Pynt hallene med skadedyrfrie dekorasjoner

[ad_1]

Raske tips for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyrproblemer

FAIRFAX, VA (6. desember 2017) – Hjem over hele landet sprekker i sømmene i ferien med familie, mat og moro. Når invitasjoner til høytidssamlinger sendes ut, minner National Pest Management Association (NPMA), en ideell organisasjon som er forpliktet til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr, verter om å være årvåkne når de forbereder og dekorerer til høytiden. for å sikre at unnvikende, uønskede skadedyrgjester ikke også inviteres.

“Det er mange ruter for irriterende insekter, edderkopper og til og med gnagere for å invadere hjem i løpet av høytiden,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Jeg har hørt mange historier om hundrevis av edderkopper som klekker ut fra innsiden av et vakkert dekorert juletre, eller mus som infiserer familieferieminner. Å vite hvordan du kan forebygge mot å bringe disse skadedyrene innendørs, vil bidra til å spare deg for unødvendig feriedrama.»

NPMA anbefaler disse enkle tipsene for å beskytte mot skadedyr i ferien:

Inspiser levende grønne områder grundig

Edderkopper, midd, møll og andre skadedyr elsker levende greener som trær, kranser og kranser. Disse typer dekorasjoner gir den perfekte havn for skadedyr – og deres egg. Før du tar med noe innendørs, bør huseiere riste alt levende grønt utenfor, og inspisere alle grener veldig nøye.

Pakk forsiktig ut

Esker med dekorasjoner lagret i lange perioder, spesielt de på loft, kjellere og garasjer kan lett bli infisert. Når du tar med gjenstander ut av lagring, sørg for å pakke ut esker ute først, da insekter og gnagere kan finne veien inn i bokser som holdes i uforstyrrede områder hele året. Sjekk gjenstander for tegn på et potensielt problem som gnagemerker og gnagerskitt, og sørg for å kaste alt tvilsomt.

Lagre riktig

For å spare tid, penger og energi neste høytid, gi deg selv et forsprang på riktig oppbevaring av dekorasjoner for å redusere sjansene for en fremtidig angrep. Bruk solide, harde plastbeholdere med sikre lokk. En lufttett forsegling vil bevare dekorasjoner og beskytte mot insekter og gnagere.

Lagre ved smart

Ved bør inspiseres grundig før det bringes inn i hjemmet, da skadedyr som edderkopper, termitter og maur lett kan hake en tur på tømmerstokker. Når du lagrer ved for fremtidig bruk, sørg for å holde hauger minst 20 fot fra hjemmet på en hevet struktur som betongblokker for å forhindre at skadedyr lett kryper inn i vedhauger.

For flere råd om hvordan du holder skadedyr ute av hjemmet ditt eller for å finne en lisensiert skadedyrbekjemper, besøk PestWorld.org og følg @PestWorld på Facebook for andre nyttige tips.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top