Skadedyrkontroll Stathelle

Skadedyrfirma i Stathelle: Hvis du har oppdaget et skadedyr, er det viktig å gjennomføre tiltak så snart som mulig. For krevende skadedyr er det mye vanskeligere å få kontroll på dersom de har hatt nok tid til å bli mange. Å ta kontakt med godkjent skadedyrtekniker er viktig for et ønsket resultat. Vi vil anbefale deg å tenke igjennom om dette skadedyret er noe du kan få kontroll på selv, eller om du bør få bistand fra profesjonelle umiddelbart.

Kontakt oss via kontaktskjemaet her, eller via chat-løsningen. Så vil en godkjent skadedyrbekjemper ta kontakt med deg og hjelpe deg til å se den beste løsningen på kort og lengre sikt.

Kontakt oss for hjelp med skadedyrkontroll i Stathelle og omliggende

Kontakt skadedyrtekniker i Stathelle:

8 + 4 =

Skadedyrfirma i Stathelle

De plager og noen ganger skadelige for dyr og mennesker. Mange ganger kan de ruinere store verdier, og de kan være veldig mange. Vi snakker om skadedyrene. De er hatet av hus eiere, butikker og næringseiendommer. Sliter du med skadedyr så ta kontakt for å få skadedyrkontroll av folk med mange års erfaring.

De alle vanligste skadedyrene i Stathelle

Det er ulike sesonger, men det er også noen som er plagsomme hele året. Her i Stathelle er veggedyr, skjeggkre, sølvkre, møll, veps, mus, stokkmaur, kakerlakker og rotter de mest plagsomme. I tillegg til sorte maur som kommer inn mange steder. Vi hjelper med bekjempelse av skadedyr her i Stathelle. Vi gjør også skadedyrkontroll i Kristiansand

Bekjempelse av skadedyr

Ulike typer skadedyr krever ulike metoder for behandling. Det er stor forskjell på om det er et skjeggkreproblem eller om det er rotter. Ofte gjennomføres skadedyrkontroll med spesifikk giftbruk og/ eller feller. Men det må gjøres på rett måte for at man ikke skal få større problemer senere!

Innen gift finnes det mange ulke typer, og det finnes mange ulike måter folk bruker gift på. Når man først skal bli kvitt skadedyr så må man bruke rett type gift, på rett sted, til rett tid. Gjør man det feil så kan man få et større problem enn man hadde.

For eksempel kan (en vanlig) feil behandling av stokkmaur gjøre at man får et stokkmaurangrep senere som er langt sterkere, og man har et mye større problem enn man startet med. Så det er ikke bare å sprøyte i vei med gift. Man må alltid ha rett type gift, på rett sted og tid, for å få varig skadedyrkontroll.

Skadedyrkontroll som fungerer bra!

Mange opplever problemer med kjente skadedyr, og da er det godt å vite at hjelpen bare er en telefon eller e post unna.

Hva koster skadedyrkontroll i Stathelle?

Det kommer an på om det du ser etter er en løsning på et skadedyrangrep du opplever nå, eller om du på jakt etter en vedlikeholdsavtale. I tillegg kommer det an på jobbens omfang. Dermed er det umulig å gi en nøyaktig pris akkurat nå. Noen ganger er det også din forsikring som betaler for jobben.

Ta kontakt med oss for å få en pris på skadedyrhjelp i ditt tilfelle.

Litt mer om priser:

Pågående angrep:
Ofte er skadedyrkontroll på grunn av et pågående skadedyrangrep noe som din forsikring dekker. Vi vil hjelpe deg med hvordan du bør kommunisere med ditt forsikringsselskap i så tilfelle.

Egeninnsats:
Hvis det er et veldig tidlig angrep hos deg kan det være at det er nok med noen tiltak du kan gjøre selv, og andre ganger kan det være store angrep som det tar mye innsats å bli kvitt. Du kan få råd av våre skadedyrteknikere.

Løpende avtale:
Hvis du er næringsdrivende eller privatperson og du ønsker en løpende vedlikeholdsavtale så gir vi pris etter en befaring på stedet. Med smarte feller som kommuniserer via mobilnettet, effektive løsninger og smart teknologi kan vi redusere antall timer vi er hos kundene – og dermed gi fordelaktige priser.

Ta kontakt for å få et pristilbud!

Har dere vedlikeholdsavtaler?

Ja, du kan få en vedlikeholdsavtale for å gjennomføre skadedyrkontroll i Stathelle. Ta kontakt for å få et pristilbud!

Vedlikeholdsavtaler brukes der du enten ikke ønsker eller kan følge opp om skadedyrene holder seg unna.

Smarte løsninger reduserer tidsbruken = rimeligere enn tradisjonell vedlikeholdsløsning. I dag benyttes gjerne feller med mobilnett som gjør at skadedyrtekniker til enhver tid vet hvilke feller som er operative, og dermed så kan skadedyrfirmaet sende ut en person når det er behov i stedet for å bruke timer når det ikke er noenting å gjøre.

Kontakt oss nå for å få et godt tilbud!

maur Stathelle

Litt om Stathelle

Stathelle er en by i Bamble kommune i Telemark. Byen har ca. 6336 innbyggere, og ligger på vestsiden av der Langesundsfjorden, Frierfjorden og Eidangerfjorden møtes og er den øvre delen av Langesund/Stathellehalvøya. Byen var tidligere et ladested under Skien, og egen kommune inntil 1964 da den ble en del av Bamble kommune. Via Breviksbrua (riksvei 354, tidligere E18), og Grenlandsbrua (nåværende E18) har Stathelle veiforbindelse med Porsgrunn kommune.

