Si farvel til fuktproblemer hjemme eller i båten med den nye avfukterserien fra Arida

Er du lei av fuktproblemer i hjemmet eller båten? Kanskje har du en fuktig kjeller eller garasje som alltid føles kald og fuktig, eller kanskje du har en bod eller en stor båt som aldri føles helt tørr. Uansett hva fuktproblemene dine er, kan den nye serien med avfuktere fra Arida være løsningen du har lett etter.

De nye Arida Pro S35 og S25 Light avfukterne er et smart valg for privatpersoner som ønsker å holde hjemmet sitt fritt for fukt og mugg. Disse avfukterne er enklere og mer egnet for hjemmebruk enn sine profesjonelle søsken, og er utviklet for å gi deg god kvalitet til en overkommelig pris.

Profesjonell kvalitet og effekt – men til en rimeligere pris

Arida Light-serien er designet spesielt for passe inn i private hjem, og har en enklere design enn de profesjonelle modellene som brukes i industrielle omgivelser. Det betyr at det er det enklere å installere og brukeog har ikke alle funksjonene som en industriell avfukter har, men dette gjør den også til en rimeligere løsning for privatpersoner.

En annen viktig funksjon ved denne avfukteren er hygrostaten, som sørger for at den slås av og på for å opprettholde et jevnt fuktighetsnivå. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for konstant å overvåke fuktigheten i hjemmet ditt, siden avfukteren vil gjøre jobben for deg.

I motsetning til proffmodellene kommer Light-serien med inkludert hygrostat (“fuktighetsbryter”) som betyr at den automatisk justerer seg for å opprettholde den fuktigheten du ønsker. Pro-versjonene kommer uten hygrostat da profesjonelle brukere vanligvis vil at de skal kjøre maksimalt hele tiden, så for private brukere er en Light-versjon det beste valget.

Fjerner mye vann – uansett temperatur – og er enkel å installere

Arida-Pro-S35-Light

Arida Pro S35 Light kan fjerne opptil 35 liter vann per dag, mens Arida Pro S25 Light fjerner opptil 25 liter per dag. Dette er uavhengig av temperatur. En av hovedfordelene med disse avfukterne er deres effektivitet i alle temperaturer. En av de mest imponerende egenskapene til denne avfukteren er dens evne til å fjerne fuktighet fra luften i temperaturer fra 20 grader Celsius til 30 grader Celsius. Dette betyr at den kan brukes i et bredt spekter av temperaturer, noe som gjør den til en allsidig og pålitelig enhet som kan brukes hele året.

Arida Pro S35 og S25 Light er designet for å fungere like godt i temperaturer fra 20 grader Celsius til 30 grader Celsius. Så enten du bor i et kaldt klima eller et varmt og fuktig område, vil disse avfukterne gi deg den effektive fuktighetskontrollen du trenger.

En annen ting som gjør Arida Light til et smart valg for privatpersoner er relativiteten lavt energiforbruk. Maskinene bruker ca. 900 til 1500 watt ved tørking, og siden den kommer med en hygrostat, vil den gå av og på for å holde fuktigheten på et jevnt nivå. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for høye strømregninger.

En annen stor fordel med Arida Light-serien er at den er det enkelt å installere selv. Du trenger ikke være hendig for å få det til å fungere. Men ønsker du hjelp med råd om hvor den bør monteres, kan en av våre montører gi deg råd og tips for å montere den så smart som mulig. De fleste nevenyttige kan montere selv, men ønsker du hjelp kan du alltid kontakte en av våre montører for råd.

Hvilken bruk er denne serien ment for?

Disse avfukterne er spesialdesignet for bruk i garasjer, kjellere, krypkjeller, loft, skur, lager, båter og slike steder. Plassering av avfukteren i rommet er ikke så viktig, siden tørr luft vil bevege seg rundt i rommet og fjerne fuktighet fra hele området. Det anbefales likevel å plassere avfukteren ved en yttervegg slik at fukten kan fjernes fra huset.

Arida-Pro-S25-S35-Lett garasje

Derfor anbefaler vi Arida Pro S25 Light og Arida Pro S35 Light

Arida Pro S25 Light og Arida Pro S35 Light er begge gode valg for privatpersoner og andre som trenger en fast avfukter som fungerer i alle temperaturer. Disse modellene er spesielt utviklet for å være enkle å bruke og installere, samtidig som de har høy kapasitet til å fjerne fuktighet fra luften. Med den medfølgende hygrostaten kan du enkelt opprettholde jevn luftfuktighet i rommet, samtidig som du sparer energi. Med en avfukter fra Arida Pro-serien kan du trygt holde luftfuktigheten på et lavt nivå, og redusere risikoen for mugg og andre fuktrelaterte problemer.

Arida Pro avfuktere har også lang levetid, og kommer med fem års garanti ved normal bruk. Dette er ikke bare et produkt du kjøper for en kort periode, men en investering for fremtiden. Vi anbefaler disse avfukterne til alle som ønsker en pålitelig og effektiv måte å fjerne fukt fra hjemmet eller andre steder. Med enkel installasjon og vedlikehold kan du trygt og enkelt holde fuktigheten under kontroll, og sørge for et sunt og behagelig innemiljø.

Scroll to Top