Rose arrangerer Girl Scout Spark Day!

[ad_1]

Girl Scouts of Greater Chicago og Northwest Indiana sa det best da vi kåret vår spesielle Girl Scout Spark Day-arrangement. “Jenter liker insekter også!” The Bug Girls og flere Rose-ansatte, inkludert eieren Bob Dold, var vertskap for 30 insektentusiast Brownies og Junior Girl Scouts fra Greater Chicago Northwest Indiana Council ved deres hovedkvarter. STEM-programmet fant sted i Northfield, Illinois lørdag 7. mai.

Girl Scout Spark Day-programmer er spesielle STEM-baserte programmer som lar unge jenter utforske profesjonelle karrierer på en veldig praktisk, interaktiv måte. Som folkehelseledere i skadedyrbekjempelsesindustrien, brenner Roses eksperter for å utdanne alle samfunnslag om insekt- og gnagerebiologi og balansen mellom mennesker og natur. Så denne typen program var midt i blinken for oss da vi samarbeidet med jentespeiderne. Spark Day at Rose hjalp brownies og juniorer med å få sine Bug-merker og STEM-karrieremerker.

Roses gnistdag

Det er så mange forskjellige typer profesjonelle karrierestillinger i en familieeid skadedyrbedrift. Du skulle ikke tro det med det første, men det kreves en hel del variert dyktige fagfolk for å drive et selskap som vårt. Vi ville at jentene skulle se det.

Markedsføringskarriere

Vi startet morgenen ovenpå. Janelle og Anna, våre Bug Girls, snakket om Rose-logoen, merkevarebygging, å tjene tillit fra lokalsamfunnene vi betjener, og forklarte hva selskapet vårt gjør. Speiderne laget navnelapper og tilpasset dem for å vise frem sine personlige merkevarer. Roses president, kongressmedlem Bob Dold, som er en aktiv ørnespeider, snakket om vår familiebedriftshistorie og spurte speiderne om deres feilkunnskap.

Kundeservicekarriere

Da vi dro nedover, hvor omsorgssenteret vårt opererer, møtte speidere et par av våre representanter som svarer på kundeanrop og e-poster. Dejah forklarte hvordan alle våre forespørsler håndteres og hvordan vi hjelper folk. Jentene hadde noen gode spørsmål om hvilke typer samtaler vi mottar. Fra maur til rotter og alt du kunne forestille deg i mellom, vi hadde alle slags gisp, latter og “ewwww”-reaksjoner. Noen av jentene hadde også personlige historier å dele om bistikk, mygg og maur.

Entomolog og birøkterkarrierer

I det store treningsrommet vårt hadde jentespeiderne flere stasjoner å utforske og gjøre noen mer praktiske aktiviteter. Birøkter, entomolog og servicetekniker klesstasjoner lærte jentene om vitenskapen bak det vi gjør. Vi diskuterte en sunn balanse mellom natur og mennesker, samt viktigheten av inspeksjoner og riktig biologisk identifikasjon. Speidere observerte prøver under et digitalt mikroskop, fikk se innsiden av et ekte vepsebol og brukte verktøy som en birøkter ville bruke til å ta vare på honningbier.

Profesjonelle karrierer med lisensiert tjeneste

En av våre kunders favorittservicemedarbeidere, Paolo, ble med på vår Girl Scout Spark Day! Han viste jentene noen av de viktigste verktøyene han bruker når han tar seg av våre kunders hjem. Han forklarte at lommelykten er ekspertenes nummer én verktøy. Paolo demonstrerte hvordan han fjerner spindelvev fra superhøye vanskelig tilgjengelige steder. Og han viste også speiderne noe av verneutstyret sitt. Sikkerhet først!

Lage med Bug Girls!

Tilbake inne ble det satt opp håndverksbord for jentespeiderne for å lage honningbier, marihøner, sommerfugler og larver. Bug-jentene våre var selv tidligere jentespeidere. Janelle tilskriver alltid mye av håndverksferdighetene sine til det hun lærte i jentespeidere. Så selvfølgelig måtte vi lage litt håndverk!

Live Bugs!

En av speidernes favorittdeler om Rose’s Spark day var definitivt de levende Madagaskar Hissing Cockroaches. Jentespeiderne var definitivt fryktløse når det kom til å klappe dem og til og med holde dem! De fikk observere hvordan de puster gjennom bittesmå hull i kroppen kalt spirakler. De var vitne til at en av kakerlakkene smeltet (flettet huden) og hadde det kjempegøy med å svare på trivia-spørsmål om bug, gnagere og flaggermus.

Pollinerende vennskap og redde biene

Å tilbringe morgenen med disse jentespeiderne var utrolig. De var så gøy, hadde gode spørsmål underveis, og lærte så mye! Hver jente dro hjem med et insekthabitat og en haug med leker og godsaker inni, pollinatorkaker og roser. Vi er glade for å være vertskap for flere STEM-programmer som disse og ser frem til å pollinere alle våre nye vennskap.

Og apropos pollinering, vi hadde satt opp en pollinator frøbar ble satt opp for å lære dem om noen av de innfødte pollinatorblomstene som vokser i vårt område. De satt sammen små ta-hjem-poser slik at de kunne plante noen blomster i sine egne bakgårder og gjøre sitt for å redde biene!

jente speider gnist dag gruppebilde

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top