Rocker rundt det skadedyrfrie juletreet


National Pest Management Association gir råd for å holde skadedyr ute mens du pynter til høytiden

FAIRFAX, VA (9. desember 2019) – Det er en debatt som stikker dypt i mange husholdninger i løpet av ferien: om man skal kjøpe et ekte, nykuttet tre, eller gå den kunstige veien. Selv om ferske eviggrønne planter kan være standarden, er det et par ting du bør vurdere før du tar en inn i hjemmet ditt. Ifølge SaferBrand selges 33 millioner ekte trær over hele USA hvert år, og det kan være opptil 25 000 insekter i bare ett tre! For å bidra til å beskytte hjemmet ditt mot feriehaikere, minner National Pest Management Association (NPMA) huseiere om å være årvåkne med å holde skadedyr ute mens de pynter treet i år.

“Det er alltid en risiko for å bringe inn skadedyr hver gang du introduserer levende grøntområder i hjemmet, og juletrær er intet unntak,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Edderkopper, gnagere, maur og sporadiske inntrengere vil ofte hekke i trær, kranser og kranser, så det er viktig at huseiere grundig inspiserer disse gjenstandene og fjerner dem for eventuelle rusk før de tar dem med inn.”

Ved å ta noen enkle forebyggende tiltak kan huseiere sikre at hjemmene deres forblir skadedyrfrie og trivelige denne høytiden. For å holde irriterende inntrengere ute, tilbyr NPMA følgende tips:

  • Inspiser nøye levende, nykuttede trær, kranser og kranser for edderkopper, insektsreir eller egg før du kjøper
  • Rist grøntområder utendørs for å fjerne eventuelle skadedyr før du tar dem inn
  • Pakk ut pyntegjenstander og dekorasjoner utendørs slik at skadedyr som gjemmer seg inne ikke slippes ut i hjemmet
  • Når det er på tide å ta ned treet, ikke plasser det i nærheten av hjemmet ditt, da dette kan tiltrekke seg mus, termitter og andre skadedyr

Hvis du mistenker et angrep denne høytiden, sørg for å kontakte en lisensiert skadedyrbekjemper for en hjemmeinspeksjon for å sikre at ferien din er skadedyrfri.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 15 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...