Veggedyr svar

Hvis du er som folk flest, får ordene “veggedyr” sannsynligvis huden din til å krype. De er små parasitter som lever av blod og kan være vanskelige å utrydde.

Hvordan kan jeg finne ut om jeg har veggedyr?

Et av de vanligste spørsmålene vi får fra beboerne er: “Hvordan kan jeg se om det er veggedyr i hjemmet mitt?” Dessverre er veggedyr veldig flinke til å gjemme seg. Slik finner du ut om de er et problem i hjemmet ditt:

  • Du bør sjekke for eventuelle bitemerker. Du vil ofte finne bitemerker på kroppen fra veggedyr. De er vanligvis små, røde og samlet i en linje.
  • Du bør se etter veggedyr. De er små (omtrent på størrelse med et eplefrø), brune og flate. Disse insektene kan gjemme seg i sprekker og sprekker på madrassen, sengegavlen eller sengerammen.
  • Fecal matter er det du bør se etter. Det mørkebrune materialet som veggedyr produserer er små, bittesmå prikker på laken og madrasser.
  • Små brune insekter kan bli funnet under sengen din, på fjærer og andre møbler.
  • Du bør se etter hvite egg under laken og sengetøy.

Hvis du ser noen av disse tegnene, er det viktig å ringe en profesjonell veggedyrkontrolltjeneste i byen din med en gang.

Hva er den beste måten å få veggedyr ut av hjemmet ditt?

Det er en vanlig misforståelse at veggedyr bare kommer inn i hjem som er skitne. Veggedyr er i stand til å komme inn i ethvert hjem uansett hvor rent eller urent det måtte være. Mange veggedyr reiser på klær, bagasje og møbler for å komme inn i hjemmene. Selv sprekker i vegger og dører kan tillate dem å komme inn i huset ditt. Når de først er inne, vil de begynne å avle og formere seg raskt. Derfor er det så viktig å handle raskt og ringe etter skadedyrbekjempelse av veggedyr hvis du ser tegn på disse skadedyrene.

Er det mulig å spre veggedyr?

Du kan sikkert spre veggedyr i hele huset ditt. Selv om de mest sannsynlig holder seg i nærheten av matkilden, kan veggedyr spre seg opptil 20 fot på en natt. De er også i stand til å bevege seg gjennom sprekker og sprekker på vegger, tak og gulv.

Hva kan jeg gjøre for å få veggedyr ut av hjemmet mitt permanent?

Det er ingen DIY-løsning for veggedyr. De er ekstremt vanskelige å eliminere, og de fleste reseptfrie produkter fungerer ikke. Lokale skadedyreksperter er den beste måten å eliminere dem på.

Scroll to Top