Table Of Contents

Add a header to begin generating the table of contents

Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Musebørster har blitt veldig populære fordi de er enkle å montere, ikke krever noe spesialverktøy, er rimelige og gir en langvarig effekt mot mus og rotter.

Dette gjør det svært enkelt å sikre bygninger mot mus og rotter som ønsker å komme seg inn bak husets kledning, hjørnekasser, gjennomføringer, ventiler, sprekker og andre åpninger. Utmerket produkt!

Musebørsten er et utrolig verktøy for å forhindre at rotter og mus kommer inn i hjemmene. Men den kan også brukes for å hindre snegler i å komme inn i grønnsakshager eller brukes som løvfanger i takrenner. Bare fantasien setter grenser.

Typiske steder der mus kommer inn: Der husets kledning går ned til bakken. Svært ofte er dette under terrasser og steder der terrenget går opp mot kledningen. Der vil denne børsten fungere som musestopper.

Her er det smart å se etter problemområder:

Under dressing
I hjørnebokser på veggen
Gjennomføringer for ventiler
Andre åpninger og sprekker i veggen

Slik monterer du den:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

Tilpass til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt klippes og brettes til ønsket størrelse og lengde for å fylle eventuelle åpninger du finner. Mus/rottebørste klippes enkelt med en klippemaskin.
Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
Sjekk at den sitter godt fast og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
Ferdig! (Så enkelt er det!)

Kjøp musebørste her: https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Vær forsiktig med store åpninger som hjørneboksene; Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

Musebørste – slik monterer du musebørsten, Pest Pro på YouTube

Scroll to Top