Ansette en profesjonell vs. DIY

Vi elsker HGTV for all inspo på DIY-prosjekter rundt i huset. Men la oss være ærlige. Det er en tid og et sted for DIY. Og skadedyrbekjempelse er bare ikke en av disse tingene. Vi skal forklare hvorfor det å ansette en profesjonell vs. DIY er veien å gå i skadedyrverdenen. Men bare for å kile DIY-fantastene dine, legger vi en supersøt ferieoppskrift på slutten av dette blogginnlegget som vi oppfordrer deg til å lage hjemme til høytiden!

Et par maur på kjøkkenet eller en og annen mus i garasjen virker ikke som en stor sak, ikke sant? Du bruker en boks med spray du fikk i butikken og maurene forsvinner og det er ikke så farlig. Når en observasjon blir hyppigere, eller kanskje det ikke lenger er et dusin maur på ett sted, er det omtrent 50 maur om dagen, og de er på tre steder. Det er da det er på tide å ringe.

nærbilde av husflue med mor som prøver å drepe den

Ting du bør vurdere før du kjøper reseptfrie plantevernmidler.

 • Hvilken skadedyr har du med å gjøre?
  • Maur. Ok hva slags? Det finnes hundrevis av arter av maur, og de liker ikke alle det samme og reagerer derfor ikke på alle produktene på samme måte.
 • Er de fortausmaur? Er de luktende husmaur? Hvorfor er de der? Hva er de tiltrukket av?
  • Små maur på kjøkkenet ved fotlisten kan bety at det er et strukturelt gap de kommer inn gjennom eller et problem med vannlekkasje i kjelleren.
  • Noen maur tiltrekkes av vann. Andre vil gå etter matsmuler.
 • Er det en måte å løse dette problemet uten å bruke plantevernmidler? Å tette et gap rundt et vindu eller erstatte værstrikk på bunnen av en dør kan bokstavelig talt være den beste løsningen for å holde skadedyr ute. Og det er billig.
 • Har du kjæledyr som bor hos deg? Vær svært forsiktig når du bruker kjemiske produkter rundt dyr. Mange rengjøringsprodukter er mer giftige enn produktene som fagfolk innen skadedyrbehandling bruker. Seieren mot skadedyr ligger i kunnskapen, ikke produktet.
 • Les alltid etiketten til det spesifikke produktet du bruker og følg instruksjonene til “T”. Selv om du tror du har brukt det før eller det ligner på noe du har brukt, les alltid etiketten. Etiketten er loven. Og det vil forhindre utilsiktet forgiftning og andre skadenivåer.

Huseier som håndterer skadedyrangrep ved å bruke kjemisk løsning for å utrydde insekter

Verdien i å ansette en profesjonell skadedyrekspert

Når det gjelder visse ting i livet, hjelper det virkelig å “kjenne en fyr”. Har jeg rett?? Kjøkkenvasken din rygger opp dagen før jul, og du har 25 personer som kommer til huset neste dag for en gigantisk fest. (Dette skjedde bokstavelig talt meg. Jeg kan ikke sette ord på hvor stressende det var!) Er dette en god tid for DIY eller kjenner du en rørlegger du kan stole på for å løse dette problemet? Samme når det kommer til insektinvasjoner rundt den viktigste investeringen din. Sjekk ut alle disse grunnene til at det er en mye bedre ide å ansette en profesjonell skadedyrbehandling enn å prøve å håndtere et vedvarende skadedyrproblem selv.

 • Det er som å ha sin egen personlige miljøverge. Ganske mye som å være BFFs med Captain Planet.
 • Vi er et ekstra sett med øyne på de små tingene som ofte blir oversett rundt eiendommen din.
 • Roses eksperter er svært dyktige og opplært til å løse problemer ved roten og vil samarbeide med deg for å forhindre fremtidige problemer på lang sikt.
 • Vi vil utdanne deg om hva situasjonen er, slik at du kan samle alle naboene dine på neste blokkfest.
 • Eksperten vår vil sannsynligvis bli forelsket i kjæledyrene dine og sørge for at de lever i det beste miljøet uten lopper og flått og andre potensielt skadelige skadedyr.
 • Har du fest ute i gården, kan vi sørge for at gjestene dine ikke blir spist levende av mygg.
 • Vi sjekker alt sesongmessig etter hvert som været endrer seg for å holde helsen og huset ditt i toppform. Og hvis det dukker opp noe rart mellom besøkene våre hver sesong, for eksempel si at hunden din lekte med en gigantisk bille som så ut som en romvesen, og du vil vite hva pokker det er og om du trenger å ta hunden din til veterinæren hvis han bet feilen. Ja, vi tar ikke betalt for slike ting. Fordi livet skjer. Skadedyr skjer. Men under vår vakt er du dekket.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 6 =

Rotter: Slik bekjemper du dem på en trygg måte

Rotter: Slik bekjemper du dem på en trygg måte

Rotter er små pattedyr som tilhører gnagerfamilien. De er kjent for å være svært tilpasningsdyktige og kan trives i ulike miljøer, inkludert byer og landlige områder. Rotter kan være skadelige for mennesker og dyr da de kan spre sykdommer og forårsake skader på...

Første tegn på kakerlakker: Hvordan identifisere dem

Første tegn på kakerlakker: Hvordan identifisere dem

Kakerlakker er skadedyr som kan være til stede i hjemmet ditt uten at du er klar over det. Disse insektene er kjent for sin evne til å overleve i ulike miljøer og trives i varme og fuktige områder. De kan komme inn i huset ditt gjennom sprekker, avløp eller ved å bli...

Hvordan stoppe en sukkermaurkrig

Hvordan stoppe en sukkermaurkrig

Bakgrunnen for sukkermaurkrigen kan spores tilbake til den økende bekymringen for skadene disse små insektene kan forårsake i hjemmet. Sukkermaur er kjent for å invadere kjøkken og spise opp søtsaker og andre matvarer. Dette har ført til frustrasjon blant huseiere og...