Modern er tildelt “Beste kundeservice” av The Spruce


Kategori: Nyhetssenter

img-2

The Spruce har tildelt Modern Pest “Beste kundeservice” på deres liste over The Best Pest Control Services of 2022. Klikk her for å se hele artikkelen.

I følge The Spruce tilbyr de “praktiske, virkelige tips og inspirasjon for å hjelpe deg med å lage ditt beste hjem. Fra dekorasjons- og hageråd, til underholdende og hjemmereparasjonsveiledninger, The Spruce kan vise deg hvordan». Siden har over 32 millioner brukere hver måned.

De valgte Modern for beste kundeservice fordi “Modern Pest tilbyr raske svar gjennom live chat for å gi skadedyrbekjempelsestjenestene du trenger”.

De fremhevet gratis tilbud (for noen tjenester), pågående rabatter og tjenestetilbud, og Moderns status som en QualityPro-bedrift som proffer. The Spruce hyllet også Modern for å følge protokollene satt av National Pest Management Association (NPMA).

Den eneste ulempen var at Modern bare betjener New England. Heldigvis er våre Anticimex-søsterselskaper lokalisert i andre regioner over hele landet.

Kontakt Moderns kundeserviceteam på nettet eller ved å ringe 888-976-8853 for å be om ditt gratis estimat eller planlegge skadedyrbekjempelse.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 10 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...