Skadedyrkontroll Brekstad

Skadedyrfirma i Brekstad: Hvis du har blitt oppmerksom på et mulig nytt skadedyr så er det anbefalt å iverksette skadedyrkontroll hurtig. For slike skadedyr er mye vanskeligere å få kontroll på i det de har etablert seg. Å komme i kontakt med godkjent skadedyrtekniker er viktig for et vellykket resultat. Vi vil rådgi deg å vurdere om dette skadedyret er noe du kan få kontroll på selv, eller om du bør få hjelp fra et skadedyrfirma umiddelbart.

Ta kontakt via kontaktskjemaet på siden her, eller via chat. Så vil en godkjent skadedyrbekjemper ta kontakt med deg og rådgi deg til den beste løsningen på kort og lengre sikt.

Kontakt oss for hjelp med skadedyrkontroll i Brekstad og omegn

Kontakt skadedyrtekniker i Brekstad:

15 + 13 =

Skadedyrfirma i Brekstad

De plager og noen ganger skadelige for dyr og mennesker. Ofte kan de raskt ødelegge store verdier, og de kan formere seg raskt. Vi snakker om skadedyrene. De er mislikt av huseiere, butikker og næringseiendommer. Når du nå sliter med skadedyr så ta kontakt for å få skadedyrkontroll av folk med mange års erfaring.

Mest vanlige skadedyr i Brekstad

Det er ulike sesonger, men det er også noen som er plagsomme hele året. Her i Brekstad er veggedyr, skjeggkre, sølvkre, møll, veps, mus, stokkmaur, kakerlakker og rotter de mest plagsomme. I tillegg til sorte maur som kommer inn mange steder. Vi hjelper med bekjempelse av skadedyr her i Brekstad. Vi gjør også skadedyrkontroll i Tønsberg

Bekjempelse av skadedyr

Ulike typer skadedyr krever ulike metoder for behandling. Det er stor forskjell på om det er et skjeggkreproblem eller om det er rotter. Ofte gjennomføres skadedyrkontroll med spesifikk giftbruk og/ eller feller. Men det må gjøres på rett måte for at man ikke skal få større problemer senere!

Det har vært kunder som har benyttet skadedyrkontroll i Brekstad der manglende erfaring av dem som utfører jobben har medført større problemer noen få år senere.

Noen skadedyr kan nemlig bli resistente. Tester har vist at en del skadedyr kan overleve hvis de får i seg begrenset med gift, og deres avkom blir da mer resistente mot den samme giften. Det er farlig, for da kan man plutselig ha et mye større problem. Derfor bør du velge et skadedyrfirma som vet hvordan de skal bruke giften rett.

Bedre skadedyrkontroll

Det er godt å vite at du kan få hjelp bare ved å ringe eller sende en epost. Spesielt når du ser et skadedyr, eller lurer på om du har en type i hus. Det er mye bedre å starte “for tidlig” enn for sent.

Hva koster skadedyrkontroll i Brekstad?

Det kommer an på om det du ser etter er en fiks på et pågående skadedyrangrep, eller om du på jakt etter en vedlikeholdsavtale. Vi må vurdere jobbens omfang, og dermed er det umulig å gi en nøyaktig pris akkurat nå. Noen ganger vil din forsikring betale for jobben.

Så du bør ta kontakt med Skadedyrhjelp for å få en pris på skadedyrhjelp i ditt tilfelle.

Litt mer om priser:

Pågående angrep:
Ofte er skadedyrkontroll på grunn av et pågående skadedyrangrep noe som din forsikring dekker. Vi vil hjelpe deg med hvordan du bør kommunisere med ditt forsikringsselskap i så tilfelle.

Egeninnsats:
Hvis det er et veldig tidlig angrep hos deg kan det være at det er nok med noen tiltak du kan gjøre selv, og andre ganger kan det være store angrep som det tar mye innsats å bli kvitt. Du kan få råd av våre skadedyrteknikere.

Løpende avtale:
Hvis du er næringsdrivende eller privatperson og du ønsker en løpende vedlikeholdsavtale så gir vi pris etter en befaring på stedet. Med smarte feller som kommuniserer via mobilnettet, effektive løsninger og smart teknologi kan vi redusere antall timer vi er hos kundene – og dermed gi fordelaktige priser.

Ta kontakt for å få et pristilbud!

Tilbyr dere vedlikeholdsavtaler?

Ja, du kan få en vedlikeholdsavtale for å gjennomføre skadedyrkontroll i Brekstad. Ta kontakt for å få et pristilbud!

Vedlikeholdsavtaler brukes der du enten ikke ønsker eller kan følge opp om skadedyrene holder seg unna.

Smartprodukter reduserer tidsbruken = rimeligere enn normal vedlikeholdsløsning. I dag benyttes gjerne feller med mobilnett som gjør at skadedyrtekniker til enhver tid vet hvilke feller som er operative, og dermed så kan skadedyrfirmaet sende ut en person når det er behov i stedet for å bruke timer når det ikke er noenting å gjøre.

Kontakt oss nå for å få et godt tilbud!

maur Brekstad

Litt om Brekstad

Brekstad er en by i Ørland kommune i Trøndelag. Brekstad tok bynavn 8. oktober 2005. Byen har navn etter futegården med samme navn, et gårdsbruk som fremdeles eksisterer; nå i privat eie. Førsteleddet brek- viser til bakke. Bakken det er snakk om går fra havna og 200 m opp til gården. Tettstedet Brekstad har 2 291 innbyggere per 1. januar 2020.

