Skadedyrveiledning fra skadedyreksperten

Målet med Skadedyrproffen er å hjelpe deg med løsningen på ditt skadedyrproblem. Det betyr at du ikke bare får kjøpt produkter som bidrar til å bli kvitt eller redusere skadedyrproblemet du måtte ha, men også at du får veiledning i hvordan du bruker produktene riktig, slik at du rett og slett blir kvitt skadedyrene.

Derfor tilbyr vi i Skadedyrproffen en rekke spesialutvalgte produkter som kan hjelpe deg med å bli kvitt skadedyrene, samt hindre at de kommer tilbake.

Her kan du kjøpe en rekke produkter, inkludert insektspray, musefeller, rottefeller, tetningsprodukter og impregneringsmidler. Og at du kan få veldig gode komplette pakker mot ulike skadedyr. Disse pakkene inneholder veiledning som forteller deg steg for steg hva du bør gjøre for å lykkes i kampen mot skadedyrene.

Hva er skadedyr?

Skadedyr er dyr som forårsaker skade på menneskers eiendom, avlinger, mat og helse. Disse dyrene kan være alt fra insekter og gnagere til større dyr som hjort og elg. Skadedyr kan også spre sykdommer og forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker og dyr.

Ifølge Folkehelseinstituttet er skadedyr «levende organismer som kan forårsake økonomisk skade, materielle skader, helseproblemer eller irritasjon».

Det finnes mange forskjellige typer skadedyr, og noen av de vanligste er:

Av disse er det kun kakerlakker du egentlig ikke kan behandle ordentlig selv. Du kan stort sett kjempe mot resten selv hvis du bare vet hvordan og bruker de riktige produktene. Det er nettopp derfor vi sørger for at du får instruksjoner med produktene du kjøper.

Hvordan få hjelp?

Mange ganger kan du bekjempe skadedyrene helt på egenhånd bare ved å følge våre guider som følger med i de ulike pakkene, og andre ganger bør du få hjelp av et profesjonelt skadedyrfirma. Når vi ikke anbefaler å prøve å bekjempe det selv, gir vi deg beskjed. Da kan vi muligens hjelpe deg ved å anbefale spesifikke selskaper nær deg til å håndtere skadedyrene for deg.

1) DIY skadedyrkontroll, med produkter

Ønsker du å bekjempe skadedyrene selv, kan du få veiledning om gjør-det-selv skadedyrbekjempelse hos Skadedyrproffen. Her får du produkter som kan hjelpe deg å bekjempe skadedyrene effektivt, samt veiledning om hvordan du kan bruke dem mest effektivt.

Når du kjøper produkter fra oss, kan du også kontakte oss for veiledning om akkurat ditt problem.

2) Ta kontakt med gode skadedyrbedrifter lokalt der du bor

Ønsker du profesjonell hjelp til å bekjempe skadedyr kan vi i Skadedyrproffen sette deg i kontakt med anbefalte skadedyrbekjempere lokalt der du bor. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med å løse skadedyrproblemer på en effektiv måte, og dette er personer vi vet gjør en god jobb.

Ring oss gjerne på 9444 5555 dersom du trenger veiledning fra oss.

Scroll to Top