mosquito on a blade of grass

South Portlands guide for å fullføre myggkontroll

[ad_1]

Publiseringsdato: 19. september 2022
Kategori: Mygg

mygg på et gresstrå

Mygg har ikke noe moralsk kompass. Dette betyr at de ikke føler seg dårlige etter å ha bitt en person eller et dyr, og at de ikke angrer hvis de overfører en potensielt livstruende sykdom. Hvis du ikke tåler mygg og ønsker å nyte eiendommen din uten å måtte slå disse skadedyrene av kroppen hele tiden, er du på rett sted. Her er hva du bør vite om myggen i Maine og hvordan du holder disse skadedyrene utenfor eiendommen din. For rask og effektiv profesjonell myggkontroll, ring teamet vårt hos Big Blue Bug Solutions. Vi er skadedyrsekspertene her i Sør-Portland.

Myggens rolle i økosystemet

Det er ingen tvil om at mygg er plagsomme og farlige insekter. Spørsmålet er om de er nyttige i det hele tatt? Sannheten er at mygg spiller en stor rolle i økosystemet vårt. I likhet med bier, veps og lignende skapninger hjelper mygg med å pollinere planter. Hannmygg drikker ikke blod i det hele tatt og lever helt av plantenektar. Dette er imidlertid ikke nok grunn til at du ikke skal holde disse skadedyrene utenfor eiendommen din. Disse insektene kommer ikke til å bli utryddet med det første, og de gir ikke like mye nytte som bier eller andre pollinerende insekter.

Myggkontroll gjennom årene

Myggkontroll, både profesjonell og butikkkjøpt, har utviklet seg ganske mye gjennom årene. På 40-tallet 50- og 60-tallet ble DDT mye brukt til å behandle eiendommer og hjem for skadedyr. Lastebiler kjørte til strendene når myggbestanden var høy og sprayet dette plantevernmiddelet overalt. Det ble senere funnet at DDT var ekstremt skadelig for mennesker og dyr og ble forbudt på 70-tallet. Siden den gang har det blitt gjort mange fremskritt innen skadedyrbekjempelse generelt. I dag bruker teknikere spray- og støvbehandlinger for å behandle målrettede områder rundt eiendommer der myggen er mest aktiv. Disse behandlingene er verden tryggere enn DDT. For ekstra beskyttelse har du også tilgang til myggmiddel som inneholder DEET. Dette er en rask måte å avskrekke disse irriterende skadedyrene mens du er på farten.

Hva spiser mygg?

Hvis vi skulle spørre deg, hva spiser mygg? hva ville svaret ditt være? De fleste ville gjette blod. Dette er ikke helt sant. Voksne mygg spiser ikke blod. Hunnmygg samler blod fra mennesker og dyr for å gi næring til eggene deres, men både hann- og hunnmygg lever på en diett av plantenektar. Som nevnt hjelper mygg ved å pollinere lokal plantevekst. Det er uheldig at de også sprer sykdommer og er en slik plage. Hvis du leter etter hvordan du kan bli kvitt mygg i South Portland, trenger du profesjonell myggkontroll med tillatelse fra Big Blue Bug Solutions.

Ring fagfolkene for hjelp med myggangrep

Det er ingen tvil om at mygg er uvelkomne på eiendommen din i South Portland. Men hva gjør du med disse skadedyrene? Hos Big Blue Bug Solutions forstår vi de forskjellige myggene som forårsaker problemer i vårt område og tilbyr detaljerte skadedyrkontrollalternativer for å fjerne og holde disse skadedyrene borte fra hagen din. Selv om vi ikke kan garantere 100 % beskyttelse, vil våre kontrollmetoder gi deg de absolutt beste sjansene for å unngå bitt i hagen din. Hvis du planlegger å arrangere en utendørs sammenkomst utenfor eiendommen din, gi oss beskjed. Vi tilbyr engangsbehandlinger for eventsentre, parker og lignende utendørs samlingsområder. Denne tjenesten er flott for bryllup og familiegjenforeninger.

Ring nå hvis du har spørsmål om skadedyrkontroll i South Portland og finn et tidspunkt for å få eiendommen din behandlet for irriterende og potensielt farlige mygg.

Tagger:
mygg |
mygginformasjon |
mygg sykdommer |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top