Slik blir du enkelt og effektivt kvitt orientalske kakerlakker i Worcester


Publiseringsdato: 5. november 2022
Kategori: Kakerlakker

nærbilde av orientalsk kakerlakk på gren

Kakerlakker er ekle, og vi har å gjøre med mange forskjellige arter av kakerlakker her i Worcester, inkludert den orientalske kakerlakken. De orientalske kakerlakkene er en av de største artene av kakerlakker i vårt område og kalles ofte vannbugs.

Det spiller ingen rolle hva slags kakerlakk du har i hjemmet ditt. Du ønsker å bli kvitt dem så raskt som mulig. For det trenger du hjelp fra et profesjonelt Worcester skadedyrbekjempelsesfirma som Big Blue Bug Solutions. Ring oss i dag hvis du har et mortproblem eller ønsker å sikre at du gjør alt for å holde morten fri.

Identifisering av orientalske kakerlakker i Worcester

Hvis du ser en kakerlakk i hjemmet ditt, tar du deg sannsynligvis ikke tid til å identifisere hva slags det er. Du bare knuser den, klemmer den eller suger den opp med et vakuum. Men hvis du ser nøye etter, vil du legge merke til at det er forskjellige arter av kakerlakker i Worcester, inkludert den orientalske kakerlakken.

Den orientalske kakerlakken er lett å skille på grunn av sin størrelse og mørke farge. Det er en av de største kakerlakkene i vårt område, med hunner som når opp til en tomme lang. De er skinnende svarte med glatte, ovale kropper. Både hanner og hunner har vinger, men den orientalske kakerlakken kan ikke fly.

Orientalske kakerlakker og matbårne patogener

Å ha kakerlakker i hjemmet er ille nok. Å se disse skumle skadedyrene krype rundt på kjøkkenet eller soverommet ditt kan være nok til at du får lyst til å selge, og det er før du tenker på farene ved orientalske kakerlakker.

Den eneste gode nyheten om orientalske kakerlakker er at de ikke stikker eller biter. Den dårlige nyheten er at de er skitne skadedyr som sprer sykdommer og forurenser mat. Fordi de bor ute i skitne områder, plukker de opp bakterier mens de går rundt. Så, når de kommer inn i hjemmet ditt, går de over mat- og matlagingsområder, og sprer de farlige bakteriene de samlet utenfor.

Å spise mat som er forurenset av orientalske kakerlakker kan føre til oppkast, feber, diaré og andre tarmproblemer. Utstøtt hud og mortekskrementer kan også forårsake allergiske reaksjoner og astmaanfall hos personer med sensitive luftveier.

Avskrekke orientalske kakerlakker i Worcester

Orientalsk mort er skadedyr som er vanskelig å bli kvitt på egenhånd. De gjemmer seg i de mørke, uoppnåelige hjørnene av hjemmet ditt, noe som gjør det vanskelig å eliminere et angrep.

Det beste alternativet for å holde orientalske kakerlakker under kontroll rundt hjemmet ditt er å forhindre dem i utgangspunktet. Her er noen tips for forebygging av orientalsk kakerlakk:

  • Fjern overflødig fuktighet ved å bruke en avfukter

  • Reparer utette rør

  • Fiks sprekker og sprekker i fundamentet til hjemmet ditt

  • Inspiser varer som dagligvarer før du tar dem med inn

  • Oppbevar maten i lukkede beholdere eller i kjøleskapet

  • Rengjør kjøkkenet ditt ofte

Å holde hjemmet ditt rent og eliminere områder med høy fuktighet går langt for å holde orientalske kakerlakker ute av hjemmet ditt.

Bli kvitt orientalske kakerlakker for godt

Mens du kan ta skritt på egen hånd for å forhindre orientalske kakerlakker, er det ingen erstatning for profesjonell kakerlakkkontroll. Hos Big Blue Bug Solutions vil våre skadedyrbekjempelsesplaner raskt eliminere eventuelle orientalske kakerlakker i hjemmet ditt, og regelmessige oppfølgingsbesøk vil hindre dem i å komme tilbake.

Ring oss i dag hvis du er bekymret for orientalske kakerlakker i Worcester-hjemmet ditt. Våre trente skadedyreksperter kan komme raskt på jobb, og eliminere kakerlakker og andre skadedyr i hjemmet ditt. Vi vil sikre at du kan nyte livet i Worcester uten å bekymre deg for skadedyr som orientalske kakerlakker og problemene de kan forårsake for deg og din familie.

Tagger:
kakerlakkkontroll |
orientalsk kakerlakk |
identifikasjon av kakerlakk |

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 3 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...