Lesing er kunnskap og kunnskap er makt!


Lesing er kunnskap: Rose Pest Solutions, Northwestern University, Chicago Wolves og Bernies bokbank jobber sammen

kunnskap er makt;  sjekk presentasjon Rose Pest Solutions Bob Dold med Northwestern University og Bernies Book Bank

Chicago, Ill. (20. januar 2022) — Det ser ut til at Little Miss Muffet og The Very Hungry Caterpillar ville være temaene som Rose Pest Solutions, www.rosepestcontrol.com, vil anbefale til unge lesere, men det er mye mer enn det. Lesing er kunnskap. Og kunnskap er makt. Å styrke ungdommen i lokalsamfunnene Rose betjener er en måte selskapet gir tilbake på.

“Selvfølgelig er det en god start for små barn å lære å lese,” sa Janelle Iaccino, en insektekspert med Rose Pest Solutions. “Men vi har tatt det mye lenger for å hjelpe barn med å bygge et sterkt lesegrunnlag fordi kunnskap er makt. Vi handler om å legge til rette for sterkere, smartere barn i lokalsamfunnene vi betjener, la hun til.

Derfor har Rose for fjerde år på rad inngått samarbeid med Northwestern University og Chicago Wolves for å øke bevisstheten om leseferdighet og for å hjelpe til med å få bøker i hendene på de i undertjente samfunn gjennom Bernies Book Bank, www.berniesbookbank.org.

“Det er et skjørt vindu i barndommen der du kan gjøre en forskjell gjennom å lese fysiske bøker,” sa Iaccino. Vi ønsker å være en del av det, la hun til.

Mer enn 27 000 bøker har blitt donert gjennom Books for Buckets!

Books for Buckets-kampanjen, https://nusports.com/sports/2018/9/11/books-for-buckets.aspx ble opprettet av Northwestern Athletics og Rose Pest Solutions i 2018 for å bidra til å fremme leseferdighet. I løpet av de siste tre høst- og vintersportsesongene har Northwestern Men’s Basketball og Rose samarbeidet om å være vertskap for fellesskapsbokkjøringer, fankonkurranser og trepekerdonasjoner, blant andre aktiviteter.

Books for Buckets har flere taktikker på plass for å fremme leseferdighet. For hver trepoenger under NU Men’s Basketball hjemmekamper, donerer Rose et sett med 12 bøker gjennom Bernies Book Bank. Roses lokasjoner i Chicago, Wheeling, Northfield og Lombard Illinois er offisielle bokdonasjonssider for Bernie’s Book Bank. I løpet av basketballsesongen, for hver 6 donerte bøker, vil givere motta en Northwestern basketballbillett for menn. Så langt har mer enn 26 000 bøker blitt donert gjennom Books for Buckets.

Hvert år har donasjoner lykkes året før, og i 2020/21 Football Postseason kjørte Rose en utvidelse til “Books for Buckets” kalt “Books for Boots” der Rose donerte 12 bøker for hvert ekstrapoeng eller feltmål laget av Northwestern i Big Ten Championship Game og Citrus Bowl. Dette resulterte i ytterligere 84 bøker donert til Bernies bokbank.

COVID stoppet ikke oppdraget

I løpet av basketballsesongen 2020-21 gikk Books for Buckets-kampanjen til et virtuelt leseferdighetsprogram for å oppmuntre til hjemmelesing blant barn i klasse K-8 som var hjemme under pandemien. Alle deltakere som leste alderstilpassede bøker i løpet av november måned 2020 hadde muligheten til å motta Northwestern Athletics og Rose Pest Solutions-gaver og spesielle rabatter på godbiter fra lokale bedrifter som Culver’s of Skokie og Chick-fil-A Old Orchard.

Mer enn 240 lokale Chicagoland-studenter deltok i 2020 Virtual Literacy-programmet og leste 1718 bøker gjennom hele november måned. Programmet var så populært under pandemien at det kommer tilbake våren 2022 selv om barna er tilbake på skolen. I år planlegger Rose å nå hundrevis flere barn på omkringliggende samfunnsskoler.

Skøyter og Rose Pest Solutions Bob Dold og markedsdirektør Janelle Iaccino presenterer donasjonssjekk til Bernies Book Bank

Rose & Chicago Wolves går inn i sin femte sesong sammen

Rose oppfordrer også familier til å delta i Score for Charity-programmet med Chicago Wolves. For hver “Save” Wolves-målvakten gjør for å hindre det andre laget i å score, vil Rose donere et sett med bøker til Bernie’s. I bytte mot bokdonasjoner gjennom hele sesongen vil givere motta Wolves-billetter.

“Vi presenterte nylig to sjekker til Bernie’s, en fra programmet vårt med NU Sports for $2400 og en fra programmet vårt med Wolves for $2100 for de siste sesongene med dem. Det føles så godt å være en del av en så fantastisk samfunnsinnsats.» sa Iaccino.

For informasjon om hvordan skolen din kan bli involvert, besøk www.rosepestcontrol.com.Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 6 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...