Table Of Contents
veggedyr reiser med bagasje

Hvordan unngå å få veggedyr

[ad_1]

Barn er ute av skolen. Det er så lenge siden du har kommet deg unna. Sommeren er endelig her. Feriesesongen er offisielt i full gang. Dessverre, på grunn av økningen i reiser i år, så er muligheten for å få veggedyr også. Vil du vite hvordan du unngår å få veggedyr? Her er noen eksperttips.

Hvordan unngå å få veggedyr

 1. Vet hva du leter etter.
  Til tross for navnet deres, lever veggedyr ikke bare i sengene. De utmerkede skjulene finnes ofte i nattbord, inne i bilderammer, i draperifoldene og så mange andre steder i nærheten av en varmblodig vert. Dette betyr at både mennesker og kjæledyr er mottakelige for veggedyrbitt. Denne minuttlange videoen viser deg alle stadiene i en veggedyrs livssyklus, slik at du vet hvordan feilen ser ut i alle dens kryptiske former.

  Denne videoen er mindre enn ett minutt lang og viser veggedyr som reagerer på CO2, det vi puster ut mens vi sover. De oppdager det i tillegg til kroppsvarmesignaturer for å gå inn for en fôring.

  Slik ser veggedyrbitt ut:

 2. Vær oppmerksom på hvor du setter ned eiendelene dine!
  Veggedyr overføres fra ett sted til et annet på vesker, kofferter, vesker, kåper og andre personlige eiendeler. Vær oppmerksom, spesielt mens du er på offentlige steder, på hvor du legger ned tingene dine. Offentlig transport, drosjer og flyseter har alle møbelbrett som veggedyr gjerne vil stuve bort i. Når du skal på fest hjemme hos noen, tenk deg om to ganger før du legger frakken eller vesken på sengen

 3. Når du sjekker inn på et hotell, airbnb eller annen overnatting, gjør en grundig inspeksjon FØR du tar med deg bagasjen!
  Denne infografikken viser deg alle stedene du kan se og ledetråder du kan se etter. Sjekk det ut. Vi anbefaler også å bruke Insektnix tørkepulver for å stoppe veggedyr.

Vi er her for deg! Hvis du ser noe og du er usikker på om det er en veggedyr, kontakt oss.
Vi hjelper deg med å identifisere det aktuelle insektet!


[ad_2]

Kilde

Scroll to Top