Vårrydding og bokdonering

[ad_1]

Vårrengjøring hjelper samfunnet ditt

Selv om 20. mars var den offisielle første vårdagen, venter vi fortsatt på at dette kalde været skal bryte. Bare fordi det ikke føles som vår ute betyr ikke at vi ikke kan starte våre vanlige våraktiviteter inne. Og ingenting sier våren som en god gammel vårrengjøring!

Mellom filmer med regnfulle dager, velg et skap eller et skap og gå gjennom det. Rens det ut. Lag en donasjonsbunke for klær, kast eventuelle krydder eller pantryartikler som kan være utløpt, og hvis du finner noen barnebøker opp til klasse 6 lesetrinn, så tar vi dem! Denne bloggen vil gi deg noen gode ressurser for å sette i gang våren, skadedyrsikre hjemmet ditt og gi tilbake til samfunnet ditt.

Barnebokdonasjoner

Rose Pest Solutions har et fantastisk forhold til Bernie’s Book Bank i Lake Bluff, IL. Bernies bokbank legger til rette for innsamling, behandling og redistribusjon av nye og skånsomt brukte barnebøker for å øke bokeierskapet betydelig blant utsatte spedbarn, småbarn og barn i skolealder i hele Chicagoland.

Roses Chicago-, Lombard-, Northfield- og Wheeling-lokasjoner er alle offisielle Bernies Book Donation-leveringssteder. Så mens du vårrydder, hvis du kommer over barnebøker, husk oss! Vi vil gjerne se deg. 🙂

Gjennom året slår Rose seg sammen med Bernies bokbank for å støtte dette oppdraget. Sammen med Chicago Wolves, Northwestern University, en rekke museumspartnere og skoler i hele Chicagoland, arrangerer Rose bokkjøringer og leseprogrammer for tusenvis av studenter.

Registrer skolen din for Battle of the Book Drives!

Hold deg oppdatert med resultater fra Books for Buckets!

Vårrengjøring og skadedyrsikring

Mens du allerede skurer huset etter gjenstander som ikke lenger er nødvendig, vær proaktiv og skadedyrsikker på samme tid. (Dette ville ikke vært bloggen til et skadedyrbedriftsselskap hvis vi ikke nevnte skadedyr!) Under grundig rengjøring, inspiser kvaliteten på vindusskjermene dine, mens du kvitter deg med tomme beholdere under vaskene, sjekk at rørene er t lekker. Hull i skjermer og vann som samler seg er store velkomsttegn for skadedyr, akkurat som stinkbugs, maur, asiatiske biller og andre sesongmessige skadedyr. Nedenfor er noen ekstra tips for å sikre at hjemmet ditt er klart til å ta imot våren uten skadedyr.

  • Tett sprekker og små åpninger langs husets fundament.
  • Rens ut tilstoppede takrenner og nedløp for å sikre at de fungerer som de skal.
  • Reparer løs mørtel og skift ut slitte værlister rundt alle vinduer og dører.
  • Skjermvindu og dører.
  • Klipp av tregrener og andre planter fra huset.
  • Hold kjøkkenet rent ved å tørke ned benker, vasker, gulv og hyller.
  • Oppbevar maten i lufttette beholdere rent og forseglet, både innendørs og utendørs.
  • Tøm søppelet ofte.
  • Fjern kilder til fuktighet eller stående vann fra utette rør eller kraner.

Rose er her for deg

Hvis du hadde insekter i huset før vinteren, kommer du sannsynligvis til å legge merke til dem så snart solen begynner å varme opp sør- og vestsiden av huset. Vi har en fantastisk løsning for det. Spør oss i dag for et gratis tilbud for The Healthy Home Maintenance Program (HHMP)vår mest populære skadedyrtjeneste for boliger.

HHMP-diagram

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top