Hvorfor du bør ha Anticimex SMART installert i hjemmet ditt

[ad_1]

skadedyrbekjempelse

I år kan jeg si at vi hadde en forhøyet vårrengjøring fordi vi hadde Anticimex SMART system installert i vårt hjem, takket være Moderne skadedyr!

Hva er Anticimex SMART-systemet?

Anticimex SMART er et intelligent skadedyrbekjempelsessystem med overvåking og støtte døgnet rundt 24/7/365.

Med nyskapende SMART-teknologi kan du ha kontinuerlig trygghet og vite at hjemmet ditt er fritt for skadedyr. Teknologien bruker enheter som er sammenkoblet og tilpasset for å sende varsler hver gang de oppdager gnageraktivitet i hjemmet ditt, slik at de vet hva som skjer før du gjør det. Det er en kamerafri, miljøvennlig skadedyrbeskyttelsestjeneste med innebygd mobilnettverksteknologi.

Installasjonserfaring for Anticimex SMART Home System

Anticimex SMART installasjon

På dagen for den planlagte installasjonen av SMART-systemet, kom Service Professional Mark hjem til oss. Mark kom i tide og var veldig kunnskapsrik og profesjonell. Min mann og jeg hadde MANGE spørsmål om hvordan SMART-systemet fungerer og hvor SMART-basen og Smart Snaps må plasseres i hjemmet vårt. Han svarte tålmodig og grundig på hvert av spørsmålene våre og ga også mange verdifulle råd.

gnagerkontroll

Mark påpekte også en liten skade/hull på den utvendige trekanten på den ene siden av huset vårt som han trodde var skapt av en spett som gnagere og andre skadedyr lett kunne komme gjennom. Deretter laget han en midlertidig løsning ved å lukke den med litt skum og stålmateriale slik at ingen skadedyr ikke lenger kan gå gjennom eller skade trekanten ytterligere.

Amerikansk skadedyrbekjempelse

Vi visste absolutt ikke engang at vi hadde denne skaden på huset vårt, så det var så nyttig!

Han sjekket også for andre skadedyr i og utenfor hjemmet vårt, og han fjernet noen biereir på utvendig trekant rett under takrennene. Vi var ikke klar over at vi hadde noen biereir utenfor huset vårt, så vi var veldig takknemlige etter at han trygt fjernet dem.

skadedyrkontrolltjeneste

Det er så flott å vite ikke bare at vi har SMART-systemet installert i hjemmet vårt, men også hvilke andre trinn vi må gjøre for å sikre at vi har et trygt hjem fritt for skadedyr og andre skader.

Totalt sett anbefaler jeg SMART-systemet til alle huseiere som ønsker å ha et helt skadedyrfritt hjem på en trygg, miljøvennlig måte!

Ta kontakt med Modern Pest

Vil du ha et SMART-system installert i hjemmet ditt? Ta kontakt med en skadedyrekspert fra Moderne skadedyr!

De tilbyr skadedyrkontrolltjenester basert på hjemmets behov. Å beskytte dine kjære er også veldig viktig, og jeg elsker at tjenestene deres er miljøvennlige, ikke skadelige for mennesker eller kjæledyr, og akkreditert av NPMA, bransjens høyeste karakter av fortreffelighet, for deres integrering av giftfrie metoder og laveffekt EPA -merkede produkter.

Nedenfor er deres kontaktinformasjon:

Moderne skadedyr

Gi bort!

Er du klar for å nyte sommeren over alle somre, uten skadedyr? Vel, her er den beste delen: Modern Pest ønsker å hjelpe deg å bli en SMART Home Hacker også!

For å delta i giveawayen, klikk bare her!

Giveawayen åpnet offisielt 27. mai 2022 og avsluttes 31. august 2022. Offisielle regler finner du her. Lykke til!

Premien inkluderer:

  • $500 Amazon-gavekort beregnet på å brukes til forskjellige hjemmehack

  • (1) Gratis SMART teknisk installasjon med 6 måneders service

  • 5-minutters chat og/eller spørsmål og svar med meg om mine favoritt SMART Home Hack-tips

Klikk her for å se andre Anticimex-selskaper rundt om i USA[ad_2]

Kilde

Scroll to Top