Uvanlige gjemmesteder for veggedyr: steder som skjuler veggedyr


img-2

Som navnet antyder, er veggedyr ofte funnet i og rundt sengeområdet. De fleste ville tenke å se i madrassen deres hvis de mistenker et angrep av dette vanlige skadedyret. Imidlertid gjemmer disse små reisende seg ofte på en rekke uvanlige steder som man ikke skulle tenke på å se. Spesielt i løpet av sommerens reisesesong kan disse uønskede haikehusgjestene lett transporteres fra ett sted til et annet.

Her er noen uvanlige gjemmesteder for veggedyr:

Vesker
Veggedyr er ofte en uventet shoppingvenn da de gjemmer seg i sømmene og lommene på veskene. Når vesker er plassert på bakken eller i nærheten av møbler, har veggedyr den perfekte muligheten til å hoppe inn.

Kosedyr
Barn elsker å ta med seg de fluffy favorittvennene sine. Dette setter dem i fare for å komme i kontakt med veggedyr som kan finne pelsen deres som det perfekte hjemmet. Vasking og tørking av kosedyr på en varm syklus kan bidra til å bli kvitt veggedyr.

I en fluorescerende lyspærer
Selv om veggedyr er kjent som vampyrer som elsker mørke, kan de finnes i lysrør. Skjulesteder for veggedyr langs elektriske områder gir skadedyr god plass å presse seg inn i. Vær forsiktig når du ser etter veggedyr rundt elektrisitet.

Skolebusser
Elever kan ha noen uvelkomne klassekamerater når de pendler til og fra skolen. Veggedyr finnes i polstringen til skolebusseter og kan hoppe på elevenes ryggsekker og klær. Å sjekke støvsuging av ryggsekker og vaske og tørke klær på varme sykluser kan sikre at disse skadedyrene ikke kommer hjem fra skolen.

Fly
Selv veggedyr kan ta til himmelen. Veggedyr kan bli funnet gravende i seter, tepper og ventiler på fly. Dette gjør det ekstremt avgjørende for reisende å ta forholdsregler, som å støvsuge ut kofferten, etter en tur.

img-3

Hvis du mistenker at disse haikeskadedyrene kan ha infisert en av disse uvanlige gjenstandene eller stedene, kontakt en lisensiert skadedyrspesialist i tide. Veggedyr er ikke et DIY-skadedyr og bør overlates til en profesjonell.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 6 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...