Hvorfor er fortausmaur så farlig å la være ubehandlet i Worcester?

[ad_1]

Publiseringsdato: 5. oktober 2022
Kategori: Maur

Hvis du har opplevd en tilstrømning av fortausmaur i boligen din i Worcester, er du ikke alene. Disse bittesmå skapningene kan være ganske plagsomme, og hvis de ikke blir behandlet, kan de faktisk forårsake strukturelle skader rundt hjemmet ditt. Big Blue Bug Solutions vil diskutere hvorfor fortausmaur anses som farlige, samt noen naturlige maurkontrollløsninger for hjemmet ditt. Vi vil også fortelle deg hvordan du kan bli kvitt et fortausmaurangrep på den enkle måten med skadedyrkontroll i Worcester.

Biter fortausmaur?

Et av de vanligste spørsmålene vi får om fortausmaur er om de biter eller ikke. Det korte svaret er ja, fortausmaur kan og vil bite hvis de føler seg truet. Imidlertid, i motsetning til noen andre skadedyr, anses ikke bittene deres for å være farlige for mennesker. Hvis du tilfeldigvis blir bitt av en fortausmaur, er det verste du sannsynligvis vil oppleve en liten mengde hevelse og rødhet på stedet.

Den strukturelle skaden som fortausmaur kan forårsake

Fortausmaur er ikke det mest skadelige skadedyret der ute når det kommer til hjemmet ditt, men de kan likevel forårsake strukturelle skader. Disse maurene vil hekke i sprekker i betong og asfalt. Når de graver ut reirene sine, kan fortauet rundt reiret bli smuldret og ujevnt. I tillegg vil fortausmaur også tunnelere gjennom trevirke som er i kontakt med jorda. Dette kan føre til skade på fundamentet til hjemmet ditt, verandaer og dekk.

Fortausmaur er også kjent for å invadere hjem og andre bygninger på jakt etter mat. De kommer inn gjennom sprekker i fundamentet eller andre åpninger de kan finne. Når de er inne, vil de bygge reirene sine i vegger, under gulv og i isolasjon. Når de reiser gjennom hjemmet ditt på jakt etter mat, kan de forurense matkilder og spre sykdom.

Å bli kvitt et fortausmaurangrep kan være vanskelig på grunn av deres evne til å hekke i små sprekker og sprekker. Når disse skadedyrene begynner å bli en ordensforstyrrelse, hopp over bryet og ring Big Blue Bug Solutions, ditt beste svar for maurkontroll i Worcester.

Naturlige måter å avskrekke fortausmaur på i Worcester

Det er et par ting du kan gjøre for å avskrekke fortausmaur fra å sette opp butikk i Worcester-hjemmet ditt uten å ty til sterke kjemikalier. Her er våre tips om naturlig skadedyrkontroll for maur:

  • Hold hjemmet ditt rent. Fortausmaur tiltrekkes av matkilder, så jo renere hjemmet ditt er, jo mindre sannsynlig er det at de holder seg. Tørk ned disker, fei gulv og støvsug regelmessig.
  • Reparer eventuelle sprekker eller hull i fundamentet eller ytterveggene. Disse bittesmå skapningene kan presse seg gjennom de minste åpningene, så det er viktig å tette eventuelle sprekker eller hull du måtte ha.
  • Bruk et naturlig maurmiddel. Det finnes en rekke essensielle oljer som maur ikke liker, inkludert mynte, eukalyptus og sitron. Du kan lage ditt eget naturlige maurmiddel ved å blande sammen like deler vann og en av disse oljene.

Med noen få enkle endringer kan du gjøre hjemmet ditt mindre attraktivt for fortausmaur. Hvis disse skadedyrene fortsetter å dukke opp, kan Big Blue Bug Solutions hjelpe. Vår maurkontroll for huset ditt er effektiv og rimelig, så du kan være trygg på at fortausmaurproblemet ditt vil bli tatt hånd om.

Bli kvitt et fortausmaurangrep på den enkle måten

Hvis maurene allerede svermer rundt eller inne i Worcester-hjemmet ditt, ta kontakt med de profesjonelle maurbekjemperne hos Big Blue Bug Solutions. Våre erfarne teknikere vil eliminere problemet med fortausmaur, slik at du kan være rolig og vite at hjemmet ditt er maurfritt. Vi tilbyr både innendørs og utendørs maurkontrolltjenester, slik at vi kan skreddersy en løsning til dine spesifikke behov. Ring oss i dag for å finne ut mer eller avtale en gratis befaring.

Tagger:
maurkontroll |
maur identifikasjon |
maurforebygging |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top