Skadedyrkontroll Eigersund

Skadedyrfirma i Eigersund: Når du har funnet et skadedyr, er det anbefalt å iverksette tiltak så snart som mulig. Slike krevende skadedyr er mer krevende å få utryddet dersom de har hatt nok tid til å etablere seg. Vi anbefaler derfor at du kontakter oss så raskt som mulig. Vi vil anbefale deg å vurdere om dette skadedyret er noe du kan få kontroll på selv, eller om du bør få hjelp fra profesjonelle umiddelbart.

Ta kontakt via skjemaet på siden her, eller via chat. Så vil en offentlig godkjent skadedyrtekniker ta direktekontakt med deg og hjelpe deg til den beste løsningen.

Kontakt oss for hjelp med skadedyrkontroll i Eigersund og omegn

Kontakt skadedyrtekniker i Eigersund:

7 + 3 =

Skadedyrfirma i Eigersund

Skadedyr plager dyr og mennesker. De kan skade store verdier om du ikke får kontroll på dem. Skadedyrene er totalt uønsket i både bolig og næringseiendommer, og når du har problemer med skadedyr så ta kontakt og få raske tiltak mot skadedyr – av profesjonelle skadedyrkontrollører.

De alle vanligste skadedyrene i Eigersund

Det er ulike sesonger, men det er også noen som er plagsomme hele året. Her i Eigersund er veggedyr, skjeggkre, sølvkre, møll, veps, mus, stokkmaur, kakerlakker og rotter de mest plagsomme. I tillegg til sorte maur som kommer inn mange steder. Vi hjelper med bekjempelse av skadedyr her i Eigersund. Vi gjør også skadedyrkontroll i Arendal

Hvordan gjør man skadedyrbekjempelse?

Det er mange metoder for kontroll av skadedyr. Noen ganger brukes gift og andre ganger feller. Det finnes limfeller, fangstfeller, feller som avliver og mer. I tillegg finnes det et stort utvalg av ulike former for gift.

Innen gift finnes det mange ulke typer, og det finnes mange ulike måter folk bruker gift på. Når man først skal bli kvitt skadedyr så må man bruke rett type gift, på rett sted, til rett tid. Gjør man det feil så kan man få et større problem enn man hadde.

For eksempel kan (en vanlig) feil behandling av stokkmaur gjøre at man får et stokkmaurangrep senere som er langt sterkere, og man har et mye større problem enn man startet med. Så det er ikke bare å sprøyte i vei med gift. Man må alltid ha rett type gift, på rett sted og tid, for å få varig skadedyrkontroll.

Bedre skadedyrkontroll

Det er godt å vite at du kan få hjelp bare ved å ringe eller sende en epost. Spesielt når du ser et skadedyr, eller lurer på om du har en type i hus. Det er mye bedre å starte “for tidlig” enn for sent.

Hva koster skadedyrkontroll i Eigersund?

Er du på jakt etter en pris på å fikse et skadedyrangrep du opplever nå, eller en pris på fast vedlikeholdsavtale? I tillegg kommer det an på jobbens omfang, og dermed er det umulig å gi en nøyaktig pris her. Noen ganger vil din forsikring betale for jobben.

Så du bør ta kontakt med Skadedyrhjelp for å få et tilbud på skadedyrhjelp i ditt tilfelle.

Litt mer om priser:

Pågående angrep:
Ofte er skadedyrkontroll på grunn av et pågående skadedyrangrep noe som din forsikring dekker. Vi vil hjelpe deg med hvordan du bør kommunisere med ditt forsikringsselskap i så tilfelle.

Egeninnsats:
Hvis det er et veldig tidlig angrep hos deg kan det være at det er nok med noen tiltak du kan gjøre selv, og andre ganger kan det være store angrep som det tar mye innsats å bli kvitt. Du kan få råd av våre skadedyrteknikere.

Løpende avtale:
Hvis du er næringsdrivende eller privatperson og du ønsker en løpende vedlikeholdsavtale så gir vi pris etter en befaring på stedet. Med smarte feller som kommuniserer via mobilnettet, effektive løsninger og smart teknologi kan vi redusere antall timer vi er hos kundene – og dermed gi fordelaktige priser.

Ta kontakt for å få et pristilbud!

Har dere vedlikeholdsavtaler?

Ja, du kan få en vedlikeholdsavtale for å gjennomføre skadedyrkontroll i Eigersund. Ta kontakt for å få et pristilbud!

Vedlikeholdsavtaler brukes der du enten ikke ønsker eller kan følge opp om skadedyrene holder seg unna.

Smartprodukter sparer mye tid = rimeligere enn tradisjonell vedlikeholdsløsning. I dag benyttes gjerne feller med mobilnett som gjør at skadedyrtekniker til enhver tid vet hvilke feller som er operative, og dermed så kan skadedyrfirmaet sende ut en person når det er behov i stedet for å bruke timer når det ikke er noenting å gjøre.

Send inn henvendelse nå for å bli kontaktet for å få et godt tilbud!

maur Eigersund

Litt om Eigersund

Eigersund er en kommune i Rogaland. Den grenser i vest til Hå kommune, i nord til Bjerkreim, Sirdal (i Agder) og Lund, og i øst til Sokndal. Området den ligger i, heter Dalane.

