Musestopper som fungerer topp!

Hva er en musestopper?

Dette er en type børste som du passer inn i litt større sprekker eller hull som mus og rotter kan komme gjennom, og dermed inn i et hus eller en hytte. Som navnet antyder vil en musestopper stoppe mus, men den vil faktisk stoppe rotter også.

På en måte kan du si at det ligner på en stor piperenser. Et annet vanlig navn for musestoppere er musebørste. Børstene våre kommer i 4 meters lengder og er enkle å kutte i passende lengder.

Musestoppere anbefales av proffene

Hvordan installeres musestoppere?

Du må undersøke hvor det er nødvendig å museforsegle. Mange vil oppleve at det er sprekker og hull mellom kledningen og bakveggen på bygninger, og mus kan klemme seg inn der. De trenger ikke mer enn en 6 mm sprekk for å klare å presse seg gjennom.

Vi anbefaler å gå rundt i huset med et lite speil for å finne disse svake områdene i hjemmet ditt. Et inspeksjonsspeil fra Biltema, Jula eller en annen butikk passer fint til dette. Bruker du et slikt speil sammen med en lommelykt, kan du oppdage mange områder hvor boligen har utilstrekkelig musetetting.

Når du har funnet svake områder, klipper du rett og slett musestoppene i passe lengde.

Musestopper - ekte kvalitet!  2

Du skyver den så opp mellom kledningen og bakveggen.

montering av mus børste

Se video av montering av musestoppere her:

Glen Hovdal fra Skadedyrproffen demonstrerer her hvor enkelt det er å montere en slik musefelle på et vanlig norsk trehus.

Finnes det ulike kvaliteter på musestoppere?

Ja, det finnes mange forskjellige typer på markedet. Mange av de som annonseres som billige er av dårlig kvalitet. Vi advarer mot å bruke slike børster som er av dårlig kvalitet. Bruk heller propper som du vet er av god kvalitet, og som holder lenge og faktisk virker mot rotter og mus.

Busten skal virke mot mus, og gjerne rotter

For det første er det viktig at en musesperre virker mot musene, og gjerne rottene. Det er derfor viktig at busten er hard nok, slik at mus og rotter ikke prøver å presse seg gjennom eller gnage på dem.

Noen av musebørstene som selges er veldig myke i plastbusten, og gir dermed svært begrenset beskyttelse mot mus og rotter. Bruk derfor helst kun propper som har stiv bust.

Musestopperen som vi selger her på Skadedyrproffen er nøyaktig de samme musestopperne som vi bruker i vår profesjonelle skadedyrbekjempelse, og vi vet at det fungerer strålende. Det du kan kjøpe her er derfor et profesjonelt produkt, men til en super god pris.

Må ha god holdbarhet og ikke rust

Det er stor forskjell på materialene som brukes i musestoppere. Derfor har vi lagt vekt på riktige materialer. Her brukes kun rustfritt stål og skikkelige PVC-børster.

Rustrenner fra musestoppere av dårlig kvalitet er ikke morsomt å oppleve. Derfor er disse laget av rustfritt metall som tåler både normal fuktighet, og tåler også å installeres i områder med høy saltholdighet, som langs kysten i Sør-Norge og andre steder.

Alternativ bruk: Bladstoppere i takrenner

Mange har funnet ut at musestoppere er ypperlige å ha i takrenner, fordi de hindrer at blader tetter igjen takrennene og rørene ned fra takrennene. Det gjør også at mange slipper problemer med mye løv som tetter til husets drenering.

musestoppere bladstoppere takrenner

Monteres som bladstoppere i takrenner

Du tar ganske enkelt musestopperbørster og legger dem i takrennene. De mange piggene vil hindre at bladene faller ned i rennene, og dermed kan vannet renne fritt gjennom rennene og sørge for at vannet ledes bort fra huset slik det skal være.

Produktet er veldig enkelt å bruke til dette, og det kan enkelt justeres til den lengden du ønsker.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 15 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...