Hvordan unngå å få veggedyr

Ungene går ikke på skolen. Det er så lenge siden du har kommet deg unna. Det er endelig sommer. Sommeren er offisielt her. På grunn av denne økningen i reiser har veggedyr økt. Vil du lære hvordan du forhindrer veggedyr fra å få deg? Dette er de beste tipsene fra eksperter.

Veggedyr: Hvordan forhindre dem

 1. Vet hva du leter etter.
  Til tross for navnet deres, lever veggedyr ikke bare i sengene. Disse utmerkede skjulestedene finnes på nattbord og i bilderammer. De kan også finnes under draperier eller i andre områder som omgir en varmblodig menneskelig vert. Veggedyrbitt kan være dødelig for både kjæledyr og mennesker. Denne minuttlange videoen viser deg alle stadiene i en veggedyrs livssyklus, slik at du vet hvordan feilen ser ut i alle dens kryptiske former.

  Videoen nedenfor er omtrent ett minutt lang og illustrerer veggedyrreaksjoner på karbondioksid, som vi puster ut mens vi sover. Det er også oppdaget av deres kroppsvarme signaturer, som lar dem gå inn for mat.

  Dette er veggedyrbitene.

 2. Ta vare på eiendelene dine!
  På vesker eller vesker, vesker, jakker, sko osv. kan veggedyr enkelt overføres fra ett område til et annet. Du bør være forsiktig hvor gjenstandene dine er plassert, spesielt i offentlige områder. Bugs elsker trekk på førerhus, flyseter og offentlig transport. Når du går på fest hjemme hos noen, tenk deg om to ganger før du legger frakken eller vesken på sengen.
 3. Sjekk inn på et hotell, en airbnb eller annen overnatting før du tar med bagasjen.
  Denne infografikken inneholder ledetråder så vel som steder å søke. Du kan sjekke det ut.
Scroll to Top