Problemene forbundet med veggedyr

Veggedyr er utmerkede haikere; de låser seg fast i utallige gjenstander for å stille inn i hjemmene. Siden dette lille insektet er nattaktivt, innser de fleste aldri at de har et veggedyrproblem før angrepene er fullt ut. Veggedyr foretrekker menneskeblod, så de første tegnene på et problem vises vanligvis på soverommene. Hjelpeløse ofre opplever ofte veggedyrbitt på armer og ben. Når bitt oppstår, bør huseiere inspisere sengetøyet for avføring av veggedyr (rustne fargede merker som ligner blødningsmerker på stoffet). Huseiere kan også finne blekfargede egg eller eggeskall festet til møbler.

Store angrep gir ofte en uvanlig søttluktende, muggen lukt som kan trenge gjennom hjemmene. Noen ganger vil folk se brunrøde insekter (på størrelse med et eplefrø) på sengerammer, bak sengegavler eller på vegger og møbeltrekk. Et eller flere av disse tegnene på veggedyr kan være alarmerende og må behandles umiddelbart. Med skadedyrbekjempelse i boliger kan huseiere slutte å irritere veggedyr og gjenopprette hjemmene til deres skadedyrfrie tilstand.

Et veggedyrangrep blir bare verre med tiden

Det er aldri lurt å ignorere tegn på veggedyrangrep; det forverres med tiden. Veggedyr har et sunt reproduksjonssystem. Hunnene legger rundt fem egg hver dag. Når egg produserer babyer, tar det bare 21 dager å modnes til voksne som er i stand til å reprodusere. Med så raske reproduktive behandlingstider vil det ikke ta lang tid før veggedyrpopulasjoner kommer ut av kontroll. En økning i veggedyrpopulasjonen kan føre til en nedgang i blodforsyningen i ett rom, og veggedyr kan lett krype til andre rom i hjemmet ditt for å finne andre blodforsyninger. (Hvis de er desperate, vil de suge blod fra kjæledyrene dine.) Når huseiere håndterer et skadedyr som kan formere seg raskt, er det viktig å ha en ekspert tilgjengelig for rask og effektiv skadedyrbekjempelse av veggedyr i nærheten.

Tips for å unngå veggedyr som faktisk fungerer

Hjemmet ditt kan være fancy eller ydmykt – veggedyr bryr seg ikke; det er blodet de har lyst på. De er beryktet for å henge på offentlige steder hvor folk stadig kommer og går. Noen enkle tips kan hjelpe folk å unngå å ta veggedyr inn i hjemmene sine.

Tips for å unngå veggedyr inkluderer:

  • Hvis du reiser, sjekk og støvsug alltid koffertene og posene du tar med hjem. Vask og tørk klær med den varmeste innstillingen.
  • Når du besøker overnattingssteder, hold kofferter/vesker fra gulvet.
  • Når du bor på et overnattingssted borte fra hjemmet, hold kofferter og vesker borte fra gulvet. Inspiser sengetøy, madrasser, sengegavler og sengerammer for tegn på veggedyr.
  • Inspiser brukte møbler og klær grundig før du tar dem med hjem.

Når veggedyr kommer inn i hjemmene, er det vanskelig å få dem ut. Hos skadedyrproffene er våre serviceteknikere eksperter på sitt felt; veggedyr er ingen match for oss.

Ring de profesjonelle ved første tegn på veggedyr

For et selskap som gir rettidig service og lokal skadedyrkontroll for veggedyr, kan huseiere stole på fagfolkene. Vi tilbyr våre kunder miljøsikre alternativer for skadedyrkontroll og har garantert 24-timers nødhjelp. Rask handling mot veggedyr er avgjørende, så ring proffene i dag for gratis anslag for kvalitetskontroll av veggedyr.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 2 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...