Nytt “Rodents Revealed”-prosjekt avslører akkurat hvor talentfulle mus og rotter virkelig er


National Pest Management Association lanserer en ny mikroside full av aldri før sett opptak av disse unnvikende skadedyrene

FAIRFAX, VA (19. oktober 2020)Gnagere er en av de mest utbredte og farligste folkehelseskadedyrene i landet. De infiserer omtrent 21 millioner amerikanske hjem hver vinter, og selv om de er små, kan de forårsake store problemer. Denne gnagerbevissthetsuken, 18.–24. oktober 2020, utdanner National Pest Management Association (NPMA) publikum om hvordan de kan beskytte seg mot farene gnagere utgjør gjennom sitt nyeste prosjekt, Rodents Revealed.

“Det er én ting å høre at mus kan passe gjennom et hull på størrelse med en krone, men å faktisk se det med egne øyne er bemerkelsesverdig, og også ganske alarmerende,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Rodents Revealed kaster lys over hvor lett det er for gnagere å spre sykdom og forårsake betydelig skade på eiendom, og understreker viktigheten av forebygging.”

Mus og rotter kan overføre 200 patogener og 35 sykdommer til mennesker og kan utløse allergi- og astmasymptomer. De kan også forårsake betydelig strukturell skade ved å tygge gjennom materialer som plast, tre og stein og har vært kjent for å også tygge gjennom ledninger, og sette bygninger i fare for elektrisk brann.

For å beskytte mot disse truslene anbefaler NPMA følgende tips:

  • Sett inn dørfeier og reparer skadede skjermer
  • Skjermventiler og åpninger til skorsteiner
  • Tett sprekker og hull på utsiden av boligen
  • Bytt ut løs mørtel og værfjerning
  • Oppbevar mat i lufttette beholdere og kast søppel regelmessig
  • Hold loft, kjellere og krypkjeller godt ventilert og tørt
  • Reparer utette rør og tette avløp
  • Inspiser all emballasje for skade før du tar med inn i hjemmet
  • Lagre ved minst 20 fot unna hjemmet
  • Kontakt en autorisert skadedyrbekjemper hvis det er mistanke om et angrep

For mer informasjon om gnagere, vennligst besøk RodentsRevealed.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 2 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...