«Gamle Stathelle» var et pittoresk område med trange gater. Alti Brotorvet er et moderne kjøpesenter i byens sentrum. Riksantikvar Jørn Holme uttalte på Dagsrevyen 21. november 2012 at han vil fjerne Stathelle fra listen over nasjonale kulturhistoriske miljøer som en konsekvens av utbyggingen av Alti Brotorvet. På Rugtvedt på andre siden av Høgenheifjellet er det et steinaldermonument.

Stathelle og Langesund i Bamble kommune og Brevik i Porsgrunn kommune er Grenlandsområdets tre kystbyer. Det bor noe over 100 000 mennesker i hele Grenland. Stathelle er en del av den store flerkjernebyregionen i Grenland, som SSB kaller tettstedet Porsgrunn/Skien, som Stathelle de senere år har vokst sammen med. Det tidligere Stathelle tettsted hadde 6 336 innbyggere per 2008. Delområdet Stathelle, som omfatter grunnkretsene Stathelle, Krabberødstrand, Krabberød, Eikstrand, Eik og Grasmyr, hadde 5 131 innbyggere per 2016.

Wikipedia

Vi hjelper også i andre byer. Blant annet i:
skadedyrkontroll Stathelle

Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp

Mus

skogsmus bekjempelse StathelleDet er hovedsaklig tre ulike typer mus som plager eiendomseiere i Norge: Liten og stor skogmus, og husmus. De kan gjøre stor skade med å gnage i stykker skjulte installasjoner som f.eks vannrør (PEX) og samtidig spise mat og annet som du ikke vil de skal gnage på.

Det er viktig at man kommer raskt i gang med bekjempelse av mus, da de kan formere seg raskt og kan gjøre ganske store skader.

Skjeggkre er fryktet

De fleste visste ikke hva skjeggkre var for bare noen få år siden. Det er mindre enn 10 år siden skjeggkre ble oppdaget første gang i Norge, men disse skadedyrene har spredd seg raskt i norske hjem og eiendommer.

Før var det problemer med å bli kvitt skjeggkre, men nå begynner fellene og giften å bli så målrettet og effektiv at det å bli kvitt skjeggkre er en helt grei jobb.

Rotter

Rotter er fryktet de fleste steder, også er kjent problem i Stathelle. De tar seg inn gjennom små åpninger på ca 2 cm og kan komme seg frem de fleste plasser. Under gode forhold kan rottene formere seg enormt raskt og problemet kan raskt bli større.

Hvis du har oppdaget en rotte vil vi anbefale deg å ta kontakt for å raskest mulig bekjempe den. Spesielt hvis du har sett 2 eller flere rotter på samme sted bør du gjøre noe. For de kan formere seg raskt og bli en skikkelig plage. Les mer om rotter Stathelle

Svart jordmaur/ sukkermaur

maur bekjempelse StathelleDette er et vanlig skadedyr som gjerne dukker opp i hus og eiendommer på våren, og dersom de finner noe å spise i huset så er en invasjon nært forestående. De kan også dukke opp om vinteren dersom tuen ligger et sted der den holdes varm. F.eks i nærheten av varme vannrør eller varmekabler.

På sensommeren kan man gjerne se at de svermer, og det er da maur med vinger som har til hensikt å fly bort for å etablere kolonier andre steder.

Maur bekjempes i dag hovedsaklig med gift. Mange har erfaring med at gift man kjøper på butikken ikke fungerer godt nok, og dermed ønsker man bedre skadedyrkontroll. Dette utføres av profesjonelle skadedyrbekjempere som er utdannet i skadedyrkontroll og vet hvilke tiltak som bør gjøres.

Fugler

Et kjent problem er fugler. Det er kjent at fugler driter ned ygg. De kan være uheldige for restauranter og kafeer som serverer ute. Derfor er det mange byggherrer og andre som trenger å få montert sikring mot fugler. Dette gjør man ved å montere pigger og liknende som gjør at fuglene velger fly videre og ikke lande der.

Humle og veps

Veps er et kjent problem som dukker opp på slutten av sommeren. Noen sommere er de mer plagsomme enn andre sommere. Når det er vepseår så har skadedyrteknikerne det travelt.

Veggedyr

Veggedyr er et større og større problem: Har du opplevd at du har fått bitt eller stikk på kroppen din som er plagsomme, og bittene som regel kommer når du sover i sengen?

Da er det gjerne tegn på veggedyr (cimex lectularius som det egentlig heter).

Opplever du at det er veggedyr må du handle raskt, ellers vil skadedyret bli vanskeligere og vanskeligere å bli kvitt. Kontakt oss får å få hjelpt til å avdekke om dette er et veggedyrangrep, eller om det er noe annet. Jo tidligere stadie man får startet behandling mot veggedyr, jo lettere er det – og jo rimeligere blir det.

Veggedyr er et skadedyr som både er ubehagelig som også kan gi helseproblemer. Som regel bor de i sengen din og kryper frem om natten for å suge blod. De kan være vanskelig å se, men ofte merker man dem først ved at de etterlater seg små bitt når de suger blod. Mange får kraftige kløende merker, og det kan gjerne gjenta seg og reaksjonene kan også øke i omfang.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr i Stathelle

Du kan få gratis befaring så lege du bor i grei avstand til en skadedyrbekjempers adresse.

Send inn skjemaet over, eller ta kontakt via chat 👍


Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp.no samarbeider med utvalgte og svært dyktige og etiske skadedyrbekjempere i hele Norge. Vi har nettverk som kan hjelpe deg i Stathelle også. Vi forholder oss til skadedyrveilederen.

Personvern

Innsendt informasjon brukes kun til å ta kontakt med deg for å følge opp din skadedyrhenvendelse.
skadedyrtekniker Stathelle