Profesjonell skadedyrbekjempelse under COVID-19-krisen


Hva vil det si å være essensiell?

Den profesjonelle skadedyrbekjempelsesindustrien har alltid spilt en viktig rolle i beskyttelsen av folkehelse, mat og eiendom for hjem og bedrifter over hele landet. Tenk på at gnagere forurenser eller spiser rundt 20 prosent av verdens matforsyning, og andre skadedyr sprer sykdom som West Nile-virus, Lyme-sykdom, salmonellose, hantavirus og hjernebetennelse. Flere, stikkende insekter tvinger hundretusenvis av mennesker til legevakten hvert år, og kakerlakker og gnagerallergener utløser astmaanfall hos barn. Uten det kritiske arbeidet til den profesjonelle skadedyrbekjempelsesindustrien ville denne alarmerende statistikken vært så mye verre.

I dagens usikre tider under verdens viktige kamp mot COVID-19, fortsetter industrien sin rolle som en viktig beskytter av menneskers helse og sikkerhet. Selv om mange bedrifter i lokalsamfunn over hele verden har måttet lukke dørene og gjøre sitt for å flate ut kurven, har profesjonell skadedyrbekjempelse blitt anerkjent som en viktig tjeneste av USAs Department of Homeland Security. Dette betyr at de fleste skadedyrbekjempende selskaper i USA fortsatt jobber hardt for å beskytte matforsyningen vår og vår kritiske nasjonale infrastruktur, samtidig som de fortsetter å redusere trusselen om skadedyrbårne sykdommer til hjem og bedrifter.

Hva betyr dette for deg?

Med 135 000+ serviceteknikere fra mer enn 19 000 selskaper, er den profesjonelle skadedyrbekjemperindustrien forpliktet til å fortsette å beskytte landets matproduksjonsanlegg, dagligvarebutikker, medisinske institusjoner og sykehus, flerfamilieboliger, varehus, lokale kommuner, hjem og bedrifter.

Ettersom lokalsamfunn holder seg inne og, i mange tilfeller, hjemme, for å forhindre spredning av COVID-19, vil skadedyr som gnagere ha mindre for å avskrekke dem fra å begi seg ut i dagslys for å finne vann og matkilder. Hvis deres typiske hekke- og fôringsplasser blir utarmet på grunn av stengte virksomheter, er det ingen tvil om at de ressurssterkt vil søke et nytt sted for vann, mat og husly. Uten skikkelig, pågående skadedyrbekjempelse, vil gnagerpopulasjoner flytte fra områder der virksomheter er stengt, til områder hvor mat og vann er lett tilgjengelig.

Hjemme vil skadedyrene som alltid har frustrert oss som en del av dagliglivet, samt spre sykdommer, sannsynligvis fortsette å gjøre det. Huseiere kan se skadedyr på nye og forskjellige steder i denne endringsperioden. Skadedyr er kjent for å tilpasse seg lett til endringer i miljøet og tilpasser seg allerede raskt til vår nye normal. Tårnet av pappesker som venter på å bli trygt brutt ned fra økende hjemleveranser, som et eksempel, utgjør utmerkede gjemmesteder for skadedyr i garasjer eller ved siden av søppeldunker.

Ikke glem!

Husk at skadedyrindustrien står klar til å hjelpe deg med å bevare livskvaliteten du har i dag. Som en essensiell tjeneste vil vi fortsette å gjøre vårt for å beskytte landets matforsyning, så vel som hjemmene og bedriftene dine, mot skadedyrrelaterte eiendomstrusler og viktigst av alt, beskytte din familie og dine kjære mot skadedyrspesifikke folkehelsetrusler .

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 6 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...