Hvorfor du bør ha Anticimex SMART installert i hjemmet ditt


skadedyrbekjempelse

I år kan jeg si at vi hadde en forhøyet vårrengjøring fordi vi hadde Anticimex SMART system installert i vårt hjem, takket være Moderne skadedyr!

Hva er Anticimex SMART-systemet?

Anticimex SMART er et intelligent skadedyrbekjempelsessystem med overvåking og støtte døgnet rundt 24/7/365.

Med nyskapende SMART-teknologi kan du ha kontinuerlig trygghet og vite at hjemmet ditt er fritt for skadedyr. Teknologien bruker enheter som er sammenkoblet og tilpasset for å sende varsler hver gang de oppdager gnageraktivitet i hjemmet ditt, slik at de vet hva som skjer før du gjør det. Det er en kamerafri, miljøvennlig skadedyrbeskyttelsestjeneste med innebygd mobilnettverksteknologi.

Installasjonserfaring for Anticimex SMART Home System

Anticimex SMART installasjon

På dagen for den planlagte installasjonen av SMART-systemet, kom Service Professional Mark hjem til oss. Mark kom i tide og var veldig kunnskapsrik og profesjonell. Min mann og jeg hadde MANGE spørsmål om hvordan SMART-systemet fungerer og hvor SMART-basen og Smart Snaps må plasseres i hjemmet vårt. Han svarte tålmodig og grundig på hvert av spørsmålene våre og ga også mange verdifulle råd.

gnagerkontroll

Mark påpekte også en liten skade/hull på den utvendige trekanten på den ene siden av huset vårt som han trodde var skapt av en spett som gnagere og andre skadedyr lett kunne komme gjennom. Deretter laget han en midlertidig løsning ved å lukke den med litt skum og stålmateriale slik at ingen skadedyr ikke lenger kan gå gjennom eller skade trekanten ytterligere.

Amerikansk skadedyrbekjempelse

Vi visste absolutt ikke engang at vi hadde denne skaden på huset vårt, så det var så nyttig!

Han sjekket også for andre skadedyr i og utenfor hjemmet vårt, og han fjernet noen biereir på utvendig trekant rett under takrennene. Vi var ikke klar over at vi hadde noen biereir utenfor huset vårt, så vi var veldig takknemlige etter at han trygt fjernet dem.

skadedyrkontrolltjeneste

Det er så flott å vite ikke bare at vi har SMART-systemet installert i hjemmet vårt, men også hvilke andre trinn vi må gjøre for å sikre at vi har et trygt hjem fritt for skadedyr og andre skader.

Totalt sett anbefaler jeg SMART-systemet til alle huseiere som ønsker å ha et helt skadedyrfritt hjem på en trygg, miljøvennlig måte!

Ta kontakt med Modern Pest

Vil du ha et SMART-system installert i hjemmet ditt? Ta kontakt med en skadedyrekspert fra Moderne skadedyr!

De tilbyr skadedyrkontrolltjenester basert på hjemmets behov. Å beskytte dine kjære er også veldig viktig, og jeg elsker at tjenestene deres er miljøvennlige, ikke skadelige for mennesker eller kjæledyr, og akkreditert av NPMA, bransjens høyeste karakter av fortreffelighet, for deres integrering av giftfrie metoder og laveffekt EPA -merkede produkter.

Nedenfor er deres kontaktinformasjon:

Moderne skadedyr

Gi bort!

Er du klar for å nyte sommeren over alle somre, uten skadedyr? Vel, her er den beste delen: Modern Pest ønsker å hjelpe deg å bli en SMART Home Hacker også!

For å delta i giveawayen, klikk bare her!

Giveawayen åpnet offisielt 27. mai 2022 og avsluttes 31. august 2022. Offisielle regler finner du her. Lykke til!

Premien inkluderer:

  • $500 Amazon-gavekort beregnet på å brukes til forskjellige hjemmehack

  • (1) Gratis SMART teknisk installasjon med 6 måneders service

  • 5-minutters chat og/eller spørsmål og svar med meg om mine favoritt SMART Home Hack-tips

Klikk her for å se andre Anticimex-selskaper rundt om i USA

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 8 =

Tips til bruk av elektriske musefeller

Tips til bruk av elektriske musefeller

Elektriske musefeller har blitt et stadig mer populært alternativ til tradisjonelle feller for å bekjempe uønskede gnagere i hjem og på hytter. Disse fellene fungerer ved å levere et elektrisk støt som raskt og human avliver musen, uten behov for gift eller fysiske...

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Sukkermaur er små insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være tiltrukket av søtsaker og sukkerholdige matvarer. Disse maur kan være en plage i hjemmet, da de kan invadere kjøkkenet og andre områder hvor mat oppbevares. Det er viktig å bli kvitt...

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...