Slik kan du bli kvitt all sølvfisken fra ditt nye slott.

Hvordan identifisere sølvfisk

Sølvfisken er et virkelig bisarrt utseende insekt. De får navnet sitt på grunn av deres sølvfargede skjell og “fisk ut av vannet”-bevegelser. Sølvfisk har slanke kropper som er dråpeformet og virkelig skiller seg ut. De skumle insektene har tre bustlignende vedheng, som forgrener seg fra ryggen. Den gjennomsnittlige lengden på sølvfisk er omtrent en tomme, selv om unge sølvfisk kan være opptil en tomme lengre. Selv om sølvfisk kan se fascinerende ut, ønsker du ikke å finne dem i hjemmet ditt.

Hvordan Sølvfisk kan forårsake skade på hjemmet ditt

Hvis du noen gang har lurt på, “er sølvfisk skadelig?” du er ikke alene. Sølvfisk utgjør ingen fare for helsen din, men de kan være et problem i hjemmet ditt. Sølvfisk, som er kjent for å spise høye nivåer av stivelse og karbohydrater, kan være et skadedyr som er åtseldyr.

Hva spiser sølvfisk? De vil spise limet som holder bøkene sammen og ødelegge dem. Tapetet ditt vil også løsne ved at de spiser lim på veggene dine. Sølvfisk kan også forårsake alvorlig skade på stoff som silke, lin og bomull.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 5 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...