Unngå insekter i pantryet + BONUS Valentinsdag-oppskrift!


Unngå insekter i pantryet

Hvis du ikke har brukt bakeutstyret ditt siden høsttakkefesten eller julen, er det nå et godt tidspunkt å sørge for at forsyningene dine er godt forseglet og at du ikke ved et uhell tiltrekker deg skadedyr i spiskammeret. Utløpsdatoer er et viktig aspekt for å opprettholde integriteten til ingrediensene dine. Og riktig oppbevaring av gjenstander er like viktig. Hvis du har blitt offer for pantry-skadedyr tidligere, vet du hvor lett det kan skje. Kanskje du ikke har brukt det kreolske krydderet siden du kjøpte det i New Orleans for 6 år siden, og nå mater det en billerfamilie bak i skapet. Eller kanskje du hadde det travelt da du la fra deg mel eller sukker sist du bakte og nå er det møll over hele kjøkkenet. Barn som dypper ned i Oreo-oppbevaringen og ikke lukker beholderen før de skyver den tilbake på hyllen er en fin måte å få maur på. Det skjer … Bare. Som. At.

Det første trinnet for å bli kvitt et skadedyrproblem er riktig identifikasjon. Vet hva du skal se etter. Vet hva du ser på når du ser dem. Du kan unngå skadedyr i pantryet med en liten naturfagstime. Vi har fremhevet noen av de vanligste skadedyrene som kommer inn i kabinettet i tabellen nedenfor. Klikk på skadedyrnavnet for mer informasjon om hver enkelt.

Holde pantry-skadedyr ute

En fin måte å unngå insekter i pantryet er å praktisere gode sanitærforhold. Tørk av benkeplatene med et desinfiserende rengjøringsmiddel. Fei og støvsug matrester fra gulv, spiskammers og skap. Når du er i matbutikken, dobbeltsjekk at alle varene dine er godt forseglet og ikke har tegn til gnagemerker fra gnagere eller andre indikasjoner på at et skadedyr har tuklet med det. Alt dette kan høres veldig enkelt ut, men det er ikke nødvendigvis vanlig kunnskap. Nedenfor finner du flere viktige triks for å holde skadedyr unna.

  1. Sjekk matvarer i butikken før du kjøper for å sikre at det ikke er hull eller rifter i emballasjen. Sil gjennom gjenstander før bruk hjemme.
  2. Oppbevar pantryartikler i lukkede, lufttette beholdere.
  3. Bruk varmt såpevann til å vaske ut skap, tørke smuler fra disker, feie smuler opp fra gulvet og støvsug.
  4. Se etter sprekker og hull rundt pantry og tett dem med stålull eller silikon.

mus i huset

Visste du at mus foretrekker sjokolade fremfor peanøttsmør?

Kan du se forskjellen?

Det er definitivt noen uønskede pantry-skadedyr på bildene nedenfor, men kan du se forskjellene på de to bildene?

Valentinsdag-kaker

Til en søtere tone! Nå som du har inspisert alle ingrediensene dine og vi har skap rene for skadedyr … la oss lage en søt godbit! Klikk på bildet nedenfor for full veibeskrivelse til denne søte, ferieinspirerte snacksen. Og ikke glem å rydde opp og oppbevare alt trygt når du er ferdig! Tagg oss for å vise oss hvordan marihøna dine kommer ut!

Program for vedlikehold av sunt hjem

Sanitet går langt for å forhindre skadedyrproblemer; spesielt pantry-skadedyr. De Healthy Home Maintenance Program (HHMP), vår mest populære skadedyrtjeneste i boliger, er gullstandarden innen beskyttelse og forebygging av skadedyr i hjemmet. Denne ultimate beskyttelsespakken innebærer fire planlagte besøk, en gang hver tredje måned, for å sikre at du har tryggheten og tryggheten som kommer fra et skadedyrfritt hjem. Vi står ved tjenestene våre og deres 24/7/365-beskyttelse 100 %, så vi tar oss av problemer som dukker opp mellom planlagte besøk helt uten kostnad for deg. Det stemmer, vi kommer tilbake gratis.

Ring oss i dag på 1-800-GOT-PESTS? å sette opp noe slik at du kan komme tilbake til å feire høytiden uten invasjoner av skadedyr på vinteren.

HHMP-diagram

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 6 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...