Smart Home Hacks med moderne skadedyr


Kategori: SMART

Nyt gjestebloggen av vår partner Ashley på @vacationland.mama. Hun fikk nylig installert SMART-systemet sitt.

Med sommermånedene over oss er det ingen bedre tid for å begynne å få noen hjemmetriks inn i livet ditt! Vi hadde nylig Moderne skadedyrtjenester kom og sett opp deres SMART service, og jeg er glad for å dele med deg bak kulissene av installasjonen vår!

Dan ankom rett i begynnelsen av installasjonsvinduet vårt og var umiddelbart veldig vennlig! Han kom inn og vi snakket om tidligere problemer som jeg hadde opplevd i hjemmet vårt. Utover vinteren hadde jeg lagt merke til i kjelleren at det var mandler inni sko. Disse mandlene hadde kommet fra snackskuffen ovenpå, og jeg visste at det måtte ha vært irriterende små mus!

Dan forklarte oss hvorfor det er så viktig å finne ut om du har mus i hjemmet ditt og måter å rense museskitt på hvis du finner noe. Jeg visste ikke dette, men hvis det ikke ryddes opp på riktig måte, kan avføringen komme opp i luften og forårsake problemer som astma hos barn!

Vi viste Dan rundt i hjemmet vårt, og han var lett i stand til å finne ut hvordan musene kom seg inn på kjøkkenet fra kjelleren og kom opp med en plan for å hjelpe oss. Han gikk ut for å ta tak i SMART system og tok med seg alt han trengte for å sette seg opp.

Hva er SMART du spør? SMART er et gnagersystem for hjemmet ditt som konstant overvåker, fanger og samler inn data relatert til gnageraktivitet i høyrisikoområder der SMART-enheter er plassert, som umiddelbart kommuniserer med moderne skadedyrtjenester uten bruk av kameraer. Du kan leve livet ditt, mens de gjør alt arbeidet bak kulissene!

Så snart Dan var ferdig med installasjonen, forklarte han oss hvordan alt ville fungere. Han forklarte de forskjellige lysene på enhetene og hvordan de ville blinke hvis det ble jobbet med eller hvis det var bevegelse. Alle gode ting å vite!

Det beste er at jeg har slått meg sammen med Moderne skadedyrtjenester for å hjelpe deg å bli en SMART hacker, akkurat som meg! De gir bort en gratis SMART-tjenesteinstallasjon og 6 måneders service for hjemmet ditt sammen med et Amazon-gavekort på $500, OG en sjanse til å chatte med meg for å gi deg noen av mine favoritttips og triks for SMART Home Hacker! Så spennende!

Klikk her for å gå inn nå! Lykke til!

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

10 + 7 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...