påvirke måten vi tenker på luftavfukting: avfukteren Arida Pro S19 WiFi. Dette er ikke bare en annen luftavfukter; det er en liten game-changer for alle som kjemper med høy fuktighet i sine hjem, garasjer, boder og lagre. Spesielt nå som strømprisene er så høye. For denne er intelligent og justerer strømforbruket ned når den kan det.

Hvorfor Arida Pro S19 er perfekt for fastmontering

Enten du har en kjeller som er utsatt for fukt, en garasje hvor verktøyene dine blir rustne, eller et lager som trenger konstant lav luftfuktighet, er Arida Pro S19 løsningen. Med en robust metallkonstruksjon er den bygget for å vare, og dens imponerende avfuktningskapasitet på opptil 19 liter per dag sikrer at selv de mest fuktige områdene blir tørre.

Fordelene med lavere luftfuktighet

 1. Forebygging av Mugg og Bakterier: Høy fuktighet er en av de primære årsakene til muggvekst. Med Arida Pro S19 kan du eliminere mugg, lukt og bakterier, skape et sunnere miljø for deg og din familie.
 2. Beskyttelse av Eiendeler: Fukt kan skade treverk, forårsake rust på metallgjenstander og ødelegge elektronikk. Ved å opprettholde en lav fuktighet, beskytter du verdifulle eiendeler fra skade.
 3. Bedre Innendørs Luftkvalitet: Med et integrert HEPA-filter fjerner Arida Pro S19 støv, VOC og lukt, noe som gir en betydelig forbedring av innendørs luftkvalitet.

Unike egenskaper som gjør Arida Pro S19 uunnværlig

 • Energibesparende: Med sin smarte strømsparingsfunksjon bruker den minimalt med strøm, noe som gjør den økonomisk å kjøre.
 • Fjernstyring: Med den integrerte Wi-Fi-tilkoblingen kan du enkelt styre enheten fra din smarttelefon, uansett hvor du er.
 • Høy Kapasitet: Med en avfuktningskapasitet på opptil 19 liter per dag, er den klar til å takle selv de mest krevende fuktighetsproblemer.
 • Holdbar Konstruksjon: Den robuste metallkonstruksjonen sikrer at Arida Pro S19 tåler tidens tann, uansett hvor den er installert.
 • Forbedret Luftkvalitet: Med et HEPA-filter fjerner denne luftavfukteren skadelige partikler, VOC og lukt, noe som gir en renere og sunnere innendørs atmosfære.
 • Automatisk Justering: Når fuktnivået er kommet ned på et ønsket nivå, justerer Arida Pro S19 automatisk strømforbruket for å spare energi.
arida pro s19 wifi luftavfukter

Tekniske detaljer som imponerer

Arida Pro S19 WiFi kommer med en rekke tekniske spesifikasjoner som setter den i en klasse for seg:

 • Avfuktingskapasitet: Opptil 19 liter per dag ved 20°C/60%RH og opptil 34 liter ved 32°C/90%RH.
 • Luftstrøm: 200 m³/time (150 m³/time med HEPA-filter).
 • Lydnivå: Variabelt mellom 52 og 56 dB, avhengig av modus.
 • Strømforbruk: Mellom 320W og 850W, avhengig av behov.
 • Dimensjoner: 445 x 352 x 345 mm, med en nettovekt på 13 kg.

Med alle disse funksjonene og fordelene er det klart at Arida Pro S19 WiFi er mer enn bare en luftavfukter; det er en investering i et sunnere og mer behagelig miljø.

En ny favoritt

Arida Pro S19 WiFi er blitt en favoritt på grunn av disse smarte løsningene.. Med sin avanserte teknologi, robuste konstruksjon og imponerende avfuktningskapasitet, er den ideell for alle som ønsker å ta kontroll over fuktighetsnivået i sine rom. Enten du trenger å beskytte verktøyene dine i garasjen, forhindre muggvekst i kjelleren, eller opprettholde et optimalt fuktighetsnivå i et lager, er Arida Pro S19 løsningen. Bestill din i dag og opplev forskjellen selv!

For de som er på utkikk etter Arida Pro S19 til den beste prisen i Norge, er Skadedyrproffen.no stedet å besøke. Ikke bare tilbyr de denne toppmoderne luftavfukteren til en uslåelig pris, men de gir også verdifull veiledning for å hjelpe kundene med å beregne hvilken avfukter som best passer deres spesifikke behov. Og for de som kanskje ikke er så “gjør-det-selv”-innstilte, tilbyr Skadedyrproffen.no også monteringstjenester. Med deres ekspertise og kundeservice er du sikret en problemfri opplevelse fra start til slutt.

Scroll to Top