Hvorfor kommer sukkermaur inn i huset? (Og hvordan bli kvitt dem)

Bli kvitt sukkermaur

Det finnes noen effektive måter å bli kvitt disse små skadedyrene både innendørs og utendørs ved hjelp av ulike produkter og teknikker, og du kan gjøre dette selv.

Innvendig: Bruk av forgiftet agn som Swirr og Kvitt

Det første trinnet for å bli kvitt sukkermaur inne er å bruke et forgiftet agn som Swirr og Kvitt. Dette produktet tiltrekker seg maurene, som deretter tar maten tilbake til kolonien. Når maur spiser den forgiftede maten, vil de også skade hele kolonien og bidra til å redusere antallet maur inne i huset. Det er viktig å plassere agnet på steder der maurene er mest aktive for å oppnå best mulig resultat.

virvle og bli kvitt maurgift

Vi anbefaler å bruke en av produktpakkene i nettbutikken her. Da får du mest for pengene, og du får både Swirr og Kvitt, som vi anbefaler å legge i to forskjellige maurlokkebokser (som også følger med).

Ute: Bruk av forgiftet mat som Kvitt-granulat mot maur

En annen metode for å bli kvitt sukkermaur er å bruke et forgiftet agn som Kvitt-granulat mot maur. Dette granulatet kan spres rundt utsiden av huset for å bekjempe maurene der de starter angrepet på oppholdsområdet. Gjerne en liten “haug” på 1 ss midt i maurtua.

Maurene vil tiltrekkes av granulatet og bringe det tilbake til kolonien, hvor de fordeler det som mat, og dette vil føre til at mengden maur reduseres og eventuelt forsvinner i nærområdet.

Utvendig: Bruk av Trinol-myremiddel for umiddelbart å fjerne tekke

For de som ønsker å eliminere en maurtue umiddelbart, kan Trinol Myremiddel være et effektivt valg. Dette produktet er en løsning som blandes med vann og helles direkte på maurtuen. Men vi anbefaler å ta den i sprayflaske og sprøyte lag på lag mens du graver ned i haugen.

Trinol vanningsmiddel mot maur

Midlet forårsaker en umiddelbar reaksjon som dreper maurene og ødelegger kolonien på kort tid. Selv om dette er en rask måte å bli kvitt en maurtue på, vær oppmerksom på at det kan dannes andre maurtuer i nærheten og krever videre behandling.

Det er viktig å huske på at sukkermaur er små skadedyr som kan være vanskelig å bli helt kvitt, og at de kan kreve flere behandlingsrunder. Tålmodighet og regelmessige tiltak vil bidra til å holde sukkermaur i sjakk og beskytte hjemmet ditt mot ytterligere maurinvasjon.

Scroll to Top