Skadedyr i søkelyset: Slik holder du kakerlakker unna hjemmet ditt

Publiseringsdato: 5. januar 2023
Kategori: Kakerlakker

Se for deg følgende scenario. Mens du går inn på kjøkkenet med en pose full av dagligvarer, ser du flere kakerlakker krype over gulvet. Du gisper av skrekk, og så grøsser du når du legger fra deg ferskvarene dine.

Dessverre kan kakerlakker komme inn i selv de reneste hjem. Hvis du har en kakerlakkangrep i hjemmet ditt, er det på tide å søke hjelp. Hvis du trenger skadedyrkontroll, avtal en gratis boliginspeksjon i dag.

Hvordan kan jeg være sikker på at det er kakerlakker hjemme hos meg?

Noen ganger kan det være vanskelig å identifisere kakerlakkangrep i hjemmet ditt med mindre du faktisk ser en eller noen få. Det betyr imidlertid ikke at det ikke vil være tegn på kakerlakker i hjemmet ditt. Hvis du ser noen av følgende tegn, kan det være en kakerlakkangrep på eiendommen din:

  • En muggen lukt som kommer fra hjørner eller fuktige områder
  • Kakerlakkavføring på kjøkkenet, kjelleren eller andre deler av hjemmet ditt
  • Eggkapsler i hjørnene av huset eller kjelleren
  • Kaker skinn, kroppsdeler eller kakerlakkereir

Å se noen av disse tegnene betyr at du bør etablere en skikkelig mortkontrollplan for hjemmet ditt. Avtal en gratis befaring i dag og bli kvitt kakerlakker for godt.

Hvorfor Kakerlakker er så farlige for helsen din

Ikke utsett å søke etter kakerlakkkontroll hvis du ser kakerlakker i hjemmet ditt. Kakerlakker er farlige for helsen din av en rekke årsaker. Først av alt kan kakerlakker overføre skadelige sykdommer, som salmonellose, tyfoidfeber, kolera, dysenteri, E. coli-infeksjon, listeriose og giardia. Hver av disse sykdommene kommer med ubehagelige og smertefulle symptomer og kan til og med kreve en tur til sykehuset. Dessverre, siden kakerlakker ofte kryper gjennom kloakk og spiser alt som er tilgjengelig for dem, kan de overføre disse patogenene gjennom kontakt med maten eller redskapene våre.

For å gjøre vondt verre, er kakerlakker også kjent for å forårsake eller forverre allergier. Deres spytt og avføring inneholder også allergener som kan utløse astmaanfall. Hvis du trenger kakerlakkbekjempelse, foreslår vi at du kontakter et skadedyrfirma for å få hjelp.

Praktiske tips til forebygging av kakerlakker for hjemmet ditt

Hvis du lurer på hvordan du kan avskrekke kakerlakker, kan disse praktiske tipsene om kakerlakker hjelpe deg med å forhindre at kakerlakker blir et problem i hjemmet ditt:

  • Forsegle eventuelle inngangspunkter (sprekker, hull, hull osv.) i hjemmet ditt.
  • Fiks eventuelle utette rør og unngå å ha stående vann i hjemmet eller hagen så mye som mulig.
  • Rydd opp alle døde kakerlakker du finner, siden andre kakerlakker vil spise skurte skinn og kroppsdeler.
  • Oppbevar søppelet ditt i søppeldunker med forseglingslokk og ta ut søppelet ditt regelmessig.
  • Rydd opp i matsmuler du kommer over, vask oppvasken daglig, og sørg for at alle matbeholdere er helt forseglet.

Trikset til total kakerlakkkontroll for hjemmet ditt

Kakerlakker er vanskelige å behandle ved å bruke DIY mortkontrollmetoder. Dette er fordi det ofte er skjulte reir og andre angrepne områder i hjemmet ditt som du ikke vet om. Teamet vårt er opplært til å finne alle inngangspunkter eller avlssteder som er tilstede for å sikre at vi fullstendig eliminerer disse skadedyrene fra hjemmet ditt.

Hvis du lurer på hvordan du holder kakerlakker unna, er profesjonell skadedyrkontroll den raskeste, sikreste og beste løsningen. Hos profesjonell skadedyrservice kjenner vi disse skadedyrene godt og de mest effektive måtene å bli kvitt dem på. Vi vil starte vår kakerlakkkontrollprosess med en grundig hjemmeinspeksjon for å finne inngangspunkter for mort, og deretter diskuterer vi behandlingsalternativene våre med deg for å finne den som dekker dine behov. Etter det vil vi påføre behandlingen både i og utenfor hjemmet ditt. Vi vil også komme tilbake for oppfølgingsbesøk og gi deg forebyggende opplæring for å hjelpe deg i din søken etter et kakerlakkfritt hjem.

Ta tilbake hjemmet ditt fra kakerlakker og hold deg og dine kjære trygge. Ta kontakt for å avtale en gratis inspeksjon i dag og finn ut mer om våre bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester.

Scroll to Top