Ick! Det er offisielt høysesong for flått

[ad_1]

National Pest Management Association bevæpner forbrukere med et vell av skadedyrforebyggingskunnskap i løpet av Tick Awareness Week

FAIRFAX, Va. (8. mai 2022) – Hvis du merker et økt antall flått utendørs, er det ikke bare fantasien din. Med varmt vær på forkant av de fleste, minner National Pest Management Association (NPMA) forbrukerne om de alvorlige helsetruslene som utgjøres av fuktighetselskende skadedyr som flått, som trives i varmt, fuktig klima.

For å ringe inn sin andre årlige Tick Awareness Week, som finner sted 8.–14. mai 2022, oppfordrer NPMA forbrukere til å besøke TickTalk.org, den digitale destinasjonen for alt tick-relatert. Her kan du finne alt fra videoer om hvordan du identifiserer og fjerner en flått på riktig måte for å redusere risikoen for sykdomsoverføring til andre pedagogiske ressurser og forebyggingstips.

Over hele landet er det vanlig å møte flått, og som sådan er det viktig å vite hva du kan gjøre for å beskytte deg selv, din familie, kjæledyr og eiendom mot denne irriterende skadedyren. Faktisk fant en fersk undersøkelse blant over 2000 amerikanske voksne, bestilt av NPMA og utført online av The Harris Poll, at nesten to tredjedeler av amerikanerne (63 %) har sett eller fjernet en hake fra seg selv, noen andre eller en kjæledyr.

“Før du kaster forsiktighet for vinden denne sommeren, husk at flått ikke er din gjennomsnittlige skadedyr,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Flått er i stand til å spre dødelige sykdommer til mennesker og kjæledyr, og utgjør en stor trussel mot helsen din. Ettersom disse farlige skadedyrene fortsetter å spre seg over alle 50 delstater, oppfordrer vi amerikanere til å ta de små, men svært nødvendige sikkerhetstiltakene når de tilbringer tid utendørs for å holde seg selv og familiene tikkefrie.»

Hvis du mistenker et flåttangrep på eiendommen din, sørg for å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper umiddelbart.

For mer informasjon om flått, besøk TickTalk.org og PestWorld.org.

Undersøkelsesmetode
Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av NPMA mellom 26. og 28. april 2022, blant 2069 voksne i alderen 18+. Samplingspresisjonen til Harris online meningsmålinger måles ved å bruke et Bayesiansk troverdig intervall. For denne studien er prøvedataene nøyaktige til innenfor + 2,8 prosentpoeng ved bruk av et 95 % konfidensnivå. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, inkludert vektingsvariabler og undergruppeutvalgsstørrelser, vennligst kontakt semmanuel@vaultcommunications.com.

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok og YouTube.

###[ad_2]

Kilde

Scroll to Top