Musebørsteenhet [video]

Musebørste er et flott produkt for å tette hjem mot mus. Super like ettermontering under kledningen på bolig. Passer de fleste typer klær.

  • Veldig effektiv for å stoppe mus
  • Veldig enkel å installere
  • Krever ikke spesialverktøy
  • Musebørsten erstatter musebåndet
  • Det hindrer ikke ventilasjon av klærne
  • Krever ikke demontering av kledningen

Musebørste er et enkelt produkt å bruke for å tette mot inntrenging av mus og rotter der eksisterende tetting i hjemmene er for dårlig eller mangler helt.

Skadedyrproffen tilbyr en musebørste til en veldig god pris. Sjekk tilbud og priser på musebørster her.

Se video av hvordan du monterer musebørsten her:

Du kan montere dette uten å demontere kledningen, og du trenger heller ikke ha kunnskap om snekring eller være spesielt nevenyttig. Dette er veldig enkelt å installere. Dette produktet passer med andre ord så godt som alle huseiere, og brukes både som musestopper og som takrennebeskytter.

Prinsippet er superenkelt: Du finner sprekker eller åpninger der mus kan krype inn, og disse tetter du med en børste som musen synes er veldig ubehagelig å prøve å passere. Fordi børsten “stikker” musa i nesen, går den heller videre til et annet sted. (Kanskje til naboen din?)

Instruksjoner for bruk

Slik monterer du musebørsten:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

  1. Juster til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt kuttet og brettet til ønsket størrelse og lengde for å fylle åpningene som er funnet. Mus/rottebørste kuttes enkelt med en tang.
  2. Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
  3. Sjekk at den sitter godt fast og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
  4. Ferdig! (Så enkelt er det!)

Vær forsiktig med store åpninger som hjørneboksene; Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

Scroll to Top