Unngå insekter i pantryet + BONUS Valentinsdag-oppskrift!

[ad_1]

Unngå insekter i pantryet

Hvis du ikke har brukt bakeutstyret ditt siden høsttakkefesten eller julen, er det nå et godt tidspunkt å sørge for at forsyningene dine er godt forseglet og at du ikke ved et uhell tiltrekker deg skadedyr i spiskammeret. Utløpsdatoer er et viktig aspekt for å opprettholde integriteten til ingrediensene dine. Og riktig oppbevaring av gjenstander er like viktig. Hvis du har blitt offer for pantry-skadedyr tidligere, vet du hvor lett det kan skje. Kanskje du ikke har brukt det kreolske krydderet siden du kjøpte det i New Orleans for 6 år siden, og nå mater det en billerfamilie bak i skapet. Eller kanskje du hadde det travelt da du la fra deg mel eller sukker sist du bakte og nå er det møll over hele kjøkkenet. Barn som dypper ned i Oreo-oppbevaringen og ikke lukker beholderen før de skyver den tilbake på hyllen er en fin måte å få maur på. Det skjer … Bare. Som. At.

Det første trinnet for å bli kvitt et skadedyrproblem er riktig identifikasjon. Vet hva du skal se etter. Vet hva du ser på når du ser dem. Du kan unngå skadedyr i pantryet med en liten naturfagstime. Vi har fremhevet noen av de vanligste skadedyrene som kommer inn i kabinettet i tabellen nedenfor. Klikk på skadedyrnavnet for mer informasjon om hver enkelt.

Holde pantry-skadedyr ute

En fin måte å unngå insekter i pantryet er å praktisere gode sanitærforhold. Tørk av benkeplatene med et desinfiserende rengjøringsmiddel. Fei og støvsug matrester fra gulv, spiskammers og skap. Når du er i matbutikken, dobbeltsjekk at alle varene dine er godt forseglet og ikke har tegn til gnagemerker fra gnagere eller andre indikasjoner på at et skadedyr har tuklet med det. Alt dette kan høres veldig enkelt ut, men det er ikke nødvendigvis vanlig kunnskap. Nedenfor finner du flere viktige triks for å holde skadedyr unna.

  1. Sjekk matvarer i butikken før du kjøper for å sikre at det ikke er hull eller rifter i emballasjen. Sil gjennom gjenstander før bruk hjemme.
  2. Oppbevar pantryartikler i lukkede, lufttette beholdere.
  3. Bruk varmt såpevann til å vaske ut skap, tørke smuler fra disker, feie smuler opp fra gulvet og støvsug.
  4. Se etter sprekker og hull rundt pantry og tett dem med stålull eller silikon.

mus i huset

Visste du at mus foretrekker sjokolade fremfor peanøttsmør?

Kan du se forskjellen?

Det er definitivt noen uønskede pantry-skadedyr på bildene nedenfor, men kan du se forskjellene på de to bildene?

Valentinsdag-kaker

Til en søtere tone! Nå som du har inspisert alle ingrediensene dine og vi har skap rene for skadedyr … la oss lage en søt godbit! Klikk på bildet nedenfor for full veibeskrivelse til denne søte, ferieinspirerte snacksen. Og ikke glem å rydde opp og oppbevare alt trygt når du er ferdig! Tagg oss for å vise oss hvordan marihøna dine kommer ut!

Program for vedlikehold av sunt hjem

Sanitet går langt for å forhindre skadedyrproblemer; spesielt pantry-skadedyr. De Healthy Home Maintenance Program (HHMP), vår mest populære skadedyrtjeneste i boliger, er gullstandarden innen beskyttelse og forebygging av skadedyr i hjemmet. Denne ultimate beskyttelsespakken innebærer fire planlagte besøk, en gang hver tredje måned, for å sikre at du har tryggheten og tryggheten som kommer fra et skadedyrfritt hjem. Vi står ved tjenestene våre og deres 24/7/365-beskyttelse 100 %, så vi tar oss av problemer som dukker opp mellom planlagte besøk helt uten kostnad for deg. Det stemmer, vi kommer tilbake gratis.

Ring oss i dag på 1-800-GOT-PESTS? å sette opp noe slik at du kan komme tilbake til å feire høytiden uten invasjoner av skadedyr på vinteren.

HHMP-diagram



[ad_2]

Kilde

Scroll to Top