Slik sjekker du for veggedyr på et hotellrom: ferieveggedyr

[ad_1]

Når du drar på ferie, vil det siste du tenker på være tanken på eventuelle skadedyr som venter på deg på hotellet eller overnattingsstedet ditt. Også kjent som “haikere”, veggedyr er unnvikende og sleipe skadedyr som kan gjemme seg i madrasser, sengerammer og andre deler av et rom som bare venter på at nye verter skal ankomme. Selv om dette skadedyret ikke er kjent for å overføre sykdom, er de kjent for å etterlate kløende bitt ved å spise blodet fra intetanende menneskelige verter, noe som kan være ganske opprørende.

Følg disse trinnene for å sikre en morsom, avslappende ferie denne sommeren hvordan sjekke for veggedyr på et hotellromferieutleie, vandrerhjem eller andre overnattingssteder:

  • Trekk lakenet tilbake og inspiser madrasssømmene, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Inspiser hele rommet grundig før utpakking, også bak sengegavlen og i sofaer/stoler. Hold kofferten din i gangen eller rett innenfor døren unna der veggedyr kan være.
  • Ta med en liten lommelykt eller bruk telefonens lommelykt for å hjelpe deg med visuelle inspeksjoner.

  • Hvis du oppdager en veggedyr eller noen av tegnene på veggedyr, må du varsle personalet og bytte rom umiddelbart. Ikke opphold i et rom ved siden av det infiserte rommet.

Dette skadedyret er lite og eggene er klissete, så det er også mulig veggedyr kan finne veien hjem med deg selv om de ikke ble sett under oppholdet. Når du kommer hjem, pakker du ut kofferten utendørs og kaster umiddelbart klær i tørketrommelen på høy varme. Støvsug utsiden og innsiden av bagasjen og veskene og se etter tegn på veggedyr før du tar med noe inn i hjemmet.

Hva å gjøre hvis Du Ta med hjem Veggedyr fra Ferie

Hvis du er så uheldig å ta med deg veggedyr hjem, vær så snill å vite at noen få blindgate veggedyr raskt kan føre til et fullverdig angrep. Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde og er ikke en DIY (gjør-det-selv) skadedyr, noe som gjør det kritisk å jobbe med en autorisert skadedyrbekjemper raskt hvis det er mistanke om et angrep.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top