Sliter du med å håndtere skadedyr i pantry?

Pantry-skadedyr vil invadere kjøkkenet ditt og angripe de fleste typer lagret mat. De kommer vanligvis inn i hjemmene ved å snike seg inn i matpakker, slik at de får tilgang til pantryet ditt. Disse skadedyrene tar seg deretter gjennom matpakker, og etterlater insekthår, avføring og webbing. De kan også føre til at noen matvarer råtner i varme omgivelser.

brun møll på grusSom den beste skadedyrkontrollen i byen, ønsker vi å hjelpe deg med å holde disse skadedyrene ute av huset ditt. Denne artikkelen vil gi en liste over pantry-skadedyr å se etter og tips for å holde dem unna. Fortsett å lese for å lære mer om de forskjellige pantry-skadedyrene og hvordan du holder dem ute av huset ditt.

Hva slags skadedyr kan invadere pantryet ditt?

Pantry-skadedyr er forskjellige typer møll og biller. Du kan også finne snutebiller, som er typer biller, i matvarer. Matprosessorer og supermarkeder sliter ofte med å holde disse skadedyrene ute av matemballasjen. Som et resultat kan det hende du ikke ser dem før du kommer hjem og åpner beholderen. De vanligste skadedyrene du finner i hjemmet ditt inkluderer følgende:

 • Indisk måltid møll
 • Måltidsmøll
 • Lagerbiller
 • Sagtannede kornbiller
 • Mel biller
 • Sigarettbiller
 • Granary wevils
 • Rissnutebiller
 • Maissnutebiller

De to vanligste skadedyrene i spiskammeret er indiske måltidsmøll og melbiller. Voksne indiske måltidsmøll legger møllegg nær matkilder, noe som øker angrepet. Røde melbiller og forvirrede melbiller er litt forskjellige i utseende, men begge forurenser maten.

Tegn på at du kan ha å gjøre med skadedyr i pantry

Evnen til å gjenkjenne pantry-skadedyrs hjem er avgjørende. Disse skadedyrene vil fortsette å legge egg når de ikke oppdages, slik at angrepet kan vokse. Noen av tegnene på at du kan ha å gjøre med pantry-skadedyr inkluderer:

 • Biller i tørkede matpakker eller beholdere.
 • Biller rundt kjøkkenbenker, skap og skuffer.
 • Indiske måltidsmøll flyr rundt på kjøkkenet ditt.
 • Silkebånd i matpakker eller beholdere.

Et insekt på kjøkkenet ditt er bare et pantry-skadedyr hvis de angriper maten din. Andre kan være på kjøkkenet ditt og ikke anses som skadedyr i pantry. Et lokalt skadedyrfirma kan hjelpe deg med å finne ut hvilke skadedyr du har å gjøre med og hvordan du kan eliminere dem.

Tips og triks for å bekjempe et pantry-skadedyrproblem

Den beste måten å forhindre at skadedyr kommer inn i maten din, er å holde varene sikre. Disse skadedyrene kan ikke angripe maten din hvis de ikke kan nå den.

Noen naturlige tips for skadedyrbekjempelse i hjemmet som kan hjelpe deg med å unngå skadedyrangrep i pantry inkluderer følgende:

 • Oppbevar mat i lufttette beholdere.
 • Oppbevar sjeldent brukte matvarer i fryseren når det er mulig.
 • Vask matbeholdere grundig før du fyller dem på nytt.
 • Rengjør matlagingsområder rutinemessig.

Hvis disse skadedyrene kommer inn i pantryet ditt, kast den infiserte maten umiddelbart. Siden de kan komme inn i andre pakker, bør du inspisere all mat rundt den infiserte gjenstanden for å sikre at angrepet holdes inne og ikke blir et større problem. Hvis skadedyrene har funnet veien til andre matvarer, må du ringe et pålitelig skadedyrfirma for å få hjelp.

Rådfør deg med fagfolkene for å håndtere skadedyr i pantry

Når pantry-skadedyr kommer inn i hjemmet ditt, vil et angrep fortsette å vokse. Disse skadedyrene kan være vanskelige å finne, så du bør ringe skadedyrkontroll hvis du finner møll eller biller på kjøkkenet ditt. Vi vil oppdage disse skadedyrene og gi en effektiv behandling for å eliminere dem, for å sikre at de ikke kommer tilbake. Ring oss i dag for å lære mer om våre bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 10 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...