Allergier og astma


Mens vi har en tendens til å assosiere allergier og astma med utendørs, er vanlige husholdningsskadedyr som kakerlakker, støvmidd og gnagere også store utløsere, spesielt hos barn. Kakerlakkspytt, avføring og nedbrytende kroppsdeler inneholder for eksempel allergener som kan forverre symptomene til astma- og allergikere.

img-2

I følge Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA) har 78 til 98 prosent av amerikanske urbane hjem et visst nivå av kakerlakker, og 97 prosent av de spurte allergikere mener et skadedyrfritt hjem er en viktig nøkkel for å forhindre astma og allergisymptomer .

Symptomer:

Allergisymptomer inkluderer kløende øyne, rennende nese, nysing, hosting, hvesing eller kortpustethet og varierer fra mindre til alvorlig. Astmasymptomer inkluderer hoste (spesielt om natten), hvesing, tetthet i brystet eller trykk og kortpustethet. Under alvorlige astmaanfall kan “luftsult” og tetthet i brystet være alvorlig og noen ganger livstruende, noe som krever legehjelp og sykehusinnleggelse.

Behandling:

Forebygging av innendørs astma og allergiutløsere er nøkkelen. Det er viktig for en person som lider av innendørs allergier og astma å kontakte en lege, samt en autorisert skadedyrbekjemper for å hjelpe til med å forhindre eller fjerne skadedyrutløsere i hjemmet.

img-3

Forebygging:

Følg disse tipsene for å holde skadedyr i stand til å utløse allergiske reaksjoner utenfor hjemmet og fjerne andre allergener:

  • Støvsug ofte for å eliminere skadedyrallergener
  • Kast søppel regelmessig
  • Vask sengetøy ofte i varmt vann
  • Oppbevar maten i lukkede beholdere for å forhindre kontaminering
  • Ventiler kjellere og krypkjeller riktig for å eliminere havnepunkter
  • Tett sprekker, hull og plass rundt bruksrør som leder inn i boligen

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...