Hvorfor kommer sukkermaur inn i huset? (Og hvordan bli kvitt dem)

Bli kvitt sukkermaur

Det finnes noen effektive måter å bli kvitt disse små skadedyrene både innendørs og utendørs ved hjelp av ulike produkter og teknikker, og du kan gjøre dette selv.

Innvendig: Bruk av forgiftet agn som Swirr og Kvitt

Det første trinnet for å bli kvitt sukkermaur inne er å bruke et forgiftet agn som Swirr og Kvitt. Dette produktet tiltrekker seg maurene, som deretter tar maten tilbake til kolonien. Når maur spiser den forgiftede maten, vil de også skade hele kolonien og bidra til å redusere antallet maur inne i huset. Det er viktig å plassere agnet på steder der maurene er mest aktive for å oppnå best mulig resultat.

Vi anbefaler å bruke en av produktpakkene i nettbutikken her. Da får du mest for pengene, og du får både Swirr og Kvitt, som vi anbefaler å legge i to forskjellige maurlokkebokser (som også følger med).

Ute: Bruk av forgiftet mat som Kvitt-granulat mot maur

En annen metode for å bli kvitt sukkermaur er å bruke et forgiftet agn som Kvitt-granulat mot maur. Dette granulatet kan spres rundt utsiden av huset for å bekjempe maurene der de starter angrepet på oppholdsområdet. Gjerne en liten “haug” på 1 ss midt i maurtua.

Maurene vil tiltrekkes av granulatet og bringe det tilbake til kolonien, hvor de fordeler det som mat, og dette vil føre til at mengden maur reduseres og eventuelt forsvinner i nærområdet.

Utvendig: Bruk av Trinol-myremiddel for umiddelbart å fjerne tekke

For de som ønsker å eliminere en maurtue umiddelbart, kan Trinol Myremiddel være et effektivt valg. Dette produktet er en løsning som blandes med vann og helles direkte på maurtuen. Men vi anbefaler å ta den i sprayflaske og sprøyte lag på lag mens du graver ned i haugen.

Trinol vanningsmiddel mot maur

Midlet forårsaker en umiddelbar reaksjon som dreper maurene og ødelegger kolonien på kort tid. Selv om dette er en rask måte å bli kvitt en maurtue på, vær oppmerksom på at det kan dannes andre maurtuer i nærheten og krever videre behandling.

Det er viktig å huske på at sukkermaur er små skadedyr som kan være vanskelig å bli helt kvitt, og at de kan kreve flere behandlingsrunder. Tålmodighet og regelmessige tiltak vil bidra til å holde sukkermaur i sjakk og beskytte hjemmet ditt mot ytterligere maurinvasjon.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 15 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...