Navnet Eigersund kommer fra norrønt Eikundarsund, sundet mellom eiketrær. Administrasjonssenteret i kommunen er Egersund. Byen Egersund har en befolkning på tett oppunder 10 000. Egersund er kjent som «okka by». Den er også kjent som sørlandsbyen på Vestlandet, da den ikke bare er den sørligste byen i Rogaland, men også har gamle trehus og nær tilknytning til Sørlandet.

I en folkeavstemning i 1997 om hvorvidt kommunen skulle skifte navn til Egersund, det samme som administrasjonssenteret var 54,1 % av stemmene positive til forslaget. Valgdeltakelsen var lå på 29,1 %, og kommunestyret valgte å se bort fra avstemningen.

Lokalavis for Eigersund og kommunene Bjerkreim, Lund og Sokndal gis ut i Egersund og heter Dalane Tidende. Det var tidligere ei avis som het Egersundsposten, som var Rogalands eldste, men blei nedlagt i 1940.

Wikipedia

Vi hjelper også i andre byer. Blant annet i:
skadedyrkontroll Eigersund

Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp

Mus

skogsmus bekjempelse EigersundDet er hovedsaklig tre ulike typer mus som plager eiendomseiere i Norge: Liten og stor skogmus, og husmus. De kan gjøre stor skade med å gnage i stykker skjulte installasjoner som f.eks vannrør (PEX) og samtidig spise mat og annet som du ikke vil de skal gnage på.

Det er viktig at man kommer raskt i gang med bekjempelse av mus, da de kan formere seg raskt og kan gjøre ganske store skader.

Skjeggkre er fryktet

De fleste visste ikke hva skjeggkre var for bare noen få år siden. Det er mindre enn 10 år siden skjeggkre ble oppdaget første gang i Norge, men disse skadedyrene har spredd seg raskt i norske hjem og eiendommer.

Før var det problemer med å bli kvitt skjeggkre, men nå begynner fellene og giften å bli så målrettet og effektiv at det å bli kvitt skjeggkre er en helt grei jobb.

Rotter som tar seg til rette

Rotter er fryktet de fleste steder, også er kjent problem i Eigersund. De tar seg inn gjennom små åpninger på ca 2 cm og kan komme seg frem de fleste plasser. Under gode forhold kan rottene formere seg enormt raskt og problemet kan raskt bli større.

Det anbefales at du slår raskt ned på rotteproblemer. Eneste anbefalte løsning er å få hjelp av profesjonelle som gjør nødvendige tiltak raskt og effektivt. Les mer om rotter Eigersund

Svart jordmaur/ sukkermaur

maur bekjempelse EigersundHver vår dukker disse opp og de kan både være plagsomme og gjøre stor skade på bolig og matkammer.

På spesielle dager kan man plutselig se titusenvis av dem på kort tid, da de svermer. Når de er ute lander de gjerne på lys biler og liknende. Men hvis de svermer inne i huset så har du en utfordring, for de er svært mange.

Maur fjerner man som regel ved å bruke åtegift. Det vil si at man legger ut åre som mauren tar med seg tilbake til tua, og der gir det mat til mange. Disse vil da dø. Det er viktig å få tatt liv av dronningmauren.

Fugler

Et kjent skadedyr er fugler. Det er en kjent sak at fugler kan drite ned fasader, og de kan være uheldige for restauranter og utekafeer som serverer ute. Derfor er det mange restauranteiere og andre som trenger å få montert fuglesikring. I praksis monterer man pigger og andre ting som gjør at fuglene ikke lander der.

Humle og veps

Veps er et kjent skadedyr som kommer på slutten av sommeren. Noen sommere er de langt mer plagsomme enn andre. Når det er et vepseår så har skadedyrteknikerne det travelt.

Veggedyr

Veggedyr er et større og større problem: Har du opplevd at du har fått kløende stikk på huden din som klørOg du merker at bittene som regel kommer mens du sover?

Sannsynligheten er stor for at det er veggedyr (cimex lectularius som det egentlig heter).

Opplever du at det er veggedyr må du handle raskt, ellers vil skadedyret bli vanskeligere og vanskeligere å bli kvitt. Kontakt oss får å få hjelpt til å avdekke om dette er et veggedyrangrep, eller om det er noe annet. Jo tidligere stadie man får startet behandling mot veggedyr, jo lettere er det – og jo rimeligere blir det.

Veggedyr er et skadedyr som både er ubehagelig som også kan gi helseproblemer. Som regel bor de i sengen din og kryper frem om natten for å suge blod. De kan være vanskelig å se, men ofte merker man dem først ved at de etterlater seg små bitt når de suger blod. Mange får kraftige kløende merker, og det kan gjerne gjenta seg og reaksjonene kan også øke i omfang.

Nå kan du få hjelp med skadedyr i Eigersund

Få gratis befaring for ditt skadedyrproblem og konkrete forslag til tiltak som gir deg den skadedyrkontroll du trenger.

Send inn skjemaet over, eller ta kontakt via chat 👍


Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp.no samarbeider med utvalgte og svært dyktige og etiske skadedyrbekjempere i hele Norge. Vi har nettverk som kan hjelpe deg i Eigersund også. Vi forholder oss til skadedyrveilederen.

Personvern

Innsendt informasjon brukes kun til å ta kontakt med deg for å følge opp din skadedyrhenvendelse.
skadedyrtekniker Eigersund