Slik sjekker du for veggedyr på et hotellrom: ferieveggedyr


Når du drar på ferie, vil det siste du tenker på være tanken på eventuelle skadedyr som venter på deg på hotellet eller overnattingsstedet ditt. Også kjent som “haikere”, veggedyr er unnvikende og sleipe skadedyr som kan gjemme seg i madrasser, sengerammer og andre deler av et rom som bare venter på at nye verter skal ankomme. Selv om dette skadedyret ikke er kjent for å overføre sykdom, er de kjent for å etterlate kløende bitt ved å spise blodet fra intetanende menneskelige verter, noe som kan være ganske opprørende.

img-2

Følg disse trinnene for å sikre en morsom, avslappende ferie denne sommeren hvordan sjekke for veggedyr på et hotellromferieutleie, vandrerhjem eller andre overnattingssteder:

  • Trekk lakenet tilbake og inspiser madrasssømmene, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Inspiser hele rommet grundig før utpakking, også bak sengegavlen og i sofaer/stoler. Hold kofferten din i gangen eller rett innenfor døren unna der veggedyr kan være.
  • Ta med en liten lommelykt eller bruk telefonens lommelykt for å hjelpe deg med visuelle inspeksjoner.
  • Hvis du oppdager en veggedyr eller noen av tegnene på veggedyr, må du varsle personalet og bytte rom umiddelbart. Ikke opphold i et rom ved siden av det infiserte rommet.

Dette skadedyret er lite og eggene er klissete, så det er også mulig veggedyr kan finne veien hjem med deg selv om de ikke ble sett under oppholdet. Når du kommer hjem, pakker du ut kofferten utendørs og kaster umiddelbart klær i tørketrommelen på høy varme. Støvsug utsiden og innsiden av bagasjen og veskene og se etter tegn på veggedyr før du tar med noe inn i hjemmet.

Hva å gjøre hvis Du Ta med hjem Veggedyr fra Ferie

img-3

Hvis du er så uheldig å ta med deg veggedyr hjem, vær så snill å vite at noen få blindgate veggedyr raskt kan føre til et fullverdig angrep. Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde og er ikke en DIY (gjør-det-selv) skadedyr, noe som gjør det kritisk å jobbe med en autorisert skadedyrbekjemper raskt hvis det er mistanke om et angrep.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 7 =

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Sukkermaur er små insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være tiltrukket av søtsaker og sukkerholdige matvarer. Disse maur kan være en plage i hjemmet, da de kan invadere kjøkkenet og andre områder hvor mat oppbevares. Det er viktig å bli kvitt...

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig plagsomhet i mange hjem. Disse små insektene kan dukke opp overalt, fra kjøkkenet til baderommet. De er kjent for å være på jakt etter mat og vann, og kan være spesielt irriterende når de finner veien inn i matlageret eller søppelbøtten....