Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Musebørster har blitt veldig populære fordi de er enkle å montere, ikke krever noe spesialverktøy, er rimelige og gir en langvarig effekt mot mus og rotter.

Dette gjør det svært enkelt å sikre bygninger mot mus og rotter som ønsker å komme seg inn bak husets kledning, hjørnekasser, gjennomføringer, ventiler, sprekker og andre åpninger. Utmerket produkt!

Musebørsten er et utrolig verktøy for å forhindre at rotter og mus kommer inn i hjemmene. Men den kan også brukes for å hindre snegler i å komme inn i grønnsakshager eller brukes som løvfanger i takrenner. Bare fantasien setter grenser.

Typiske steder der mus kommer inn: Der husets kledning går ned til bakken. Svært ofte er dette under terrasser og steder der terrenget går opp mot kledningen. Der vil denne børsten fungere som musestopper.

Her er det smart å se etter problemområder:

Under dressing
I hjørnebokser på veggen
Gjennomføringer for ventiler
Andre åpninger og sprekker i veggen

Slik monterer du den:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

Tilpass til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt klippes og brettes til ønsket størrelse og lengde for å fylle eventuelle åpninger du finner. Mus/rottebørste klippes enkelt med en klippemaskin.
Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
Sjekk at den sitter godt fast og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
Ferdig! (Så enkelt er det!)

Kjøp musebørste her: https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Vær forsiktig med store åpninger som hjørneboksene; Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

Musebørste – slik monterer du musebørsten, Pest Pro på YouTube

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 12 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...