Musebørsteenhet [video]

Musebørste er et flott produkt for å tette hjem mot mus. Super like ettermontering under kledningen på bolig. Passer de fleste typer klær.

  • Veldig effektiv for å stoppe mus
  • Veldig enkel å installere
  • Krever ikke spesialverktøy
  • Musebørsten erstatter musebåndet
  • Det hindrer ikke ventilasjon av klærne
  • Krever ikke demontering av kledningen

Musebørste er et enkelt produkt å bruke for å tette mot inntrenging av mus og rotter der eksisterende tetting i hjemmene er for dårlig eller mangler helt.

Skadedyrproffen tilbyr en musebørste til en veldig god pris. Sjekk tilbud og priser på musebørster her.

Se video av hvordan du monterer musebørsten her:

Du kan montere dette uten å demontere kledningen, og du trenger heller ikke ha kunnskap om snekring eller være spesielt nevenyttig. Dette er veldig enkelt å installere. Dette produktet passer med andre ord så godt som alle huseiere, og brukes både som musestopper og som takrennebeskytter.

Prinsippet er superenkelt: Du finner sprekker eller åpninger der mus kan krype inn, og disse tetter du med en børste som musen synes er veldig ubehagelig å prøve å passere. Fordi børsten “stikker” musa i nesen, går den heller videre til et annet sted. (Kanskje til naboen din?)

Instruksjoner for bruk

Slik monterer du musebørsten:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

  1. Juster til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt kuttet og brettet til ønsket størrelse og lengde for å fylle åpningene som er funnet. Mus/rottebørste kuttes enkelt med en tang.
  2. Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
  3. Sjekk at den sitter godt fast og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
  4. Ferdig! (Så enkelt er det!)

Vær forsiktig med store åpninger som hjørneboksene; Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 1 =

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Sukkermaur er små insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være tiltrukket av søtsaker og sukkerholdige matvarer. Disse maur kan være en plage i hjemmet, da de kan invadere kjøkkenet og andre områder hvor mat oppbevares. Det er viktig å bli kvitt...

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig plagsomhet i mange hjem. Disse små insektene kan dukke opp overalt, fra kjøkkenet til baderommet. De er kjent for å være på jakt etter mat og vann, og kan være spesielt irriterende når de finner veien inn i matlageret eller søppelbøtten....