grain beetle in pantry

Slik forhindrer du kornbiller fra å invadere ditt South Portland Pantry

[ad_1]

Publiseringsdato: 22. august 2022
Kategori: Skadedyrbekjempelse

kornbille i spiskammer

Kornbiller er noen av de vanligste skadedyrene i South Portland pantries. Disse insektene tiltrekkes av alle kornprodukter, inkludert frokostblandinger, mel, ris og pasta. Hvis du har en kornbilleangrep i spiskammeret ditt, vil du sannsynligvis finne dem krypende rundt på benkeplatene eller skapene dine. Du kan også se dem fly rundt på kjøkkenet ditt.

Kontakt en South Portland skadedyrbekjemper for å få hjelp til å bli kvitt kornbiller. De kan hjelpe deg med å identifisere kilden til angrepet og anbefale et behandlingsforløp for å stoppe insektene.

Hva er en kornbille?

Kornbiller er små, rødbrune insekter som måler mellom en sekstendedel til en åttendedel av en tomme lang. De har flate kropper og kan klemme seg inn i bittesmå sprekker og sprekker for å komme inn i pantryet ditt.

Disse feilene er ganske ødeleggende; derfor er det avgjørende å gjøre deg kjent med tegnene på en kornbilleangrep. Se opp for:

  • Levende biller: Dette er ganske selvforklarende. Hvis du ser biller som kryper eller flyr rundt på kjøkkenet ditt, er det tydelig at du har et angrep.

  • Skadet mat: Kornbiller vil ødelegge ethvert kornprodukt de kommer i kontakt med. Du kan oppleve at maten din har blitt tygget igjennom eller ser ut til å være mug.

  • Klebrige rester: Kornbiller skiller ut et klebrig stoff som kan forurense maten din. Denne resten vil også tiltrekke andre insekter til pantryet ditt.

Hvis du tror du har kornbiller i South Portland, ikke få panikk. Disse feilene er relativt enkle å bli kvitt ved hjelp av en skadedyrbekjemper i South Portland. Ta telefonen og ring din nærmeste skadedyrfirma som spesialiserer seg på å utrydde biller.

Hvorfor liker kornbiller å bo i spiskammeret?

Hvis du syntes det var dårlig å ha teppebiller i hjemmet, er kornbiller enda verre. Når de har infisert pantryet ditt, vil de forurense all maten din. Disse krypene er også utrolig vanskelige å utrydde på egen hånd.

For bedre å forstå hvordan du kan bli kvitt kornbiller, er det viktig å vite hvorfor de liker å bo i pantryet. Kornbiller tiltrekkes av lagret mat, mørke, trange rom og varme.

Å håndtere kornbiller på eiendommen din i South Portland er ikke noe som bør tas lett på. De er ikke ditt neste gjør-det-selv-prosjekt (DIY). Disse krypene må fjernes av en profesjonell.

Kontakt en skadedyrbekjemper for hjelp hvis du har å gjøre med en kornbilleangrep. De vil umiddelbart eliminere trusselen fra disse krypene og hjelpe deg med å ta de nødvendige skritt for å forhindre en ny angrep i fremtiden.

Seks tips for å bli kvitt kornbiller

Ikke vent med å ringe en skadedyrbekjemper hvis du har kornbiller i spiskammeret. Disse skadedyrene kan raskt ødelegge all maten din. I mellomtiden er det noen skritt du kan ta for å eliminere kornbiller på egen hånd:

  1. Kast all infisert mat

  2. Rengjør pantryet ditt

  3. Inspiser all mat før du tar den med hjem

  4. Oppbevar mat i lufttette beholdere

  5. Hold pantryet ditt rent

  6. Reduser rotet

Selv om kornbiller ikke er farlige for mennesker, kan de forårsake betydelig skade på matforsyningen din. Kontakt lokal skadedyrkontroll for pålitelig fjerningstjenester for kornbiller.

Total kornbillekontroll for hjem i Sør-Portland

En kornbilleangrep i ditt South Portland pantry kan være et ekte mareritt. Disse krypene vil forurense all maten din, og de er utrolig vanskelige å bli kvitt på egen hånd. Det er her proffene kommer inn.

Big Blue Bug Solutions spesialiserer seg på utryddelse av alle typer biller. Enten du har problemer med møkkbiller, kornbiller eller andre typer biller, kan teamet vårt hjelpe.

Vi forstår hvor viktig det er å holde maten din trygg mot skadedyr. Vi vil jobbe raskt og pålitelig for å utrydde kornbillene i spiskammeret ditt. Ring oss i dag.

Tagger:
billekontroll |
kornbiller |
South Portland skadedyrkontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top