Mus og rotteløsninger for vintermånedene

[ad_1]

Mus og rotteløsninger

Det burde ikke være noen overraskelse for deg at USAs eldste, dokumenterte skadedyrbekjempelsesselskap har de BESTE mus– og rotteløsningene. Kommersiell eller bolig, våre skadedyreksperter har sine egne personlige triks for hvordan de fanger gnagere og holder dem ute. Når temperaturen synker, begynner mus å røre seg og søke ly innendørs. Husmusen (Mus muskulus) er en av de økonomisk viktigste gnagerartene i USA. De er en utrolig tilpasningsdyktig skapning og kan overleve under mange forskjellige forhold hvis de har tilgang til mat, varme og ly.

Husmus spiser og forurenser mat ment for mennesker, kjæledyr, husdyr og andre dyr. De overfører patogener som forårsaker sykdom, som salmonellose, gjennom avføringen. Deres pels, urin og avføring kan forårsake ulike sykdommer, inkludert allergier og astma. I tillegg kan mus være infisert med flått eller lopper og kan bringe disse parasittene innendørs der de kan påvirke mennesker eller kjæledyr. Mus kan også forårsake betydelig skade på strukturer og eiendom gjennom deres gnagehandlinger. Faktisk tilskrives 25 % av uforklarlige husbranner i USA at gnagere gnager på ledninger.

Husmus kan klemme seg inn i et hull så lite som diameteren på en krone. Husmusen har blitt anslått å angripe hjem 10 til 20 ganger mer enn gnagere, sannsynligvis på grunn av deres lille størrelse og oppførsel. Avslørende tegn på gnagerangrep inkluderer reir, avføring, ferske gnagemerker eller spor. Ring oss for å hjelpe deg med å identifisere svake punkter der mus kan få tilgang til hjemmet ditt, eller for å hjelpe deg med å bli kvitt eventuelle pågående gnagerproblemer.

Fakta eller fiksjon: Skadedyrtjenester er ikke nødvendig om vinteren

SKJØNNLITTERATUR! Innendørs er der dusinvis av skadedyr leder om vinteren. Bugs og gnagere ønsker å unnslippe vinterens harde elementer like mye som oss når temperaturen synker så lavt. . Insekter er utspekulerte skapninger som har tilpasset seg flere måter å overleve kalde vintermåneder.

Fakta eller fiksjon: Skadedyr dør om vinteren

SKJØNNLITTERATUR! De fleste insektbestandene vil avta og være svært lave i vintermånedene. For å overleve vil insekter overvintre i ulike stadier, mange som egg, til temperaturen begynner å stige igjen – som signaliserer at det er på tide å våkne og komme ut av eggeskallet. Noen insekter vil også gjennomgå noe som kalles diapause, egentlig dvalemodus, initiert når dagslyset blir kortere og temperaturen begynner å synke. Et insekt i diapause bruker bare en brøkdel av sin normale energi og overlever på lagret kroppsfett hele vinteren. En annen fantastisk bragd av insekter er deres evne til å overleve minusgrader ved å produsere glyserol i kroppen. Produksjonen av glyserol i insekter er beslektet med frostvæske i en bil, og gir dermed insekter muligheten til å superkjøle seg og overleve ekstreme vinterforhold.

En måte insekter overvintrer på er ved å gjemme seg i trehull, under bark og blader, eller til og med under jordoverflaten for å unngå kjølige temperaturer til været blir mer gunstig. Når disse stedene ikke er tilgjengelige, vender mange insekter seg til innsiden av hjemmene våre for beskyttelse, der det er flere sprekker og hull for et insekt å overleve de kjøligere månedene.

Fakta eller fiksjon: Du kan forhindre at skadedyr kommer inn i huset ditt om vinteren

FAKTUM! Skadedyrforebygging nå vil bidra til å holde deg beskyttet i flere måneder fremover. Insekter er utrolig små og ressurssterke i sin evne til å komme inn i hjemmene, men våre skadedyreksperter har brukt år på å lære seg skadedyrsvaner og holde seg oppdatert med endringer i biologien deres. Ring oss når det uunngåelige skadedyret kommer inn i hjemmet ditt for å identifisere inntrengeren og bidra til å forhindre at ytterligere skadedyr tilbringer vinteren i hjemmet ditt.

Forvirret melbille Asiatisk bille Stink Bug

Klyngefluer

Kjøpmannskornbiller

Lady Beetles

Stink Bugs

 • Vanligste flue funnet i hjem om vinteren.
 • Har en tendens til å okkupere øvre etasjer på de sørvestlige solsidene.
 • Stor og mørkegrå og vil tilbringe vinteren på loft og tomrom.
 • En type spyflue, men har svært forskjellige vaner.
 • Utvikles som parasitter av meitemark og er ikke assosiert med søppel, dyreavfall eller uhygieniske forhold.
 • Trenger ly om vinteren
 • Overlev vintrene som en halvt sovende voksen flue.
 • Finnes i kornprodukter, frokostblandinger, kakeblandinger, makaroni, kjeks og sjokolade.
 • Angriper lagrede matvarer og kan forurense mat.
 • Mørkebrun, en åttendedels tomme lang og har seks saglignende tenner på hver side av deres flate kropper.
 • Billen kan krype inn i emballasje hvor den vil spise og produsere unger.
 • Disse billene kan fly og tiltrekkes av lys, så de kan finnes rundt vinduer og andre lyskilder.
 • Vanligvis funnet i pantries, matforedlingsområder eller varehus.
 • Lady biller (AKA lady bugs), er vanlige i hele USA.
 • gule, oransje og røde farger med svarte flekker.
 • gå inn i bygninger gjennom loftsventiler og hull, vanligvis nær takskjegget og vinduene.
 • Støvsugere med HEPA-filtre kan brukes til å suge opp dambiller eller bare børste dem av veggen med en kost er et alternativ for fjerning.
 • Forårsak lukt og misfarging av veggen hvis den knuses.
 • Stink bugs avgir lukt for å avskrekke rovdyr fra å spise dem.
 • Slipp råtten lukt ut av små hull på magen deres.
 • Stink bugs vil overvintre i hjemmet ditt, men forblir vanligvis skjult i vegger eller loft til våren, når du vil se dem dukke opp fra hjemmet ditt.

Tror du at du kan ha noen inntrengere?

Sanitet går langt for å forhindre disse vintergnagerproblemene. Å praktisere disse forebyggingstipsene, sammen med vårt program for vedlikehold av sunne hjem, kvartalsbesøk vil gi beskyttelse du trenger hele året rundt, og trygghet du fortjener. Vårt profesjonelle mannskap er bare en telefonsamtale eller et klikk unna. Lær mer om trinnene vi tar for å møte dine individuelle behov og ferdighetene vi lærer for å hjelpe deg å opprettholde et lykkelig, sunt og skadedyrfritt hjem.

Vi kvitter oss ikke bare med eksisterende skadedyr. Vi hindrer dem i å komme tilbake.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top