Sliter du med å håndtere ekorn rundt Sør-Portland?


Publiseringsdato: 17. oktober 2022
Kategori: Dyreliv

ekorn utenfor

Å håndtere ekorn i South Portland kan være en kamp, ​​og derfor er skadedyrbekjempelse for ekorn en nødvendig investering. Spesialister på skadedyrbekjempelse fra South Portland kan hjelpe med ekornbekjempelsesmetoder som er perfekte for din eiendom.

Hvor ekorn liker å gjemme seg

Ekorn elsker å gjemme seg i alle områder av hjemmet som gir tilbaketrukkethet, men som har et enkelt tilgangspunkt. Førsteklasses steder for ekorninvasjoner inkluderer loft, krypkjeller, mellomrommet mellom vegger og kanalsystemer, da disse stedene vanligvis har hull for å få tilgang til dem.

Du bør også vite at hvis det ikke er en enkel måte å få tilgang til et trygt, skjermet område, har ekorn ingen problemer med å bruke de skarpe fortennene sine til å gnage seg inn i eiendommen din. En av de viktigste indikatorene på at ekorn infiltrerer hjemmet ditt, er naturlige eller gnagde hull rundt disse områdene som stadig blir større.

Få ekorn ut av loftet ditt

Ekornkontroll på loftet ditt er avgjørende hvis du ønsker å holde denne plagsomme, farlige skadedyren borte fra dine lagrede gjenstander og forhindre at de tar over eiendommen din ytterligere. I tillegg til profesjonell hjelp fra Big Blue Bug Solutions, kan du implementere disse ekornforebyggende trinnene for å få ekorn ut av loftet og holde dem ute:

  • Forsegle inngangspunkter rundt loftet ditt med et tyggesikkert materiale for å holde ekorn ute, og la bare en åpen som ekorn kan komme ut gjennom.

  • Trim trær i nærheten av taklinjen din for å hindre ekorn fra å enkelt krysse over uteområder til loftet ditt.

  • Plasser en plastugle på taket ditt eller rundt potensielle inngangspunkter på loftet for å skremme ekorn bort.

Husk i tillegg å ikke forsøke å fjerne ekorn som gjør deg ansikt til ansikt med dette krypet, deres avføring eller hekkeområder, da dette kan øke risikoen for å få en alvorlig sykdom eller et bitt fra denne skadedyren. Overlat fjerningen av aktive ekornangrep på eiendommen din til Big Blue Bug Solutions.

Er det ekorn i krypkjellene dine?

Et annet godt gjemmested for ekorn er krypkjellerne rundt eiendommen din. Når ekorn invaderer dette området, er det noen få tegn du kan se etter som indikerer at det er behov for skadedyrbekjempelse av ekorn.

Til å begynne med kan du høre skrape- eller raslelyder som kommer nedenfra hjemmet ditt når ekorn hekker i krypkjelleren. Hekkematerialer som organisk materiale og strimlet papir kan være rundt eiendommens fundament. Du kan også se ekorn komme og gå rundt åpninger i nærheten av krypkjelleren.

Over tid kan et ekornangrep i krypkjelleren i hjemmet føre til skadet treverk, frynsete ledninger og økt sykdomsrisiko ettersom ekorn gnager og tygger det de kommer over mens de etterlater avføring og parasittiske skadedyr som lopper rundt hjemmet ditt. Hvis du mistenker at ekorn er i krypkjelleren din, kontakt Big Blue Bug Solutions umiddelbart.

Total Wildlife Control For South Portland Homes

Å kontrollere ekorn og andre dyrelivsinntrengere i South Portland trenger ikke å være så overveldende som du kanskje tror. Teamet vårt hos Big Blue Bug Solutions vil gi deg den eksperten ekornkontrolltaktikken som eiendommen din trenger for å utrydde denne skadedyrens aktive angrep og forbli beskyttet mot inntrengere av ekorn året rundt. Med mer enn 80 års erfaring under beltet vårt, er det ingen størrelse eller omfang av ekornangrep som vi ikke vil være i stand til å håndtere.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre ekorn- og dyrelivskontrollalternativer eller for å komme i gang med å beskytte hjemmet ditt mot dette skadedyret.

Tagger:
ekorn |
bli kvitt ekorn |
ekorn kontroll |

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 3 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...