Brekstad Barneskole er barneskole for Brekstad og noen omkringliggende bygder. Ørland ungdomsskole på Brekstad dekker skolekretsene Brekstad barneskole og Opphaug skole.

Ørland kirke ligger på Brekstad.

Brekstad er sete for Fosen tingrett, Brekstad vegstasjon, NAV Fosen arbeid og et bredt utvalg offentlige og private tilbud. De største arbeidsplassene er Ørland flystasjon, Mascot Høie sengetøyfabrikk og Coop Fosen. Ørland kultursenter åpnet i 2009. Meieriet ble nedlagt i 2011.

Brekstad har postadresse 7130 Brekstad. Brækstad poståpneri ble opprettet i 1883.

Brekstad har hurtigbåtforbindelse med Kystekspressen til Trondheim, Hitra, Frøya og Kristiansund. Fergesambandet Brekstad–Valset til/fra Valset i Agdenes er en del av fylkesvei 710, som går gjennom Brekstad sentrum.

Wikipedia

Vi hjelper også i andre byer. Blant annet i:
skadedyrkontroll Brekstad

Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp

Mus

skogsmus bekjempelse BrekstadI Norge har vi tre typer mus som folk ønsker å bli kvitt. Liten skogmus, stor skogmus og husmus. De trives alle tre tett innpå mennesker og liker helst å finne mat i huset. De kan også påføre hus store skader i rørsystemet, elektriske kabler og mer.

Jo tidligere man kommer i gang med bekjempelse av mus, jo raskere og billigere blir det.

Skjeggkre

De fleste visste ikke hva skjeggkre var for bare noen få år siden. Det er mindre enn 10 år siden skjeggkre ble oppdaget første gang i Norge, men disse skadedyrene har spredd seg raskt i norske hjem og eiendommer.

Før var det problemer med å bli kvitt skjeggkre, men nå begynner fellene og giften å bli så målrettet og effektiv at det å bli kvitt skjeggkre er en helt grei jobb.

Rotter som tar seg til rette

Rotter er fryktet de fleste steder, også er kjent problem i Brekstad. De tar seg inn gjennom små åpninger på ca 2 cm og kan komme seg frem de fleste plasser. Under gode forhold kan rottene formere seg enormt raskt og problemet kan raskt bli større.

Det anbefales at du slår raskt ned på rotteproblemer. Eneste anbefalte løsning er å få hjelp av profesjonelle som gjør nødvendige tiltak raskt og effektivt. Les mer om rotter Brekstad

maur bekjempelse BrekstadDette er et vanlig skadedyr som gjerne dukker opp i hus og eiendommer på våren, og dersom de finner noe å spise i huset så er en invasjon nært forestående. De kan også dukke opp om vinteren dersom tuen ligger et sted der den holdes varm. F.eks i nærheten av varme vannrør eller varmekabler.

På sensommeren kan man gjerne se at de svermer, og det er da maur med vinger som har til hensikt å fly bort for å etablere kolonier andre steder.

Maur fjerner man som regel ved å bruke åtegift. Det vil si at man legger ut åre som mauren tar med seg tilbake til tua, og der gir det mat til mange. Disse vil da dø. Det er viktig å få tatt liv av dronningmauren.

Fugler

Et kjent skadedyr er fugler. Det er en kjent sak at fugler driter ned ygg. De kan være spesielt krevende for restauranter og utekafeer som serverer mat ute. Derfor er det mange byggherrer og andre som trenger å få montert sikring mot fugler. I praksis monterer man pigger og andre ting som gjør at fuglene enten synes det er utrivelig å lande der.

Veps og humle

Veps er et kjent skadedyr som dukker opp på sensommeren. Noen sensommere er de langt mer innpåslitne enn andre, og når det er vepseår så er det travelt for skadedyrteknikere.

Veggedyr

Veggedyr er et større og større problem: Hvis du merker at du har fått bitt på kroppen din som klør, og bittene som regel kommer mens du sover?

Da er det gjerne tegn på veggedyr (cimex lectularius som det egentlig heter).

Opplever du at det er veggedyr må du handle raskt, ellers vil skadedyret bli vanskeligere og vanskeligere å bli kvitt. Kontakt oss får å få hjelpt til å avdekke om dette er et veggedyrangrep, eller om det er noe annet. Jo tidligere stadie man får startet behandling mot veggedyr, jo lettere er det – og jo rimeligere blir det.

Veggedyr er et skadedyr som både er ubehagelig som også kan gi helseproblemer. Som regel bor de i sengen din og kryper frem om natten for å suge blod. De kan være vanskelig å se, men ofte merker man dem først ved at de etterlater seg små bitt når de suger blod. Mange får kraftige kløende merker, og det kan gjerne gjenta seg og reaksjonene kan også øke i omfang.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr i Brekstad

Du kan få gratis befaring så lege du bor i grei avstand til en skadedyrbekjempers adresse.

Send inn skjemaet over, eller ta kontakt via chat 👍


Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp.no samarbeider med utvalgte og svært dyktige og etiske skadedyrbekjempere i hele Norge. Vi har nettverk som kan hjelpe deg i Brekstad også. Vi forholder oss til skadedyrveilederen.

Personvern

Innsendt informasjon brukes kun til å ta kontakt med deg for å følge opp din skadedyrhenvendelse.
skadedyrtekniker Brekstad