Pynt hallene med skadedyrfrie dekorasjoner


Raske tips for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyrproblemer

FAIRFAX, VA (6. desember 2017) – Hjem over hele landet sprekker i sømmene i ferien med familie, mat og moro. Når invitasjoner til høytidssamlinger sendes ut, minner National Pest Management Association (NPMA), en ideell organisasjon som er forpliktet til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr, verter om å være årvåkne når de forbereder og dekorerer til høytiden. for å sikre at unnvikende, uønskede skadedyrgjester ikke også inviteres.

“Det er mange ruter for irriterende insekter, edderkopper og til og med gnagere for å invadere hjem i løpet av høytiden,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Jeg har hørt mange historier om hundrevis av edderkopper som klekker ut fra innsiden av et vakkert dekorert juletre, eller mus som infiserer familieferieminner. Å vite hvordan du kan forebygge mot å bringe disse skadedyrene innendørs, vil bidra til å spare deg for unødvendig feriedrama.»

NPMA anbefaler disse enkle tipsene for å beskytte mot skadedyr i ferien:

Inspiser levende grønne områder grundig

Edderkopper, midd, møll og andre skadedyr elsker levende greener som trær, kranser og kranser. Disse typer dekorasjoner gir den perfekte havn for skadedyr – og deres egg. Før du tar med noe innendørs, bør huseiere riste alt levende grønt utenfor, og inspisere alle grener veldig nøye.

Pakk forsiktig ut

Esker med dekorasjoner lagret i lange perioder, spesielt de på loft, kjellere og garasjer kan lett bli infisert. Når du tar med gjenstander ut av lagring, sørg for å pakke ut esker ute først, da insekter og gnagere kan finne veien inn i bokser som holdes i uforstyrrede områder hele året. Sjekk gjenstander for tegn på et potensielt problem som gnagemerker og gnagerskitt, og sørg for å kaste alt tvilsomt.

Lagre riktig

For å spare tid, penger og energi neste høytid, gi deg selv et forsprang på riktig oppbevaring av dekorasjoner for å redusere sjansene for en fremtidig angrep. Bruk solide, harde plastbeholdere med sikre lokk. En lufttett forsegling vil bevare dekorasjoner og beskytte mot insekter og gnagere.

Lagre ved smart

Ved bør inspiseres grundig før det bringes inn i hjemmet, da skadedyr som edderkopper, termitter og maur lett kan hake en tur på tømmerstokker. Når du lagrer ved for fremtidig bruk, sørg for å holde hauger minst 20 fot fra hjemmet på en hevet struktur som betongblokker for å forhindre at skadedyr lett kryper inn i vedhauger.

img-2

For flere råd om hvordan du holder skadedyr ute av hjemmet ditt eller for å finne en lisensiert skadedyrbekjemper, besøk PestWorld.org og følg @PestWorld på Facebook for andre nyttige tips.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 3 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...