Skorpioner i det sørvestlige USA


img-2

Skorpioner er en vanlig plagsom skadedyr i det sørvestlige USA som er nært beslektet med edderkopper, flått og midd. Selv om disse skadedyrene blir fremstilt i Hollywood-filmer som aggressive mot mennesker, prøver skorpioner å unngå menneskelig kontakt, og deres velkjente “bitt” har en tendens til å være tilfeldig. De fleste skorpionbitt ligner på et bistikk, mens andre kan være dødelige og forårsake alvorlige reaksjoner. Med 1200 arter av skorpioner over hele verden, er det viktig å vite hvilke arter som lurer i hagen din og hvordan du kan unngå å bli utsatt for dem.

Arizona Bark Scorpion
Arizona Bark Scorpion er den mest kjente skorpionarten som lever i Nord-Amerika. Disse skorpionene kan gi et dødelig bitt og er en av få arter av skorpioner som har et høyt nivå av dødelig gift som forårsaker oppkast og generell sykdom i tre dager. Som navnet antyder, er Arizona Bark Scorpions hjemmehørende i Arizona, men bor også i Utah, New Mexico og Nevada. Disse skorpionene er gule med horisontale linjer, noe som gjør det lettere for dem å gli inn i ørkenens habitater.

Arizona hårete skorpion
Denne skorpionen er den største arten som lever i USA, og vokser til størrelser på opptil 5,5 tommer. Arizona hårete skorpioner kan bli funnet i California, Nevada og Utah og kan fange små øgler som lever i ørkenene på grunn av sin større størrelse. Disse skorpionene har gule ben og en brun kropp.

Stripet haleskorpion
Disse sørvestlige amerikanske skorpionene er hjemmehørende i Arizona og New Mexico-regionene. Stripete haleskorpioner får sitt unike navn fra de mørkebrune stripene som langs halen. Som enhver annen skorpion er denne arten raskt i bevegelse.

Forebygging av skorpioner
For å unngå innkjøring med skorpioner, eliminer havneplasser rundt hjemmet ditt, inkludert vedhauger, søppel og rusk. Huseiere bør også vurdere å fjerne steiner og landskapstømmer fra eiendommen, og lagre ved minst tjue fot fra hjemmet og minst fem tommer opp fra bakken.

Skorpioner fra det sørvestlige USA er også kjent for å gå inn i strukturer gjennom revne skjermer og hull og sprekker i bygningens eksteriør, så det er like viktig å tette sprekker og hull på utsiden av hjemmet med tetningsmasse og reparere eventuelle skadede vinduer og dørskjermer. Disse skadedyrene kommer også inn i boliger gjennom dårlig montert garasje og inngangsdører.

img-3

Hvis du sliter med et skorpionproblem, sørg for å kontakte en lisensiert skadedyrkontrollekspert for å få hjelp.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 3 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...