Skadedyrspesialisten vokser og har flyttet varehus

Skadedyrproffen vokser, noe vi trives godt med, og den gamle bestanden var for liten. Takk til alle dere som kjøper skadedyrløsninger hos oss. Vi tar sikte på å tilby de aller beste skadedyrløsningene til våre kunder, og innoverer hele tiden og søker etter produkter som gir de mest geniale og brukervennlige løsningene.

Vi er glade for veksten, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe privatpersoner og fagfolk over hele Norge med løsninger på deres skadedyrproblemer, samt ledende løsninger for skadedyrforebygging.

På grunn av veksten vi har nå flyttet inn i nye, større lokaler på Barbu Næringssenter i Arendal, hvor vi har mulighet til å ha enda flere på lager. Hvor vi også håper å kunne oppnå faste åpningstider utover høsten/vinteren. Foreløpig er det mulig å hente varer etter avtale.

Barbu Næringssenter leier ut lager og lokaler til kontor, handel, verksteder, undervisning, produksjon og lager. Til sammen er det noen tusen kvadratmeter, og totalt 40 parkeringsplasser.

Her er vi i godt selskap. Krydra.no, Norges største nettbutikk for krydder og slikt, holder til i samme bygg. Så vi ser frem til et hyggelig miljø innen netthandel, med erfaringsutveksling som kan styrke hverandre og våre kunder.

Her er noen bilder fra det nye lokalet.

Inngangspartiet:

Inngangen til Skadedyrproffen

Her er et par av våre hyller med produkter som ofte pakkes enkeltvis, og som vi også pakker om til komplette løsningspakker.

På bildet her er det både InsektNix i pulverformat (som er mye brukt mot blant annet veggedyr, skjeggete drager, brune pelsbiller og faktisk de fleste typer insekter innendørs), Permetrinspray, agngift mot mus, anticid. og ulike limfeller. Over er 1-liters flaskene for Woodtox.

Skadedyrprodukter

Her er noen av e-pakningsstørrelsene på øverste hylle, ulike profesjonelle fôringsstasjoner og klafffellebeskyttere, og også noen av de kraftigste rottefellene på markedet. Sp her er det mye plukking og blanding av ulike bestillinger.

Her ser du også noen av de minste fallgruvene for HORECA-bedrifter.

skadedyrartikler

Vi ser frem til videre vekst, og håper vi kan hjelpe tusenvis av privatpersoner og bedrifter i Norge i fremtiden.

Det er stadig utvikling innen skadedyrbekjempelse, og i Norge er det et stort ønske om å forbedre seg ikke-giftig skadedyrbekjempelse. Dette er noe vi støtter fullt ut, og vi jobber for å gi og fremme gode giftfrie alternativer som er like effektive, men mye bedre for helsen til både mennesker og dyr.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 1 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...