USAs høst- og vinterspådommer etter region

[ad_1]

National Pest Management Association publiserer sin høst/vinter 2020 Bug Barometer®-prognose

FAIRFAX, VA (24. september 2020) – The National Pest Management Association (NPMA) slapp i dag sin halvårlige Bug Barometer®-prognose, en sesongmessig fremskrivning av skadedyrpresset og aktiviteten amerikanere kan forvente å se i sine respektive regioner av landet basert på værmønstre, langtidsprognoser og biologisk oppførsel fra skadedyr. I følge gruppens team av entomologer vil den varme og våte sommeren som oppleves over det meste av nasjonen kombinert med spådommer om bitter kulde og snø denne vinteren tvinge skadedyr innendørs i hopetall.

“For store deler av landet førte slutten av sommeren med seg tonnevis av regn og varme temperaturer, noe som ga sykdomsbærende skadedyr som mygg og flått god tid til å legge egg i forkant av vinteren,” sa Jim Fredericks, Ph.D., sjef. entomolog for NPMA. “Mygg og flått, kjente vektorer av dødelige sykdommer som West Nile virus, Eastern Equine encefalitt (EEE) og Lyme sykdom vil forbli aktive i store deler av landet selv når temperaturen begynner å synke. Ettersom vi alle prøver å suge til oss de siste dagene med varme før vinteren setter inn, må du passe på å påføre et EPA-registrert insektmiddel som inneholder minst 20 prosent DEET før du drar utendørs og vurdere å bruke lange ermer og bukser for å beskytte mot disse bitende skadedyrene .”

Huseiere i Nordøst-, Nordvest- og Sørøst-regionene bør også holde øye med tegn på mus, rotter og kakerlakker, som alle utgjør alvorlige helsetrusler for mennesker. «Gnagere og kakerlakker sprer utallige bakterier og sykdommer og kan til og med utløse alvorlige allergi- og astmasymptomer. Mus og rotter invaderer anslagsvis 21 millioner amerikanske hjem hver vinter på jakt etter ly fra bitre kulde og snø, så sørg for å eliminere alle områder med fuktighet som finnes i hjemmet og sørg for å holde kjøkkenet rent, oppbevar mat i lufttette beholdere for å holde skadedyr ute,” la Fredericks til.

Basert på denne analysen forutsier National Pest Management Associations Fall/Winter 2020 Bug Barometer en økning i skadedyrtrykket over hele USA denne sesongen:

Nordøst og New England

Høye temperaturer og sensesongregn kan gi flekkete lyktfluer ekstra tid til å legge egg, og vil også tillate mygg- og flåttpopulasjoner å overleve langt ut på høsten. Bitre kalde temperaturer og tung snø som er spådd denne vinteren vil drive gnagere innendørs.

Great Lakes, Ohio Valley og Midtvesten

Milde vinterforhold som er spådd for regionen kan gjøre det mulig for stinker og flerfargede asiatiske marihøner å forbli aktive lenger inn i vintermånedene og forlenge flåttaktiviteten.

Sørøst

Forventede milde temperaturer i de nordlige delene av regionen kan tillate at flått og mygg forblir aktive til det fryser. Tørre forhold lenger sør inn i Florida kan tvinge maur og kakerlakker innendørs.

Nord-Sentral-USA

Snøfall over gjennomsnittet i den nordlige delen av denne regionen kan drive gnagere innendørs på jakt etter ly. Det milde sommer- og vintervarselet kan øke klaseflueaktiviteten innendørs.

Sør Sentral-USA

Milde, våte forhold denne sommeren vil ha tillatt flått- og myggbestander å trives. Varme, tørre forhold spådd for høst og vinter kan drive maur og kakerlakker innendørs på jakt etter vann.

Nordvest i USA

Kraftig nedbør på sensommeren og milde forhold spådd for vinteren kan tillate flåttaktivitet langt utover vinteren. Nedbør under gjennomsnitt og kaldt vintervær kan også drive gnagere innendørs på jakt etter vann og ly.

Sørvest i USA

Kalde, tørre forhold som er spådd i hele regionen denne vinteren kan drive maur og gnagere innendørs på jakt etter vann, ly og varme.

For mer informasjon om skadedyr eller NPMAs Bug Barometer®-prognose, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top