Tips og triks for å holde virksomheten fri fra skadedyr

Skadedyr kan ødelegge enhver bedrift. Når en kunde kommer inn i butikken eller kontoret din, vil de se tjenestene og varene du tilbyr, ikke insekter og gnagere som kryper rundt. Hos profesjonelle skadedyrbekjempere vet vi hvordan du holder bedriften din skadedyrfri. Vi tilbyr omfattende skadedyrkontroll og trinnene du må ta for å holde plagsomme skadedyr unna.

Skadedyrene som invaderer bedrifter

Det er et bredt spekter av skadedyr som kan invadere virksomheten din. Hvis du ikke tar hånd om problemet raskt, kan du ende opp med et alvorlig angrep.

Noen av de vanlige typene skadedyr som finnes inkluderer følgende:

  • Gnagere: Rotter og mus er vanlige i hele byen. Hvis de kommer inn i virksomheten din, vil de tygge på alt og alt de kan få tennene rundt, inkludert elektriske ledninger rundt TV-en din, datamaskiner og bak vegger.
  • Maur: Disse bittesmå insektene er ikke bare en plage; de kan også være farlige og ødeleggende. De kan bære og spre et bredt spekter av sykdommer, inkludert salmonella og E. coli. stokkmaur er også vanlig i dette området og vil bygge reir inne i trekonstruksjoner som kan forårsake mye skade på virksomheten din.
  • Stikkende insekter: Å ha veps og bier som flyr rundt i bedriften din kan skremme bort kundene dine. Noen av artene av veps kan bli ekstremt aggressive.
  • Veggedyr: Disse små runde insektene er vanlige på hoteller, sykehjem og varehus. Veggedyr har eksistert i tusenvis av år og er ganske spenstige, noe som gjør det vanskelig for den gjennomsnittlige personen å oppnå total veggedyrkontroll.
  • Kakerlakker: Ingenting kan drive kunder unna raskere enn å se kakerlakker i butikken eller restauranten din. Disse skitne insektene kan spre et bredt spekter av sykdommer, inkludert leptospirose, salmonellose og dysenteri.

Hvis noen av disse skadedyrene invaderer virksomheten din, kan de forårsake kostbar skade på eiendommen din og sette deg og gjestene dine i fare for å bli syke.

Skadedyrangrep kan raskt ødelegge bedriftens rykte

Gnagere og insekter er vanligvis forbundet med skitt og skitt. Når du har én skadedyr rundt eiendommen din, kan det reflektere negativt på virksomheten din.

De fleste selskaper er avhengige av muntlige henvisninger for å få nye kunder. Denne markedsføringsstrategien kan både hjelpe og skade bedriften din. Med mange anmeldelsesnettsteder tilgjengelig i dag, hvis én person legger igjen en anmeldelse som sier at de så en gnager eller annen skadedyr i bedriften din, kan du se antallet daglige kunder synke drastisk.

Enkle tips for forebygging av skadedyr å implementere i virksomheten din

Den beste måten å håndtere et skadedyrproblem på er å forhindre at det skjer i utgangspunktet. Hvis du vil holde skadedyr ute av virksomheten din, prøv disse tipsene:

  • Pass på at det ikke er matrester i avløp og rør.
  • Tøm alle søppeldunker regelmessig og ha lokk på alle søppelcontainere og utendørs søppeldunker.
  • Sørg for at det ikke er stående vann rundt virksomheten din.

Når du velger et landskapsdesign, er det også en god idé å vurdere en skadedyrbekjempelsesplan. Mange planter og busker vil tiltrekke seg visse skadedyr, og du bør plassere dem borte fra bygningen din.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 13 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...