Kakerlakkangrepet: Hva du trenger å vite

Moderne Pest Professional inspiserer hjem med lommelykt

Hvis det er én ting som alle huseiere frykter like mye, er det sannsynligvis å se en Kakerlakk. Et enkelt mort-angrep i et hus kan være nok til å få profesjonell hjelp. Moderne skadedyr.

Det er ikke en overreaksjon. Det er faktisk et veldig klokt grep – og et nødvendig.

Fordi de vokser raskt, kan kakerlakker være en svært farlig husholdningsskadedyr. Kakerlakker elsker å gjemme seg i fuktige og mørke områder, som bak vasken og kjøleskapet eller kjøkkenskuffene.

Fordi de søker mat, vann og ly hele tiden, kan det få huset ditt til å virke lite attraktivt for dem. Kakerlakker kan utgjøre en alvorlig sikkerhets- og helserisiko.

Forskning viser det 33 typer bakterier og bakterier finnes i kakerlakker Ulike sykdommer kan være forårsaket av dem. Dette inkluderer salmonella typhi, som forårsaker tyfus; poliomyelitt, som kan føre til polio; og E.coli-bakterier, som forårsaker dysenteri, en sykdom preget av alvorlig diaré og blødning.

University of Maine identifiserer tysk kakerlakk De er de vanligste infesterende hjemmene i New England. De er omtrent ½ tomme lange og genererer over 35 000 Hvert år, avkom

Det er derfor det ikke må tas lett på å se en eneste kakerlakk rundt i huset.

Hvordan oppdage en kakerlakkskadedyr

Disse tegnene vil hjelpe deg å identifisere om du har en bortkommen eller hel koloni av kakerlakker i hjemmet ditt.

Det er nå eller aldri!

Kakerlakker kan bare sees om natten, så de er nattaktive. Hvis du oppdager en i løpet av dagen, er det stor sjanse for at du har et alvorlig problem. De gjør dette fordi de ikke liker mørke og er mer sannsynlig å bli sett i åpne områder på grunn av overdreven trengsel. De kan overleve på en begrenset matforsyning.

Det er mulig å se døde kakerlakker i hjemmet ditt, noe som kan indikere et pågående angrep. Vær på utkikk!

Det er mort avføring på tingene dine

Kakerlakker kan spise alt, fra døde insekter og blader til mat og søppel for mennesker, samt døde hudceller og menneskemat. Appetitten deres er enorm og stoffskiftet er høy for å fordøye alt.

Et av de mest åpenbare tegnene på at det eksisterer en kakerlakkangrep er tilstedeværelsen av synlig avføring. Avføringen fra kakerlakker kan vises som små brune merker på klær eller større ovale pellets, som ligner kaffegrut.

Du bør sjekke pantry, skap og andre områder som kan inneholde mat eller sporbar mat, for eksempel bak komfyren.

Å se kakerlakkegg

Othecae er kakerlakkegg som ser merkelig ut og har en tykk, papiraktig tekstur.

Kakerlakker vil legge eggene sine i beskyttede områder. Hvis du ser tegn på avl, er det vanligvis et tegn på at angrepet har kommet ut av kontroll. En ekspert kan hjelpe deg med å eliminere et angrep.

Den lyse siden er at å finne mort-egg kan hjelpe deg raskt å rette opp problemet før det skaper mer kaos for familien din.

Huset ditt har en merkelig lukt

Hvis det er en merkelig skarp orden i huset ditt som bare blir sterkere for hver dag som går, ta kontakt med en profesjonell med en gang.

Det kan være kakerlakk-støpeskinn eller kakerlakkekskrement som produserer oljesyre fra mikroorganismene som finnes i atmosfæren. Fordi partiklene i luften ikke bare er skadelige for pusten din, men kan også føre til matforurensning.

Kakerlakkangrep: Hva bør du gjøre?

Moderne er det beste stedet å ringe hvis du tror du kan ha et angrep. Det er ikke et problem du ønsker å takle på egen hånd. Du utviklet ikke et kakerlakkproblem over natten, og det vil heller ikke løses over natten.

Følg disse trinnene for å redusere risikoen for din helse og sikkerhet fra kakerlakker.

 • Ikke la mat stå åpen når som helst, og spis aldri det som var utelatt på bordene eller disken over natten, siden kakerlakker kan ha krøpet over den allerede
 • Gjør det til en praksis å rengjøre alt bestikk og beholdere før du åpner dem. Du bør vaske alle beholdere og bestikk før du åpner dem.
 • Ikke la fuktige eller våte klær ligge i skittentøyskurven
 • Du bør alltid tømme søppeldunken. For å unngå mangel på mat, kast alt avfall umiddelbart. Dette vil hindre dem i å avle og bidra til å kontrollere populasjonen til de blir tatt hånd om av fagfolk.
 • Hvis kakerlakkangrepet ditt har nådd et punkt hvor det er en merkelig lukt som holder igjen innendørs, bruk en medisinsk maske til huset er ordentlig rengjort

Hvordan unngå en kakerlakkangrep

For å forhindre angrep av kakerlakker er gode sanitærforhold nøkkelen. Her er noen tips som vil holde deg og familien din trygge fra denne formidable skadedyren.

 • Sørg for å rydde opp etter å ha spist.
 • Sørg for å rengjøre baderomsskap, pantryskuffer og kjøkkenskuffer regelmessig.
 • Ikke glem å rengjøre bak komfyren, kjøleskap, oppvaskmaskin, brødrister og andre lignende apparater
 • All mat bør oppbevares i tett lukkede beholdere. Flytt kjæledyrmat inn i plastbeholdere, siden de er den perfekte yngleplassen for insekter.
 • Du kan holde hjemmet rent ved å bruke en søppelsekk med tettsittende lokk.
 • Siden kakerlakker tiltrekkes av vannkilder som har korroderte rør, er det viktig å inspisere dem for lekkasjer.
 • Hold kakerlakker borte fra hjemmet ditt ved å forsegle vinduer og dører.

Scroll to Top