Slik får du norske rotter trygt ut av hjemmet ditt

Norgesrotter, en vanlig gnager i Norge, kan utgjøre en alvorlig trussel mot eiendommen din. Før vi kommer inn på konsekvensene av norske rotter, la oss se på noen av deres identifiserende egenskaper.

Norske rotter veier litt mer enn takrotter og måler rundt 1 lb. Det grove og pjuskete håret er mørkt brunaktig/svart. Undersiden deres er blek og halen, som er lengre enn kroppen og hodet, har skjellete og sparsomme hår. Norgesrotter er småøyde og har smale neser.

Det er mange ting du trenger å vite om farene ved norske rotter. De kan ikke bare gnage i huset ditt og forårsake skade, men kan overføre sykdommer og spre forurensning.

Toxoplasmose er en vanlig sykdom hos rotter.

Å tilkalle et erfarent team av skadedyrspesialister er den beste måten å bli kvitt rotter på. Teamet vårt kan hjelpe deg med å forstå det fulle omfanget av et rotteangrep, og alle dets konsekvenser.

img-2

Du kan ha tegn til norgerotter rundt eiendommen din

Det er en god idé å identifisere vanlige tegn på aktivitet i ditt område for å hjelpe deg med å forebygge norske rotter. Dette er tegn på at det kan være rotter på eiendommen din.

 • Hull revet gjennom vegger og gulv, åpnet opp innganger til huset.
 • Tegn på at du tygger matemballasje
 • De etterlater spor etter gnaging og gnidning langs vegger.
 • Du kan bruke strimlet papir eller stoff som hekkemateriale.
 • Om natten kan du høre skrapelyder og skremmende lyder som kommer fra veggene.
 • Du kan finne skinnende, svarte dråper i områder med aktiv aktivitet.

Hvis du mistenker at noen rotteaktivitet rundt hjemmet ditt er, er det viktig å løse dine rottekontrollbehov umiddelbart. Norgesrotter kan være sleipe med å få innpass i og spre seg i hjemmet ditt, og derfor er det lurt å være så kunnskapsrik som mulig om dem.

Norske rotter elsker å gjemme seg hvor de kan!

Norgesrotter lever sammen med mennesker for å ha tilgang til mat, vann og husly. Rottene kan grave godt og hekke i jorda i nærheten av bygninger. Norgesrotter kan være nattaktive og spre seg raskt. Norgesrotter er nattaktive skadedyr som kan spre seg raskt. De har en gjennomsnittlig kullstørrelse på 6-12 rotter og kan produsere så mange som 4-6 kull per sesong. Derfor anbefaler vi å følge med på rotteaktivitet i hele hjemmet.

Hvordan bli kvitt norske rotter på en trygg måte

Som vi har diskutert, kan norske rotter være svært ødeleggende av en rekke årsaker. Det er flere proaktive skritt du kan ta for å beskytte hjemmet ditt mot rotteangrep. Dette er noen forebyggingstips:

 • Blokker av sprekker og sprekker.
 • Eliminer overflødig fuktighet.
 • Søppel skal oppbevares i metallbeholdere som er tett forseglet.
 • Hold treavskjær og vedhauger borte fra hjemmet.
 • Oppretthold renslighet.
 • Reduser rotet
 • Reduser mat- og vannkilder.
 • Inngangspunkter for sel
 • Mat bør oppbevares i matsikre beholdere.
 • Søl kan ryddes opp.

Det er best å leie profesjonelle rottefjerningstjenester for å eliminere rotter raskt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 13 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...